Jauno «Healey» modeli prezentēs jau šogad 4

 
30.janvāris 2006 12:16

Britu "Sports Car Co", kas ir jaunā MG Rover īpašnieka – kompānijas Nanjing Automotive partneris, nesen paziņojis, ka gatavojas laist klajā Austin-Healey markas auto.

au.jpg Tomēr izskatās, ka ražotājs nedaudz pārsteidzies. Izrādījās, ka tam nav tiesību izmantot Healey vārdu, kas savulaik piederējusi Donalda Heilija (Donald Healey) ģimenei, tagad pārdota citai neatkarīgai kompānijai.

Noskaidrojās, ka anglo-amerikāņu kompānija HFI Automotive Heiliju ģimenei samaksājusi aptuveni 2 miljonus dolāru par Healey vārdu un kompāniju Healey Automobile Consultants (HAC). Turklāt ģimenei paliek ievērojama daļa HAC kompānijas akciju. Pēc HFI pārstāvju vārdiem, prototips ar nosaukumu Healey 3000 jau veic pārbaudes braucienus un debitēs jau šogad. Auto ražos Lielbritānijā, visdrīzāk – Jorkšīrā, bet eksportēs to galvenokārt uz Ameriku. Jaunais modelis veidots uz koncepta Project Tempest bāzes un ražotājs apgalvo, ka no pirmā skata būšot skaidrs, ka tas ir Healey.


 
Visi komentāri
 
191891. viesis 30.janvāris 2006 12:24
0 0 Atbildēt

:O Truukst vaardu! Shito es laikam njemu :)

191899. viesis 30.janvāris 2006 13:55
0 0 Atbildēt

Mja shii stulbi komerciaala pasaule, no taa vien ka nopeerk Britu kompaanijas vaardu automobilji nekljust nedz kvaitatiivaki nedz arii iekaro uzreiz tirgu. Ja kaadam gribeesies Healey visdrizak vinsh sameklees orgjinaalu veco Healey. Un tie kas pirks jauno Healey (it iipashi USA) visticamaak visa firmas veesture buus dzilji pie vienas vietas. Bet protams prieks par to ka kaads taisa shaadus vai taadus diivainus un savaadaakus auto.

191932. viesis 30.janvāris 2006 18:26
0 0 Atbildēt

no bildes slabo pateikt, ka tas ir healey

192047. viesis 1.februāris 2006 12:56
0 0 Atbildēt

Visu stilīgumu iznīcina fakts, ka MG tagad pieder Ķīnai :(

Zūd 'īstas mantas' sajūta. Laikam vainīgs 'made in chaina' kas pārņems drīz jau visu pasuali. Droši vien Healey nabūs būvēts ar komunistisko ķīniešu rociņām, bet vienalga nav vairs tas..

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti