Ducati aizvadījis pirmos testa braucienus 2

 
17.februāris 2004 0:02

“Ducati Marlboro” komanda veiksmīgi pabeigusi trīs dienu izmēģinājumu braucienus Malaizijas pilsētā Sepangā, kur tās piloti – Loriss Kapirossi un Trojs Beiliss – testēja jauno “Desmosedici GP4”.

Testa braucienu mērķis bija pārbaudīt motocikla tehniskās iespējas un pilnveidot to, gatavojoties jaunajai “Moto GP” 2004.gada sezonai. Trīs dienu intensīvie pārbaudes braucieni deva braucējiem un vienības inženieriem priekšstatu un informāciju par to, kādiem parametriem motocikls jau atbilst un kādiem vēl ne. Braucieni notika ļoti tveicīgos laika apstākļos – vidējā gaisa temperatūra bija 31,5 grādi, bet trases temperatūra ap 43 grādiem.

Abi braucēji trīs dienu laikā kopā veica vairāk nekā 800 kilometrus, izmēģinot stūres, bremžu un riteņu darbību. Neraugoties uz to, ka šie bija pirmie nopietnie treniņi pēdējo divu mēnešu laikā, abi braucēji uzrādīja labākus rezultātus nekā pērn – Kapirossi ātrākais apļa laiks bija 2.03’53, Beilisam atpaliekot tikai ar 2.03’55. Šie apļu laiki caurmērā ir par 1,5 sekundēm ātrāki nekā iepriekšējā gadā šajā pat trasē.

Loriss Kapirossi: ”Esmu diezgan apmierināts ar paveikto šajās trīs dienās. Motocikls iet ļoti labi, un ir acīmredzams, ka mēs esam sasnieguši progresu salīdzinājumā ar aizvadīto gadu, – par to liecina kaut vai tas, ka šī gada apļa laiki ir labāki, motocikls ir kļuvis vieglāk vadāms un ar to braukt ir daudz komfortablāk. Galvenokārt par to ir jāpateicas “Ducati Marlboro” komandas inženieriem, kuri ziemā ir paveikuši labu darbu.”

Trojs Beiliss: “Ņemot vērā faktu, ka šie ir pirmie izmēģinājumi, esmu gandarīts ar rezultātiem. Tomēr motocikls ir jauns, un mēs tikai tagad esam sākuši pie tā pierast, kas nozīmē, ka, vēloties sasniegt labākus rezultātus, vēl būs jāveic daudz pie tā uzlabošanas.”

Pēc testa braucieniem Malaizijā, “Ducati Marlboro” komanda jau ir devusies uz Austrālijas jurisdikcijā esošo Filipa salu, kur tā turpinās gatavoties 2004.gada “Moto GP” sezonai.

 
Visi komentāri
 
115420. viesis 17.februāris 2004 16:00
0 0 Atbildēt

Mapo sho trasi noskreeja 3stundaas un 15,67 sekundees pa celjam 7 reizes pakluupot aiz sava truluma, 3 reizes ieskrienot savaa peregaraa un 2 reizes apstaajaas jo neko neredzeeja aiz savas tumsiibas, kaa arii 1reiz nokljuva vakumaa aiz sava tukshuma :))))

116096. viesis 24.februāris 2004 11:14
0 0 Atbildēt

Diezgan normāls raksturojums dvēseles cilvēkam .:)

paldies Tev ChG !

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti