«Latvijas Audi Klubs» aicina ziedot bērniem 7

 
1.decembris 2005 14:10

Nav noslēpums, ka daudziem bērniem dažādu iemeslu dēļ nav blakus tuvu un mīļu cilvēku. Vieni kļuvuši par bāreņiem nelaimes gadījumu dēļ, citi – savu bezatbildīgo vecāku dēļ.

Šie bērni mīt namos, kurus dēvējam par „bērnu namiem”, diemžēl pasaulē tādu daudz un mūsu valsts nav izņēmums. Tas ir grūti aptverams, bet tikai mūsu mazajā Latvijā ir 117 bērnu namu un internātskolu...

audi_davina.jpgDiemžēl šobrīd valstij nav pietiekoši daudz līdzekļu ne vēlmes risināt bāreņu problēmas. Bet priecē tas, ka ir cilvēki un organizācijas, kas savu iespēju robežās palīdz un dod atbalstu bāreņiem un padara viņu dzīvi mazliet krāsaināku.
Nu jau sesto gadu mēs sagādājam Ziemassvētku dāvanas kādam bērnu namam Rīgā vai Rīgas rajonā. Mēs savācam jebkādas bērnu un pusaudžu (0-20 gadi) ikdienas mantas, noformējam skaistu kartiņu un Ziemassvētkos vai Jaunajā gadā to visu vedam uz bērnu namu.

Pašreiz nav zināms konkrēts bērnu nams vai internātskola, uz kuru mēs [Latvijas Audi klubs] braucam Ziemassvētkos. Tas būs zināms pēc informācijas apkopošanas pirms Ziemassvētkiem. Ja jūs zināt vēl kādu bērnu namu, kur ĻOTI nepieciešama palīdzība, tad rakstiet mums.

Parasti tiek vākts (visiem priekšmetiem jābūt derīgiem izmantošanai (!) nesaplēstiem, nesalauztiem u.t.m.l.):

  • Drēbes (izmazgātas un izgludinātas, ja virsdrēbes – tad iztīrītas);
  • Apavi (no čībām un sandalēm līdz kurpēm un zābakiem – kas nav jālabo, un tiem ir jābūt iztīrītiem);
  • Gultas piederumi (veseli, izmazgāti un izgludināti);
  • Higiēnas (zobu birstītes un pastas – iepriekš nelietotas (!), ziepju trauki, spoguļi un ķemmes u.t.m.l.) un kosmētikas piederumi;
  • Rotaļlietas (pistoles, kaķenes, naži un zobeni u.t.m.l. nav vēlami), galda spēles;
  • Sporta piederumi (bumbas, raketes un hanteles u.t.m.l.);
  • Kancelejas piederumi (pildspalvas, zīmuļi, dzēšgumijas, penāļi, burtnīcas un albumi u.t.m.l.);
  • Grāmatas;
  • ...tas, ko paši vēlaties.

Iespējams finansiāls atbalsts pirmās nepieciešamības priekšmetu iegādei. Iespējams arī palīdzēt ar degvielu, tā kā plānots palīdzēt bērnu namiem ārpus Rīgas rajona.

Tāpat ir vajadzīgs ietinamais papīrs vai dāvanu maisiņi ar Ziemassvētku simboliku.
Ir iespējami arī citi noderīgi ziedojumi, piemēram, pagājušo gadu tika ziedots mazlietots mobilais tālrunis, kurš bērniem gluži nebija vajadzīgs un kuru mēs veiksmīgi realizējām. Par iegūto naudu iegādājāmies siltas čībiņas.

Visam nav obligāti jābūt jaunam, GALVENAIS, lai bērni jūsu dāvanas ar prieku varētu izmantot savā ikdienas dzīvē. Nevajag viņus sarūgtināt ar nederīgām mantām. Vēlams, lai Jūsu dāvanas būtu iepakotas, bet ja Jums tas nav iespējams, tad mēs paši varam iepakot Jūsu dāvanas.

Ja Jūsu iepakotajās dāvanās ir apģērbi, tad vēlams atzīmēt izmēru un kam tā domāta, piemēram, „Meitenei 12-14 gadi, augums 150-160cm”.

Dāvanu pieņemšanas pēdējā diena 23.12.2005.

Milzīgs paldies par atsaucību.

UZDĀVINĀSIM BĒRNIEM PRIEKU ZIEMASSVĒTKOS!

Fotomateriāli no iepriekšējām akcijām “Ziemassvētki – žēlsirdības, prieka un dāvanu laiks” var apskatīt WEB lapā : www.audiclub.lv -> Galery -> Sabiedriskās aktivitātes.

Apspriede, jautājumi, atbildes: www.audiclub.lv -> Forum -> Kluba pasākumi.

Andrejs,
Darbadienas: Antonijas iela 18
Brīvdienas: Ilūkstes iela 8
+371-9269959
pbicb@jucom.lv

 
Visi komentāri
 
187220. viesis 1.decembris 2005 14:28
0 0 Atbildēt

BMWPower veic idzigus pasakumu saveejo starpaa

187221. viesis 1.decembris 2005 14:28
0 0 Atbildēt

tb liidziigus

187222. viesis 1.decembris 2005 14:29
0 0 Atbildēt

vopshem doma bija ka ieksh BMWPower.lv ari notiek ziedojumu vakshana lai iepriecinatu nabaga berninjus

187236. viesis 1.decembris 2005 16:57
0 0 Atbildēt

Vienīgais ar ko varētu palīdzēt ir mācību grāmatas (nez vai tās maz ir derīgas), pārējās, sev nederīgās mantas esmu likvidējis vai noglabājis "relikviju" kastē......... piedodiet, ja varat !!!

187247. viesis 1.decembris 2005 19:22
0 0 Atbildēt

Katrā gada nogalē pēkšņi visi atceras, ka ir labestība, līdzjūtība un citu līdzcilvēku vajadzības. Katrā gada nogalē uzņēmumi saņem kaudzēm vēstuļu ar ļīdzīgiem piedāvājumiem.

Nesaku, ka tas ir slikti, taču tas neko nemaina. Šis mirklis trūcīgo, atstumto, vientuļo cilvēku dzīvē ir tik īss, kad par viņiem atceras sabiedrības vairums.

187269. viesis 2.decembris 2005 0:21
0 0 Atbildēt

Tas priecē, ka parādās cilvēki, kuriem nav vienaldzīgi bērni, kuri ir apdalīti un spēj dot kaut nedaudz labast;ibas šai ar vardarbību piesātinātā laikā. Esmu ar abār rokām paršādiem pasākumiem. Vienīgais negribu piekrist, ka mūsu Valstij nav līdzekļu šiem bērniem. Musm taču ir līdzekļi lai sūtītu algotņus uz Irāku, Afganistānu. Mums taču ir nauda lai uzņemtu dārgus ciemiņus un tādejādi paralizēt galvaspilsētas dzīvi un pilētas iedzīvotājus padarīt par ķīlniekiem. Mums ir nauda lai no Brāļu kapiem paredzētiem līdzekļiem tos novirzīt uz tūristiem, kuri izklaidēsies Dakārā..... Viennozīmīgi, ka šajā uzrunā vajadzēja teikt, ka šiem bērniem ir Valsts laupījusi līdzekļus, bet liktenis laimi!

187272. viesis 2.decembris 2005 0:36
0 0 Atbildēt

Da mees terroristam Nr1 ziedojaam 2 miljonus, a no baarenjiem jau lielajaam *******am nekaada labuma nebuus, naudu uz vinjiem nevar nopelnit lidz ar to ir taads slogs.

Labi ka ir cilveeki, kuri nedoma tikai par savu veederu, bet arii ir ar mieru nedaudz padaliites no taa kas dots ar citiem.

Ja kaadam ir veelme, tad ka Jau Steel Rat rakstiija arii portaals BMWpower riko paliidzibas akciju, pagaidam esam atradusi 2 beernunamus, kuriem ir vajadziiga palidziba.

Aicinu iauto lietotaajus , kuriem ir veelme kaadam sagaadat briniskjiigus Ziemassvetkus, aizmirst par muuzseno naidu pret atsaldetajiem BMW faniem (ar tak cilveki ar sirdi) un atbalstiit so akciju. Speciaali sim noluukam ir izveidots konts, kuraa var ziedot naudu, un par so naudu tiks iegaadatas vairakiem bernunamiem ljoti nepieciesamas lietas, atkariiba no saziedotaas summas.

Tapat tiek gaidiitas dazadas idejas, ka arii cilveki, kuri veelas ka savadak mums paliidzet iedegt siltas liesminjas beernu sirsninjas.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 5

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti