«Norde» atklāj pašapkalpošanās auto mazgātavu 10

 
26.novembris 2010 11:27

Šogad NISSAN autocentram NORDE Rīgā, Skanstes ielā 31a apritēja pieci gadi. Par godu šim notikumam, 17.novembrī NISSAN autocentrā norisinājās NORDE autocentra jubilejas svinības.

Svinību ietvaros notika arī diennakts pašapkalpošanās auto mazgātavas AUTO SPA atklāšana un mākslinieka Riharda Delvera gleznu izstādes atklāšana NISSAN NORDE galerijā.

Pirms pasākuma oficiālās daļas, viesiem bija iespēja vienkopus apskatīt un izmēģināt daudzus jaunākos NISSAN modeļus, kā arī uzzināt visu par NORDE jaunākajiem automašīnu un servisa piedāvājumiem.

Drīz pēc ierašanās, viesi tika aicināti uz jaunās, diennakts pašapkalpošanās auto mazgātavas AUTO SPA atklāšanu, kas atrodas blakus NORDE autocentram - Rīgā, Skanstes ielā 31b, un ir pirmā šādas koncepcijas pašapkalpošanās auto mazgātava Latvijā.

AUTO SPA turpmāk visa gada garumā, 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā, piedāvās saviem klientiem iespēju pašiem nomazgāt un iztīrīt jebkuru automašīnu, izmantojot jaunākās tehnoloģijas auto mazgāšanas un tīrīšanas iekārtas par aptuveni divas reizes zemāku cenu, kā parastajās auto mazgātavās.

Šī diennakts pašapkalpošanās auto mazgātava būs īpaši patīkama tiem pilsētniekiem, kam patīk pašiem parūpēties par sava auto tīrību, bet kuriem tāda iespēja pilsetā līdz šim tik ērtā un ekonomiskā veidā nav bijusi pieejama.

Pēc AUTO SPA atklāšanas, viesi tika aicināti atpakaļ uz NISSAN autocentra NORDE telpām, kur notika SIA NORDE valdes locekļa Daiņa Bremzes uzruna par godu autocentra 5 gadu jubilejai, kā arī jaunās gleznu izstādes atklāšana, dodot vārdu Latvijas Mākslinieku savienības prezidentam Mārtiņam Heimrātam un izstādes autoram - māksliniekam Rihardam Delveram.

Interesanti, ka tieši pirms pus gada – šī gada 17. maijā NORDE valdes loceklis Dainis Bremze, parakstot divpusēju vienošanās protokolu par sadarbību ar Latvijas Mākslinieku savienības prezidentu Martiņu Heimrātu, oficiāli atzina NORDE autocentru par jaunu mākslas telpu – NISSAN NORDE GALERIJU, tādējādi vēl vairāk pilnveidojoties un parādot kā uzņēmējdarbība un jaunās tehnoloģijas sintezējas ar mākslu, papildinot viens otru un veicinot Latvijas kultūras telpas paplašināšanos.

Par Riharda Delvera gleznu izstādi mākslas zinātniece Inga Šteimane recenzijā (Kultūras Forums 2009, Nr. 15) saka: „Tēma – pasaule, kāda tā ir jeb kādu es to spēju izdomāt, izsecināt un iztēloties, turklāt – abstraktos vispārinājumos, nevis sociālā, nacionālā vai psiholoģiskā aspektā, ir liela tēma, arī tās izvēle ir kulturāla augstā un jāpiebilst – senā izpratnē: lai skaidrotu Delvera izraudzīto vietu kultūrkontekstu kartē, nav jāņem palīgā postmodernas subkultūras. Tāpēc, iespējams, skatītājs tiek noskaņots uz lieliem, pat pārcilvēciskiem ieguvumiem.”.

Pēc oficiālās pasākuma daļas, viesiem bija iespēja pārbaudīt savas zināšanas un erudīciju NORDE konkursā, kur bija jāatbild uz dažādiem āķīgiem jautājumiem par NORDE un NISSAN, kā arī jāsameklē un jāatpazīst dažādas daļas, detaļas un funkcijas jaunākajos NISSAN modeļos. Šī konkursa uzvarētājam tika iespēja brīvdienās izmantot vienu no populārākajiem jaunajiem NISSAN modeļiem - NISSAN JUKE, savukārt, citiem, kas tikai nedaudz atpalika no uzvarētāja tika veicināšanas balvas.

Arī jaunatklātās pašapkalpošanās auto mazgātavas AUTO SPA īpašnieks Gints Bremze bija pasākuma viesiem sarūpējis pārsteigumu un izlozēja balvas no AUTO SPA - iespēju bez maksas izmantot mazgāšanas un tīrīšanas pakalpojumus AUTO SPA. Arī NORDE valdes loceklis Dainis Bremze pasniedza dāvanas no NISSAN autocentra NORDE.

Pasākuma viesi baudīja saviesīgu vakaru ar vīna glāzi un uzkodām, tērzējot par automašīnām, mākslu un citiem interesantiem tematiem, ar interesi izmēģināja jaunākos NISSAN modeļus, uzzināja par NORDE īpašajiem piedāvājumiem, kā arī nesteidzīgi aplūkoja un novērtēja Riharda Delvera mākslas darbu izstādi NISSAN NORDE galerijā.

Aicinām visus uz NORDE autocentru izmēģināt jaunākos NISSAN modeļus, aplūkot Riharda Delvera gleznu izstādi un izmantot jaunās auto mazgātavas - AUTO SPA pakalpojumus!

 
Visi komentāri
 
280324. viesis 26.novembris 2010 11:56
0 0 Atbildēt

cik tam maksā aparāta izmantošana? 2Ls ?

280327. viesis 26.novembris 2010 12:55
0 0 Atbildēt

Bet pats galvenais, ka atklāj līdz ar salu!!!

280330. viesis 26.novembris 2010 15:59
0 0 Atbildēt

galvenais, ka atklāj, arī aukstumā auto jāmazgā. Vācijā šo pakalpojumu esmu gana daudz izmantojis

280360. viesis 27.novembris 2010 11:45
0 0 Atbildēt

r ok, tik cerams nemaksaas tikpat cik parasta moika Dinazaa.

280362. viesis 27.novembris 2010 11:57
0 0 Atbildēt

Sretskeds vares beidzos savu lamborghini nomazgaat.

280368. viesis 27.novembris 2010 17:01
0 0 Atbildēt

jau pirms astoņiem vai 10 gadiem tāda bij pie (aiz) folksvāgena servisa krasta ielā. Iznīka.

280369. viesis 27.novembris 2010 22:53
0 0 Atbildēt

280362. viesis pirms 11 stundām

Sretskeds vares beidzos savu lamborghini nomazgaat.

Labāk lai savas piefļūtītās apenes izmazgā , bezmāju bomzis , citāsi smird visos tofikos.

280377. viesis 28.novembris 2010 19:44
0 0 Atbildēt

Esi ostījis?

280383. viesis 29.novembris 2010 10:46
0 0 Atbildēt

biju izmēģināt, nesteidzoties pa 2 Ls autiņš bija tīrs un ievaskots. Starp citu tieši salā forši, izkustējos un sasildījos :)

Tiešām laba fīča, aizies noteikti!

280385. viesis 29.novembris 2010 12:06
0 0 Atbildēt

Es ar braukšu mazgāt - labāk gan būtu tādu kaut kur uz Brīvībenes - tik tad ar 2 boxiem nepietiks.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti