Cieta vismazāk vainīgais (+ video) 13

 
iAuto | 6.marts 2016 8:21

Video novērošanas kamera fiksē brīdi, kad furgoniņš "Gazeļ" iebrauc blakus joslā, lai apsteigtu lēnāk braucošo un aizšķērso ceļu vieglajam auto, kas savukārt mēģināja tikt garām "Gazelei."

 
Visi komentāri
 
rt 4.marts 2016 18:03
9 2 Atbildēt

Divu lohu cīņa, abi vienlaicīgi pārkārtojās bez pagriezieniem, viens ievērojami pārsniedzot ātrumu. Nekas, tagad vaz vadītājs un viņa bērni varēs pirkt mersi...

Janozaurs 4.marts 2016 19:29
0 1 Atbildēt

Bet apdrošinātāji priekš kam?

Neko nepirks. Savu vaziku saremontēs un viss.

Ja nebūtu vaz apdrošināts, tad gan. Mersim nebūtu no kā piedzīt naudu.

rt 4.marts 2016 20:56
6 0 Atbildēt

Tā ir Krievija, tur ES likumi un normas nav spēkā. Dabūs iekšās gan no merša īpašnieka, gan regresā no sava apdrošinātāja.

mb83 4.marts 2016 21:14
1 0 Atbildēt

lohs ir tikai viens,Mersis mainija joslu lai izvairitos no sadursmes,bet tas tas auns iebrauca preteja josla

sirga 4.marts 2016 18:50
2 0 Atbildēt

viņi to jau izdarija-kad pagrieza pari "dvojnoj splošnoj":D

Kanibaals 4.marts 2016 22:55
0 0 Atbildēt

Vēl viens pierādījums tam, ka izvairīties no avārijas skaitās tikai tad, kad sekas ir mazākas par novērstajām. Šāda izvairīšanās nav izvairīšanās.

Vernons 5.marts 2016 9:21
1 14 Atbildēt

Ir izvēle! Vai nu priekšā esošais satiksmes dalībnieks garantēs drošību, vai aizmugurē braucošais ievēros tikai distanci.

Pirms ikviena manevra savlaicīgs virzienrādītājs, spogulis un tikai tad manevrs.

Jāpiekrīt "rt" teiktajam.

OPB 5.marts 2016 10:17
1 0 Atbildēt

Patiesībā lielais cietējs tāds klauns vien ir, pašam ir bijušas līdzīgas situācijas, piemēram uz lubānas ielas, ka smagais neskatoties rauj blakus joslā, lai kādu apsteigtu, taču tā vietā, lai piebremzētu un palaistu to stulbeni kurš neskatās, losis izvēlējās nesamazināt ātrumu un ieraukt pretējā joslā. Skatoties šos video rodas sajūta ka, viņiem tur tas auto uzsprāgs, ja viņi kaut nedaudz samazinās ātrumu.

ABECEDE95 5.marts 2016 11:03
0 0 Atbildēt

Uz šādiem ceļiem - divvirzienu ar četrām vai vairāk joslām - apdzīšana aizliegta principā, gan LV, gan KF. Mersis vispār не при делах.

Vernon un rt - ejiet, rociet, vai drāžat kokus gaterī, nevis spriežat par to, par ko spriest nav dots.

Krievijas Federācijas CSN: 9.2. На дорогах с двусторонним движением, имеющих четыре или более полосы, запрещается выезжать для обгона или объезда на полосу, предназначенную для встречного движения. На таких дорогах повороты налево или развороты могут выполняться на перекрестках и в других местах, где это не запрещено Правилами, знаками и (или) разметкой.

Vernons 5.marts 2016 14:29
1 7 Atbildēt

Nu vēl viens "klauns", kuram CSN sastāv no viena vienīga punkta vienas trešās daļas!

Laikam gabals nokritīs, ja paskatīsies spogulī, ar "nokaltušajiem" pirkstiņiem ieslēgs virziena rādītāju, vēlreiz spogulis un tad manevrs.

"Dambretes" spēlētājam tāds iznākums ir loģisks!

kaspis 5.marts 2016 16:34
0 1 Atbildēt

man izskatās ka akvaplanēšanas dēļ zaudēta vadība un tāpēc iebraukts pretējā joslā. Vismaz ūdens risēs nošķīda. Nu nevar būt ka tur gribēja paspēt maksas pagriezienu pāri dubultai nepārtrauktajai, lai gan arī variants.

... 6.marts 2016 10:14
6 0 Atbildēt

Kam bremzes ir domātas? Nebūtu turpinājis dzīt,nebūtu ieskrējis.

girts 7.marts 2016 20:52
0 0 Atbildēt

panem acis roka kadi lohi mersis pa savu joslu a tas gudrinieks pa pretejo neatlauti visus apdzina mersis vel centas izvairities bet tas dunduks tik rava virsu tur tak viss ir skaidri redzams!secinajums viens brauciet ar mersiem labi triecienizturigas:)zigulisa mudila pat ara nespeja tikt pamatigi samicits bet diemzel pats vainigs.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 3

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 7

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 39

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti