Neskati auto no "pakaļas" jeb kas īsti ir Suzuki S-Cross? (+ VIDEO) 1

 
Tavs Auto TV | 23.janvāris 2022 17:09

Mūsu šīs dienas testa objekts būs ideāli piemērots cilvēkiem, kam pie sirds iet ne tikai pilsētas asfalta džungļi. Suzuki S-Cross, kuru agrāk pazinām ar nosaukumu SX-4, lieliski der dzīvei piepilsētā vai laukos. Tam ir visu riteņu piedziņa, ekonomisks hibrīdmotors un paaugstināts klīrenss, kam pateicoties varēsiet doties tuvāk dabai un nesatraukties par to, ka noskrambāsiet auto apakšu vai nosmērēsiet riepas ar dubļiem!

Pie S-Cross stūres šodien sēdīsies vīrs, kurš pasauli redz citādāk nekā mēs, jo vienmēr tajā saskata kadru un „noķer to” videokameras skatu meklētājā. Ģirts Straustiņš ir televīzijas un kino operators ar milzīgu pieredzi gan ziņās un dokumentālajā žanrā, gan sportā, kur filmējis neskaitāmus notikumus (20 pasaules hokeja čempionātus, autorallija posmus, arī Olimpiskās spēles). (Viņš arī ir Rīgas „Dinamo” spēļu tiešraižu pults režisors) Un, protams, atceramies Ģirta viesošanos pasaules ‘karstajos punktos’ kopā ar žurnālistu Sandiju Semjonovu – t.sk.izveidojot filmu „Astoņi pilnmēneši” par mūsu karavīru gaitām Afganistānas kara zonā. Citiem vārdiem - šķiet, Ģirts nevar nosēdēt uz vietas un viņam vienmēr vajadzīgs kāds azartisks piedzīvojums.

 
Visi komentāri
 
Šefs 24.janvāris 2022 11:10
3 3 Atbildēt

Kamēr krievi pērk 300 Rolls-Royce gadā, LV pērk pilsētas zapiņus

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti