Tavs Auto TV tests: jaunais Peugeot 408 (+ VIDEO) 3

 
Tavs Auto TV | 27.marts 2023 10:35

Kādas atmiņas jums nāk prātā, kad izdzirdat vārdu Peugeot 408? Franču kino klasika, komēdija Taxi, praktiski hečbeki vai sedani? Nē.

Aizmirstiet to visu, jo no šīs dienas Peugeot 408 izskatīsies šādi!
Iespējams, ka tā 4,7 m garās virsbūves dēļ jūs gribētu to salīdzināt ar C segmenta universāļiem, taču tā proporciju dēļ tas vairāk atgādina krosoveru.

Šodien mūsu viesis būs cilvēks, kuram ir daudzas nodarbošanās. Viņš ir gan iknedēļas EHR radio šova Party Service vadītājs, gan mūziķu trio 3Live Project dalībnieks, arī producents un - autosportists. Taču kā dīdžeju viņu, iespējams, pazīstat vislabāk. [EX] DA BASS vārds Baltijas klubu kultūrā zināms jau vairāk nekā 25 gadus. Viņš uzstājies uz vienas skatuves ar pasaulē zināmiem ‘grandiem’, Arēnā Rīga iesildījis pašu Deidivu Getu (David Guetta), kā arī regulāri dzirdams dažādos pasākumos visā Latvijā.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
gunbox 27.marts 2023 14:36
2 0 Atbildēt

Manuprāt ļoti glīts auto. Peugeot jau iepriekšējos modeļus izlaidis ar soli pārspējot konkurentus. Bet nu feilu ir pieļāvuši. Tā vietā, lai kaut ko modernāku veidotu salonā ar displejiem, izvēlējušies ir 8 gadus vecus dizainu. Būtu moderns panelis, tad izkonkurētu visus Opel, Ford, korejiešveidīgos.

vietējais 27.marts 2023 12:19
1 3 Atbildēt

Šodien redzēju uz ielas. Tāds samocīts sienāzis, kam kāds būtu virsū uzkāpis.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 3

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 7

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 39

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti