Interneta aptaujā godalgotas Mercedes-Benz SLS AMG un R-klase 2

 
3.novembris 2010 12:12

Eiropas vērienīgākajā interneta aptaujā, kuru veic lielākais autotirgotājs internetā AutoScout24, Mercedes-Benz atzīti par labākajiem vairākās kategorijās un saņēmuši trīs Interneta Auto 2010 galvenās balvas.

Mercedes-Benz SLS AMG atzīts par labāko sporta automobili un labāko kupeju, kā arī ieguvis titulu – populārākais automobilis Eiropā. Savukārt Mercedes-Benz R-klase saņēmusi Interneta Auto 2010 balvu kā populārākais ģimenes automobilis Eiropā.

Par populārāko ģimenes automobili tika izvēlēta Mercedes-Benz R-klase. Aptaujas dalībnieki atzinīgi novērtēja ne tikai Mercedes-Benz R-klases pievilcīgo dizainu, bet arī tās spēju nodrošināt dinamisku braukšanu. R-klase tika raksturota kā universāls automobilis, kas ir piemērots mūsdienīgiem cilvēkiem, kuri mīl atpūtu un komfortu.

Gūstot pārliecinošu uzvaru balsojumā sporta un kupeju kategorijā, Mercedes-Benz SLS AMG nešaubīgi tika atzīts par šī gada populārāko automobili, gūstot pārliecinošu uzvaru balsojumā sporta un kupeju kategorijā. Šis modelis guvis atzinību un panākumus arī iepriekš. Unikālais un aizraujošais stils apvienojumā ar izsmalcinātu tehniku atsauc atmiņā 20.gs. piecdesmitos gadus, kad sporta auto leģenda – Mercedes-Benz 300 SL gullwing automobilis – saņēma augstākos apbalvojumus sporta auto kategorijā.

Eiropas lielākā interneta aptauja šogad tika veikta jau devīto reizi, noskaidrojot populārāko automobili Eiropā. Šogad aptaujā piedalījās vairāk nekā 230 tūkstoši respondentu no septiņām Eiropas valstīm, balsojot un izvēloties savus favorītauto no 343 dažādiem transportlīdzekļiem.
Visaugstāko novērtējumu Mercedes-Benz automobiļi saņēma no balsotājiem Vācijā, kur tie tika atzīti par labākajiem automobiļiem vēl arī citās kategorijās. Mercedes-Benz C-klase Vācijā saņēma augstāko novērtējumu vidēja lieluma automobiļu kategorijā, turpretim Mercedes-Benz E-klase tika nominēta kā labākā lielo automobiļu kategorijā. Savukārt Mercedes-Benz E-klases kabriolets ieguva visvairāk balsu kabrioletu kategorijā.
 

 
Visi komentāri
 
279895. viesis 3.novembris 2010 21:09
0 0 Atbildēt

A kur G66 AMG? Tas ir visu laiku labākais mersis.

Ne tikai tādēļ, ka man tāds ir...

279896. viesis 3.novembris 2010 21:11
0 0 Atbildēt

piedošanu, G63 AMG

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti