"Totāls neveiksminieks" saduras ar kravas auto (+ video) 18

 
iAuto | 20.janvāris 2016 18:06

Video autors ir totāls neveiksminieks, kurš pastāvīgi iekuļas dažādās nepatikšanās. Šajā epizodē (skatīt no 0:40) viņš saduras ar kravas auto.

Citas epizodes no lietotāja "Павел Павел" dzīves, meklēt "Youtube" portālā.

 
18 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
kaspis 20.janvāris 2016 22:23
19 1 Atbildēt

piebilstot par to paspēšanu - filmētājs 100% būtu paspējis savu kreiso manevru pirms legālajiem braucējiem pretējā joslā, viņu laikā un telpā apzaga tikai un vienīgi tas slepkava uz apmales.

kaspis 20.janvāris 2016 22:31
18 1 Atbildēt

vai manis pieminētajās sekundēs (skat iepriekšējo komentu) ir redzamas 2 joslas pretējā virzienā? Vai tiešām es esmu tik akls ka neredzu?

kaspis 20.janvāris 2016 22:21
15 1 Atbildēt

es nerunāju par viduslīniju. es redzu tikai to ka lidojošais smagais ir apmales jātnieks - viņš taču brauc pa nomali, jo joslas tur nav. Ieskatoties 0:41s un 0:49s lieliski redzama no kreisās puses pienākošā ceļa "saliņa", ar kuru parasti apzīmē vietas, kurām braukt virsū nevajadzētu... Ja kas, par to viduslīniju - kreisais pagrieziens tur ir legāls, protams, dodot ceļu pretimbraucošajiem. Jā, filmētājs ir lunis jo gribēja izsprukt, bet tas smagais gāzētājs pa apmali ir slepkava ar iepriekšēju nodomu. Tā es to redzu. Un ir arī neliela varbūtība ka filmētājs būtu paspējis ja viņa blakussēdētājs ar savu bļaušanu nenorautu manevru - izskatās ka viņš tīri nobremzēja tā vietā lai mītu gāzes pedāli grīdā un censtos aizbēgt no lidojošā smagā.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti