«Mobilly» un «Park&Fly» - jauna sadarbība mūsu klientu ērtībām 6

 
11.februāris 2009 8:02

No 1.februāra norēķinu sistēma Mobilly sadarbībā ar autostāvvietu “Park&Fly” piedāvā apmaksāt stāvvietas pakalpojumus nosūtot īsziņu. Īpaši pievilcīgs šis piedāvājums ir personām, kuras, dodoties uz ārzemēm, izvēlas aviokompāniju pakalpojumus.

Šī ir pirmā pēcapmaksas autostāvvieta, kurā var norēķināties ar Mobilly – nosūtot īsziņu.

Autostāvvieta “Park&Fly” atrodas nepilna kilometra attālumā no lidostas ceļa labajā pusē. Tādēļ ikvienu, kurš uz ceļojuma laiku atstāj savu auto autostāvvietā “Park&Fly”, stāvvietas personāls bez maksas un ar komfortu pāris minūšu laikā nogādā pie lidostas durvīm. Novietojot automašīnu “Park&Fly” stāvvietā, klients maksā 2,50 Ls diennaktī. Ja ceļojums plānojas uz ilgāku laiku, katrai nākamai dekādei ir ievērojamas atlaides.

“Kad braukšu nākamreiz atvaļinājumā, zinu, kur atstāšu savu mašīnu”, saka Kārlis Andersons, Mobilly valdes priekšsēdētājs. “Park&Fly” pakalpojums ir ļoti izdevīgs un ērts. Mobilly klientiem tas tikko ir kļuvis vēl ērtāks: mūsu klienti par šo pakalpojumu var norēķināties tāpat, kā par sava auto atstāšanu jebkurā autostāvvietā Rīgā - nosūtot īsziņu no sava mobilā tālruņa. Esam ļoti gandarīti par uzsākto sadarbību ar “Park&Fly” un vēl vienu jaunumu pakalpojumu klāstā mūsu klientiem”.

“Uzsākot savu darbību, interesējāmies par iespējām padarīt savu pakalpojumu maksimāli ērtu un izdevīgu. Vienu šādu iespēju uzreiz saskatījām sadarbībā ar Mobilly. Priecājamies, ka šo sadarbību izdevās īstenot tik ātri,” norāda “Park&Fly” pārstāve Anita Āboliņa.

Mobilly ir norēķinu sistēma, kas sniedz iespēju veikt maksājumus ar īsziņu un internetā. Šobrīd ar Mobilly var apmaksāt autostāvvietu Rīgā, nopirkt vilciena biļeti maršrutā Rīga-Jelgava, papildināt Okarti, pasūtīt picu Lulū, norēķināties par draugiem.lv pakalpojumiem. Mobilly norēķinu sistēmu veido un uztur SIA CityCredit, kas ir Latvijas Bankā reģistrēta elektroniskās naudas institūcija.

Autostāvvieta ParkandFly: Automašīnu stāvvieta ar maksimāli plašu iespējamo pakalpojumu klāstu atvērta 24 stundas diennaktī un atrodas minūtes brauciena attālumā no Rīgas starptautiskās lidostas.
 
Visi komentāri
 
266687. viesis 11.februāris 2009 21:22
0 0 Atbildēt

Nav skaidrs kad atlidossu atpakall kaa tad es uz to staavvietu noklluussu,jeb ar koferiem jaavelkas 2 km gar cellmalu?

266758. viesis 12.februāris 2009 18:42
0 0 Atbildēt

" Autostāvvieta “Park&Fly” atrodas nepilna kilometra attālumā no lidostas ceļa labajā pusē."

Vai tomēr "..PIRMS lidostas ceļa labajā pusē" ?

"..un atrodas minūtes brauciena attālumā no Rīgas starptautiskās lidostas." - minēts 1km, tātad vidējais ātrums 60km/h

"..stāvvietas personāls bez maksas un ar komfortu PĀRIS minūšu laikā nogādā pie lidostas durvīm." - tātad vidējais ātrums 30km/h, laikam ka jābrauc ar to elektromobili, kādus var manīt lidostu telpās? :D

Labi, es te piekasos ;)

Bet ja nopioetni, tad tiktiešām, kā tikt atpakaļ pēc auto?

266763. viesis 12.februāris 2009 20:25
0 0 Atbildēt

Kad izkāpsi no lidostas dzīlēm,stāvvietā ieraudzīsi ar "Park&Fly" uzrakstiem aplīmētu braucamo-tas aizvedīs.

266824. viesis 13.februāris 2009 21:31
0 0 Atbildēt

Paldies, drīz izmantošu, bet prms tam jāpakalkulē izmaksas tuvajās stāvvietās.

266826. viesis 13.februāris 2009 22:08
0 0 Atbildēt

Varbūt tā nemaz nav patiesība-es vienkārši uzbūru ainiņu...

266892. viesis 16.februāris 2009 14:14
0 0 Atbildēt

Redzēju, kā kolēģa izmantoja, izskatījās ērti. Katrā ziņā tā neērtība, ka jāpārsēžas viņu busiņā atsver naudas starpību Ls 2.50 pret Ls 6.50, kas ir tuvākajās stāvvietās. Atlidojot ir jāzvana viņiem un pēc pāris min šie atbrauc pakaļ un aizved uz to savu stāvvietu, koferi nav jāstiepj:)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti