Mercedes-Benz CLS un SLS AMG saņem «Auto Trofeja 2010» balvas 2

 
1.decembris 2010 9:51

Vācijas auto žurnāla “Auto Zeitung” lasītāju balsojumā par 2010.gada labāko modeli luksuss segmentā atzīts jaunais Mercedes-Benz CLS, savukārt labākā sporta auto titulu ieguva Mercedes-Benz SLS AMG.

Abi Mercedes-Benz modeļi saņēmuši “Auto Trofeja 2010” balvas. Žurnāla “Auto Zeitung” lasītāju balsojums, kas notika jau 23. reizi pēc kārtas, tiek organizēts, lai noteiktu labāko gada automobili.

Mercedes-Benz CLS par gada labāko luksuss segmenta automobili atzina gandrīz 104 tūkstoši žurnāla lasītāju. Šī ir jau otrā lasītāju aptauja šogad, kurā Mercedes-Benz CLS četru durvju kupeja saņēmusi augstāko luksuss klases automobiļu novērtējumu. Jaunā Mercedes-Benz CLS kupeja tika atzīta par labāko luksuss klases automobili arī novembra sākumā Vācijas mediju izdevumu Bild am Sonntag, Auto Bild un citu izdevēju organizētajā jauno auto konkursā, saņēmot prestižo balvu “Zelta stūre 2010”.

Jaunās paaudzes Mercedes-Benz CLS izceļas ar izsmalcinātu un juteklisku dizainu un elegantu sportiskumu. Savukārt unikālās mūsdienu tehnoloģijas nodrošina braukšanas dinamiku visaugstākajā līmenī. Mercedes-Benz CLS ir aprīkots ar jaunās paaudzes dīzeļa un benzīna dzinējiem, kas, salīdzinot ar iepriekšējo modeļu automobiļiem, patērē līdz pat 25% mazāk degvielas.

Mercedes-Benz automobiļi jau tradicionāli sasniedz labus rezultātus ikgadējās aptaujās un tiek atzīti par labākajiem automobiļiem dažādās kategorijās. Piemēram, 2009. gadā balvu “Auto Trofeja 2010” saņēma Mercedes-Benz E-klase un Mercedes-Benz SLS AMG, savukārt 2008. gadā šī nozīmīgā balva tika piešķirta Mercedes-Benz GLK modelim.

Jaunās paaudzes Mercedes-Benz CLS kupeja tirdzniecībā Latvijā būs pieejama nākamā gada februārī. Automobiļa cena, to iegādājoties Domenikss Auto tirdzniecības centrā Rīgā, būs sākot no 61 490 Euro (t.sk. PVN un AAP*).

* Auto Apkopes Programma – automobiļa ražotāja paredzētie plānveida tehniskās apkopes darbi, materiāli un smērvielas līdz 80.000 km nobraukuma sasniegšanai vai 4 gadus no pirmās reģistrācijas, (atkarībā no tā, kurš nosacījums iestājas pirmais), ko jauna vieglā automobiļa pircējam bez papildus maksas nodrošina SIA Domenikss.
 

 
Visi komentāri
 
280454. viesis 1.decembris 2010 10:58
0 0 Atbildēt

Dark15 jums saka: "Mašina ir laba, bet pat liels bet šo mašī taisa fašisti tas man nepatik, bet es viņu nopirku un pectam popmenal uz žiguli laba stavokli! Savetuju neperciet fašistu mašinas, vdruk taja mašīna zanimalis seksom tie ņemci! :) pis!

280455. viesis 1.decembris 2010 10:59
0 0 Atbildēt

qwerty:

Da masina laba bet smird.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti