VW Golf ar 3,2 litru patēriņu jau tirdzniecībā 4

 
iAuto | 29.maijs 2013 11:29

Vācijā sākta īpaši ekonomiskā Volkswagen modeļa Golf TDI BlueMotion tirdzniecība.

Ražotāja dati liecina, ka trešās paaudzes BlueMotion tehnoloģija kompaktajam modelim nodrošina labāko sniegumu savā segmentā: uz 100 km Golf patērēs 3,2 litrus dīzeļdegvielas, savukārt kaitīgo CO2 izmešu daudzums izplūdes gāzēs nepārsniegs 85 gramus uz 1 km.

Volkswagen Golf TDI BlueMotion. Autors: Publicitātes foto.

Šādu sniegumu ekonomiskajam Golf palīdz sasniegt četru cilindru 115 ZS dīzeļdzinējs, Start-Stop tehnoloģija, bremžu enerģijas rekuperācijas sistēma, zemas rites pretestības riepas un modificēta sešu pakāpju manuālā pārnesumkārba. Pārējo pievieno par 15 mm pazemināta piekare, pilnveidots aerodinamisko elementu komplekts (cw-0,27), jumta spoileris un daļēji noslēdzams radiatora režģis. Rezultātā trešās paaudzes BlueMotion tehnoloģija patērē par 15% degvielas mazāk nekā iepriekšējais modelis.

Ekonomiskais Golf pieejams divās komplektācijās: Trendline un Comfortline, sākot no 21 900 eiro. Par piemaksu var pasūtīt ekskluzīvu Clearwater Blue Metallic virsbūves krāsu (+525 eiro).

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Kanibaals 29.maijs 2013 16:01
3 0 Atbildēt

3,2 litru devielas un 5L adBlue patēriņa un aizlīmējot visas šķirbas, nolaužot spoguļus, noņemot ģeneratora siksnu un kādas vēl bija tās viltības, lai krāptos degvielas patēriņa testos.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijā autobuss ar pasažieriem iegāžas upē; ir bojāgājušie (+ VIDEO) 6

Sanktpēterburgā nezināmu iemeslu dēļ pasažieru autobuss nobraucis no ceļa un iegāzies Moikas upē. Lasīt vairāk

 

Lietuvas muitnieki novērš divu "Tesla Cybertruck" izvešanu uz Baltkrieviju 8

Lietuvas muitnieki aizturējuši divus automobiļus "Tesla Cybertruck", jo ir aizdomas, ka šos pikapus ar elektrodzinēju bija paredzēts kontrabandas ceļā caur Baltkrieviju ievest Krievijā, tādējādi pārkāpjot Eiropas Savienības (ES) sankcijas. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG piedāvā 449 Zs jaudīgu kabrioletu (+ FOTO)

Mercedes-AMG pieteicis CLE 53 4-Matic+ kabrioletu, kas tirgū tiks laists 2024.gada otrajā pusē. Lasīt vairāk

 

Kā baltkrievu tālbraucējs Polijā 350 eiro sodu nopelnīja (+ VIDEO) 21

Baltkrievu "fūres" vadītājs, kurš krustojumā un uz gājēju pārejas apsteidz netrafarētu policijas automašīnu, tiek apturēts un saņem sodu PLN 1500 (350 EUR) apmērā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti