Domenikss samazina izcenojumus atsevišķiem pakalpojumiem 6

 
9.marts 2009 11:05

Sākot no 9. marta Daimler AG ģenerālpārstāvis Latvijā SIA Domenikss pilnveidojis servisa pakalpojumu klāstu, ieviešot jaunus servisa pakešu piedāvājumus, kā arī atsevišķiem pakalpojumiem ievērojami samazinājis izcenojumus.

Īpaši izdevīgi cenu piedāvājumi tiek ieviesti, piemēram, automobiļiem, kas ir vecāki par 4 gadiem. Tagad šo auto īpašniekiem servisa centra pakalpojumi izmaksās pat par trešdaļu mazāk nekā iepriekš.  

Domājot par aizvien ērtākiem risinājumiem un klientiem draudzīgākiem piedāvājumiem, SIA Domenikss ir ieviesis jaunus, īpaši izdevīgus servisa pakešu piedāvājumus, kas sevī ietvers izmaksu ziņā optimizētus servisa pakalpojumus un rezerves daļu komplektus. Izmantojot servisa centra pakešu piedāvājumus, klienti varēs ne tikai ietaupīt līdzekļus, bet arī savu laiku. Pateicoties oriģinālo rezerves daļu ražotāja atbalstam, Domenikss saviem klientiem var piedāvāt daudz izdevīgākus izcenojumus nekā neoriģinālām rezerves daļām. 

SIA Domenikss samazinājis arī stundu likmes cenu servisa pakalpojumiem Mercedes-Benz un citu marku automobiļiem. Šobrīd automobiļiem, kas vecāki par 2 gadiem, elektroiekārtu diagnostiku, remontu, krāsošanas un virsbūvju remontu, kā arī citus servisa pakalpojumus ievērojami lētāk iespējams veikt tieši reģionos – Domenikss Servisa centrā Ventspilī un Daugavpilī, kur šiem pakalpojumiem ir piemēroti izdevīgāki cenu piedāvājumi un darba stundas likme plašam klientu lokam samazināta par 44%.

Tāpat Domenikss noteicis īpaši izdevīgus cenu piedāvājumus automobiļiem, kas vecāki par 4 gadiem. Piemēram, ja iepriekš šo pakalpojumu cena bija Ls 36 bez PVN, tad šobrīd, izmantojot servisa pakalpojumus Rīgā, par tehniķa darba stundu būs jāmaksā Ls 24 bez PVN, savukārt reģionos tikai Ls 20 bez PVN.

SIA Domenikss ir vienīgais autorizēts Mercedes-Benz serviss Latvijā, kas veic Mercedes-Benz automobiļu pilna apjoma elektrodiagnostiku, izmantojot profesionālas ražotāja auto diagnostikas iekārtas. Savukārt Domenikss Servisa centrā Imanta iespējams veikt automobiļu virsbūvju remontu un krāsošanas darbus par tirgus situācijai adekvātiem izcenojumiem.

SIA Domenikss, īstenojot Daimler AG praksi un vispārējās kvalitatīva servisa sniegšanas prasības, saviem klientiem piedāvā ne tikai 24 stundu palīdzību, bet arī nodrošina bezmaksas aktīvo auto pieņemšanu. Tas nozīmē, ka, atvedot savu auto uz Domenikss servisa centru, meistars-pieņēmējs bez papildus samaksas, kopā ar klientu veic auto apskati, konstatējot visus auto defektus un vienojas par klientam pieņemamāko laiku un izcenojumu konstatēto defektu remontam.
 
Visi komentāri
 
267515. viesis 9.marts 2009 11:22
1 0 Atbildēt

un ir tur kvalitāte, ar katru reizi jūtams, ka šie cenšas :)

267516. viesis 9.marts 2009 11:30
0 0 Atbildēt

izcils mārketinga raksts. Pakešu piedāvājumi veco meršu īpašniekiem.

267517. viesis 9.marts 2009 11:32
0 0 Atbildēt

Ar to servisu ir problēmas, neticu, ka samazinot cenas pieaugs kvalitāte.

267519. viesis 9.marts 2009 11:36
0 0 Atbildēt

Krīzes laika pozitīvā ietekme - cenas krīt!

267532. viesis 9.marts 2009 23:24
0 0 Atbildēt

Vienmēr esmu apbrīnojis cilvēkus, kas šādu ūdeni māk liet...

267539. viesis 10.marts 2009 11:14
0 0 Atbildēt

Pērciet jaunas rezerves daļas SS.lv, tur viss ar čeku, 2 gadu garantiju, 5 reizes lētāk kā Domeniksā. Uzstādīt tagad var visu par 5-10Ls. Uz tiem autorizētajiem brauc tikai bagātnieki (valsts ietādes), vai nezinīši.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjautots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO)

km.hiAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 1

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti