BTA pakalpojums «Ātruma polise» ir būtiski pilnveidots 10

 
7.jūlijs 2008 11:18

Izvērtējot situāciju ar distances pārdošanu un ņemot vērā klientu atsauksmes un ierosinājumus, BTA ir pieņēmusi lēmumu pārveidot Ātruma polisi par klientu lojalitātes programmu.

Kā zināms, jūnija sākumā BTA nāca klajā ar jauna apdrošināšanas pakalpojuma ieviešanu Latvijā – Ātruma pārsniegšanas apdrošināšanu jeb Ātruma polisi, kas bija pieejama kā papildus bonuss tiem BTA klientiem, kuri slēdza OCTA apdrošināšanas līgumu uz gadu interneta vidē, un paredzēja soda naudas kompensāciju 20 latu apmērā, ja tika pārsniegts atļautais braukšanas ātrums līdz 20 km/h.

Izvērtējot situāciju mēnesi pēc pakalpojuma ieviešanas, BTA ir konstatējusi, ka Ātruma polises projekts ir pilnveidojams, lai gūtu vēl lielāku klientu uzticību un piesaisti. Jaunā BTA lojalitātes programma „Ātruma polise” joprojām paredz priekšrocības tiem klientiem, kas iegādājas OCTA apdrošināšanu internetā uz gadu, taču papildu ieguvums ir nevis soda naudas par ātruma pārsniegšanu atmaksāšana, kā tas bija iepriekš, bet gan 20% atlaide nākamā gada OCTA apdrošināšanai, ja gada laikā klients nebūs pārkāpis ātrumu uz Latvijas ceļiem vairāk par 20 km stundā.

Līdz ar to klienta ieguvums ir krietni iespaidīgāks, kā arī ievērojami paplašinās to klientu loks, kas varēs piedāvājumu izmantot. Ja agrāk uz papildu atlīdzību varēja pretendēt tikai ap 2 procentiem klientu, tad tagad pēc grozījumu ieviešanas, sākot ar 5.jūliju, BTA lojalitātes programmas priekšrocības varēs baudīt lielākā daļa klientu, kas izmanto internetu OCTA līgumu slēgšanai.

BTA ir pārliecināta, ka šis projekts piesaistīs vēl lielāku klientu uzmanību, vienlaicīgi palielinot Latvijas autobraucēju uzticību darījumu slēgšanai interneta vidē, kā arī būs piemērotāks Latvijas apstākļiem un motivēs autovadītājus ievērot ceļu satiksmes noteikumus, tādejādi veicinot drošāku situāciju uz Latvijas autoceļiem.

BTA visā savā pastāvēšanas laikā ir bijusi sociāli atbildīgs uzņēmums, kas atrodas apdrošināšanas produktu jaunrades avangardā, uzņemoties grūtāko darbu – tiesību normu sakārtošanas iniciēšanu, sabiedrības un valsts institūciju informēšanu par svarīgākajiem apdrošināšanas darbības principiem, kā arī nepamatotu pārmetumu noraidīšanu. Tieši spēja pieņemt drosmīgus lēmumus ir nodrošinājusi BTA līderpozīcijas Latvijas apdrošināšanas tirgū. Turpinot savu darbību vadošā Latvijas apdrošinātāja statusā, BTA ir gatava arī turpmāk piedāvāt saviem klientiem interesantus un aktuālus apdrošināšanas risinājumus, kā arī iesaistīties satiksmes drošības problēmjautājumu risināšanā atbilstoši gan sabiedrības interesēm kopumā, gan arī biznesa principiem un uzdevumiem.

Apliecinām, ka arī turpmāk pilnveidosim savus pakalpojumus un jau tuvākajā laikā izskatīsim atkal jaunas iespējas, kā veicināt klientu lojalitāti uzņēmumam un uzlabot braukšanas kultūru un satiksmes situāciju uz Latvijas autoceļiem.
 
Visi komentāri
 
259088. viesis 7.jūlijs 2008 11:39
0 0 Atbildēt

principā pakalpojums ir nahrenizēts un ieviests pavisam cits. tā būtu korektāk stāstīt.

259090. viesis 7.jūlijs 2008 12:21
0 0 Atbildēt

Lobējam "Ķepā došanu" :)

259092. viesis 7.jūlijs 2008 13:33
0 0 Atbildēt

labi vien ir, ka nahrenizeeja, tagad toch izklausaas sakariigaak...

259095. viesis 7.jūlijs 2008 14:36
0 0 Atbildēt

taaatd piezhmiedza vinjus mainiit..

259107. viesis 7.jūlijs 2008 16:05
0 0 Atbildēt

tagad nopērkot BTA uz vienu gadu polisi, tu paraksties uz nākošo gadu ari. fignja kaukada

259111. viesis 7.jūlijs 2008 17:20
0 0 Atbildēt

Ha ha BTA lobē vzjatku policistiem, nu tā sanāk! :) Gan jau policija to palūdza!

259115. viesis 7.jūlijs 2008 18:20
0 0 Atbildēt

patiesībā jau maksimums ko varēja izspiest no tās apdirsināšanas bija 10 lati.... 20 lohi vieglajam nu nekādi nesanāk pārkāpjot līdz 20km/h ;)

a tagad - sola iedot 20% uz nākamao gadu :D:D:D:D:D nu beļģ auhjennais ieguvums :)

klients no malas jau pirmajā gadā var dabūt atlaidīti...

incanti sanāk - pakalpojums visu laiku ir mīnusos, bet klientiem brīvi dod 50% atlaidi :D:D:D

259119. viesis 7.jūlijs 2008 20:58
0 0 Atbildēt

SWūds tas bta ar visām savām polisēm ,nepirku un arī nekad nepirkšu pie tiem blēžiem neko....

259198. viesis 8.jūlijs 2008 23:05
0 0 Atbildēt

KĀ BTA ZINĀS, KA KLIENTS NAV PĀRKĀPIS ĀTRUMU VIRS 20 KM? vAI IR KĀDA SPECIĀLA PIEEJA POLICIJAS DATU BĀZĒM? tAS NOZĪMĒ, KA TIE TIRLIŅI ARĪ MANUS DATUS ANALIZĒS?

270919. viesis 8.septembris 2009 21:06
0 0 Atbildēt

Viss normāli strādā,pagājušajā gadā ieķeksēju ''ātruma polise'' un šogad dabūju solītos 20% atlaidi,jo nepārkāpu ne ātrumu,ne izraisīju kādu negadījumu.Man polise izmaksāja 38.47 ls.uz gadu pa Latviju,kaut vien stāžs ir pilni divi gadi un auto pilna masa 2055 tonnas.Jēdzienu''ātruma polise'' es sapratu savādāk,jo ja nepārkāpsi noteikumus,tad tas tev vēlāk atmaksāsies labā nozīmē!!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti