Kravinieks bez bremzēm - varēja būt daudz ļaunāk (+ video) 29

 
iAuto | 29.februāris 2016 15:47

Video no ASV redzams kā bez bremzēm palicis kravas auto taranē vieglo automobili. Avārijā iesaistīti trīs transportlīdzekļi, četri cilvēki nogādāti slimnīcā ar dažādiem ievainojumiem, kas dzīvībai nav bīstami.

Kravas auto firmas īpašnieks skaidrojis, ka nezina, kādēļ avārija notikusi - viņš personīgi esot pārbaudījis mašīnas bremzes, gaismas un tehniskos šķidrumus. Pilnajā video (šeit saīsināta versija) var redzēt, ka kalna galā šoferim radušās kādas aizdomas vai šaubas un viņš samazina ātrumu, taču, kā izrādās jau pēc brīža, nolemj ceļu turpināt.  

 
29 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Mnde 29.februāris 2016 22:04
16 1 Atbildēt

Nu uztaurētu... Pārak lielā gabalā nepamanītu, neuzskatītu, ka tas domāts Tev, krietni tuvāk - neko tas vairs nemainītu... Bet kraviņieks drīkstēja arī nebraukt pakaļā stāvošajam, bet raut pa labi, vismaz nebūtu nonesis pie krusta stāvošo...

mnde 1.marts 2016 11:52
11 0 Atbildēt

Ļoti vienkārši - pa priekšu braucējs tevi nevar patraucēt, jo uz ceļa viņš atrodas konkrētā vietā ātrāk par tevi - tātad ne viņām ar sekotāju (gribētāju tai punktā nokļūt), bet tev ar jau tur esošu transportlīdzekli būš būt rēķināties!

Ja grūti ar pielekšanu, tad iedomājies krēslu uz kura jau kāds sēž - tur iesēsties vari tikai tad, ja tur sēdošais pieceļas un dodas prom. Kāpt klēpī nav pieklājīgi un mest no turienes ārā tur sēdošo ne tik! Kamēr vien tur sēdošais sēž, tev būs respektēt viņa tiesības uz sēdēšanu!

mnde 1.marts 2016 12:08
10 0 Atbildēt

1. Kas ir strauji? no kāda negatīvā paātrinājuma ir strauji, līdz kādam "ne strauji". Piezīme - lai nodrošinātu sevis vadīta transportlīdzekļa neuztriekšanos kaut kam - maksimāli iespējami bremzēt ne tikai drīkst, bet arī tā ir JĀDARA!

2. Un, kā tas atšķiras no stāsta par gribēšanu iesēsties aizņemtā beņķī?

3. Bremžuguņi visiem izņemot tevi ir pietiekami savlaicīgs signāls! ABSOLŪTI PIETIEKAMS UN NEAPSTRĪDAMS! Bums ir tad, ja - guļ, nodarbojas ar blakuslietām, nepievērš satiksmei un izmaiņām tajā uzmanību vai PATS SEV IR NOZADZIS 99. punktskaidrojumā tieši kā 105. punktā atrakstīto distanci. KAS TE VĒL NAV SKAIDRS???

Man pa priekšu strauji bremzējušais (ar apšaubāmi, lai neteiktu ka visai samurgoti par "pārkāpumiem" nosauktām lietām) nepārsteigs! Vienīģais kad pārsteigs, ja pats būsū ignorējot 99. un 105. punkta prasības pielīdis pārāk tuvu - un tas nudien nav pa priekšu braucēja pārkāpums!

Labāk pastāsti kā konkrētajā video pie sarkanās gaismas stāvētājs strauji bez signāliem bremzēja, zaga distanci un mainīja joslas? :D

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti