"Land Cruiser," kam ļoti vajag (+ video) 21

 
iAuto | 10.marts 2015 17:20

Video autors nosauc "Toyota Land Cruiser" vadītāju nepieklājīgā vārdā un skaidro, ka tas uzmirkšķinājis ar gaismām, lūdzot (pieprasot?) palaist garām, taču autors to nedara. Tad apvidnieka vadītājs ķeras pie stingrākiem līdzekļiem un savu tomēr panāk.

 
Visi komentāri
 
:-) 10.marts 2015 17:39
5 1 Atbildēt

Tas no Ventspils šosejas, aizbraucis mājās un nopircis citu Toyota braucamo!

Vernons 11.marts 2015 8:46
0 2 Atbildēt

Pasaulē tiešām brauc un rīkojas savādāk! Bet šī sērga ir ievazāta arī pie mums!

mtz 10.marts 2015 18:14
9 0 Atbildēt

Smuki viņam tie uguņi zibsnī :)

LMT 10.marts 2015 18:29
0 0 Atbildēt

Jābūt pieklājīgiem uz ceļa un jāciena citi!

Sper-mons 10.marts 2015 19:41
0 0 Atbildēt

Un, kurš tad te ir tas "p"

kaspis 10.marts 2015 21:52
0 0 Atbildēt

tas kurs priekšā esot negarantēja drošību...

xx 10.marts 2015 20:36
2 0 Atbildēt

Tajā alkašu valstī,lielākā daļa tak smigā ieņemti,par ko tur no tādiem brīnīties .

Uggga 11.marts 2015 7:49
2 0 Atbildēt

Nekur jau patiesībā viņš nesteidzās. Ja steigtos, būtu veselu rindu apbraucis pa vidējo joslu, kamēr spiedās nelaidējam priekšā.

Vernons 11.marts 2015 8:44
6 32 Atbildēt

Pie mums notiek tieši tāpāt! Distance 2 metri un 2 centimetri un "džips" ar savu purnu jau priekšā, iekšā! Kāpēc tā notiek? Tāpēc, ka par savu "pakaļu" nevienam nav jānes atbildība! Tās ir tiešas sekas - "Ievēro distanci"!

Kad sāksim ar savu rīcību garantēt drošību? Distances zagļi tiek cieņā un godā turēti, cik ilgi. Bet pirmo zīmogu taču saņemam Ģintermuižā (psihiatriskā slimnīca Jelgavā), ka esam pieskaitāmi!

Kad video reģistrators būs obligāts, tad arī priekšā esošais paliks rāms kā jērs!

"DDD"

kaspis 11.marts 2015 10:26
4 0 Atbildēt

nu nu,. būs labāk, ja? Te uz ceļa divi gaiļi satikās un sāka krāniņus staipīt, nekā savādāk es šādu situāciju nespēju raksturot - kā tādus atgadījumus ietekmēs tas kas ir vai nav noteikumos rakstīts? NU KĀ? Pateikšu priekšā - NEKĀ! Vienkārši ir noteikts procents ļaužu kas izpildās - NORMĀLUS šoferus tas skar maz, problēma sākās ja satiekās divi tādi, kā šajā video redzams.

Par to priekšā līšanu - atļaušos apgalvot ka pie mums NAV blīvas satiksmes un NAV arī sastrēgumu, tas protams, salīdzinot ar citām zemēm, tā ka grēks būtu sūdzēties. Un ja kāds nagļakā ielien priekšā, nu tad ko - diena ar to arī beigusies? Ja to nespēj nolikt malā, tad varbūt tas Ģintermuižas zīmogs ir iedots nepelnīti? Nereti redzu ka pie Alfas šādi joslu mainītāji un līdēji izpildās, bet rezultātā viņi ir 2-5 mašīnas priekšā stāvot krustā pēc vef tilta - ne viņi daudz ko ieguva, ne tu ZAUDĒJI - tā ka arguments par to ka šādi līdēji var grafiku sabojāt ir diezgan smieklīgs. Varbūt vispirs vajag nervus paārstēt lai katru priekšā izbraukušo mašīnu neuztvertu kā nāvīgu ienaidnieku kas tikai ar savu parādīšanos dzīvi sabojāja? Nudien nesaprotu, kādas problēmas var rasties ja PATS BRAUC ADEKVĀTI.

Vernons 11.marts 2015 10:36
0 1 Atbildēt

"Dai Duraku Dorogu"!

Ja mani kāds ir noķēris 100% es viņam traucēju! Es izdarīšu TĀ, lai viņš man tiktu garām.

Visas problēmas sākas un beidzas ar 119. punkta vienu trešo daļu - "ievēro distanci"! Tālāk neviens nezina, ka jāgarantē arī drošība! Bet elementāras manipulācijas, vadot auto, nespējam izdarīt! Virzienrādītāju nav, pa joslām vadīt auto neprotam, cienīt citus ne tik.

Par adekvāto braukšanu palūkojies, kā tas notiek uz Jūrmalas šosejas! Tur bez komentāriem.

kaspis 11.marts 2015 11:17
3 0 Atbildēt

Nepiekrītu.

Visas problēmas, manuprāt, sākas gadiem kultivētajā viedoklī ka DROŠS ĀTRUMS IR MAKSIMĀLI ATĻAUTAIS + PLŪSMAS PĀRKĀPUMS PIECĪŠA ROBEŽĀS!

Problēmas ir tajā ka sabiedrībā ir pieņemts viedoklis ka lēnākais 'traucē" vairāk nekā "skrējējs"!

Problēmas mēs redzējām apledojušajos rītos, kad no grāvja izrāpies žoperis klāsta ka "es jau ātri nebraucu, TIKAI 70kmh"!

Problēma ir apstāklī ka LIELĀKĀ DAĻA BRAUC ĀTRĀK PAR SAVĀM UZ DZELŽU SPĒJĀM!

Par to distances ievērošanu - tā ir tikai MAZA daļa no visa kas notiek, bet tās ir SEKAS. CĒLONIS ir manis pieminētais. Tev šķiet normāli ka viens šoferis notriec cilvēku un nākamais viņam pārbrauc pāri un aizrauj pa asfaltu no Olaines līdz Rīgai? Arī tā šoziem bija... Tas ir normāli? Un tu te raudi par distancēm un hujzinkā garantēšanu...

P.S palasam kādreiz komentārus par atļauto ātrumu - 40% saka ka nevar TIK LĒNI PABRAUKT JO MIEGOT CIET! TAS IR NORMĀLI? Pričom te distance? Tā ir labi ja kubika viena skaldne no tā ko šodien saucam par satiksmi...

Vernons 11.marts 2015 11:32
0 0 Atbildēt

Ja esi pamanījis, tad ātruma starpība blakus joslās pilsētā 20 km/h ir bīstama! Ja viena josla stāv, bet otrā brauc 50 km/h arī nav normāli! Gājēju uz kapota vari saņemt bez aiztures. Nevienam to negribas, bet prāta pietrūkst brauk lēnāk!

Par distanci un tās jēgu, katra braucēja rīcību un atbildību derētu aizdomāties. Iebraukt joslā, kad tā nav brīva pietiekamā attālumā un nozagt kadam šo "distanci" nav sodāma lieta. Mainīt kustības joslu intensīvā satiksmē aizliegts, bet darām, jo par savu pēcpusi nav jāatbild!

Ātruma pārsniegšana ir saistīta ar distances nozagšanu kādam! Bet viena virzienā izraisītā sadursmē kas, "apriori", vainīgs? Tā kā šeit ir cieša saistība!

kaspis 11.marts 2015 15:13
1 0 Atbildēt

es daudz ko esmu pamanījis un daudz kam domāju līdzi, tāpēc varu droši teikt ka tas ko Tu piedāvā (ka priekšējais paliek vainīgs) principiāli NEKO nemainītu. Jo tā distances zagšana ir SEKAS. Es atkārtošos vēlreiz - lielākā daļa šoferu brauc PĀRI SAVĀM SPĒJĀM. Par dzelžiem nerunājot.

nazis 11.marts 2015 10:00
0 1 Atbildēt

palsist bija gruti filmetajam.

nazis 11.marts 2015 10:01
0 1 Atbildēt

palsist bija gruti

Palaidniex 11.marts 2015 14:37
0 0 Atbildēt

esi redzējis ka tieši tādi paši zeperi šādi izpildītos sēžot Tavrijā vai kādā līdzīga līmeņa lamatā?

Tad viņiem tāpat kurpe spiež?

s 11.marts 2015 16:42
0 0 Atbildēt

Dažreiz tiešām ir jāsteidzās.

Palaidniex 11.marts 2015 20:02
0 0 Atbildēt

Un tad? Citiem tipa nav jāsteidzās, tik tai pasaules nabai? :D

Nesmīdini!

Kā jau te rakstīja - būtu steidzies būtu pa tukšo otro joslu patiešām aizbraucis.

Te krāns īss un svarīgums liels, ne jāsteidzas bij... Šitādiem steigšanās ir tieši proporcionāla stūrēšanā nonākušās lamatas cenai...

Jurzis 14.marts 2015 10:05
1 0 Atbildēt

Tipiska naglā roža-tādu nepalaist normāla vadītāja goda lieta! Vienīgi CSN reglamentē, kas vainīgs sadursmes gadījumā, to viņš zin un tāpēc lien!

dddd 14.marts 2015 11:08
0 1 Atbildēt

bet janu mašīnā ir grūtniece kurai dzemdības sakušās,nejau apa velti viņš tā skrēja.Jabut ir cilvēcīgiem, nevis ietiepīgiem un stūrgalvīgiem.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 4

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti