SIA «VEHO» iegūst ISO sertifikātu 12

 
14.marts 2006 10:56

Citroen automašīnu oficiālais importētājs Latvijā - SIA VEHO - ir ieguvis Bureau Veritas Quality International (BVQI) izsniegtu ISO sertifikātu. Sekmīgā sertifikācijas audita noslēguma rezultātā saņemtais dokuments apliecina, ka SIA VEHO kvalitātes vadības sistēma ir auditēta un atzīta kā atbilstoša ISO 9001:2000 vadības sistēmas standarta prasībām.

Raimonds Dūda, SIA VEHO valdes priekšsēdētājs: "Viens no VEHO mērķiem bija kvalitatīvas vadības sistēmas ieviešana un uzturēšana, kas kalpo kā viens no instrumentiem mūsu konkurētspējas un darba efektivitātes paaugstināšanai. Iegūtais sertifikāts apliecina uzņēmuma darba atbilstību starptautiskajiem standartiem un pierāda, ka SIA VEHO strādā pareizajā virzienā, lai veiksmīgi turpinātu savu attīstību un izaugsmi."

Ieviešot kvalitātes vadības sistēmu un to sekmīgi uzturot saskaņā ar starptautisku standartu – ISO 9001:2000, nozīmē, ka: -tiek sakārtoti uzņēmumā notiekošie procesi un uzlabota to efektivitāte; -tiek skaidri sadalīti pienākumi un atbildība; -kā galvenais darbības mērķis tiek uzstādīta klientu apmierinātība, pastāvīgi uzlabojot sniegtos pakalpojumus un tiecoties nepārtraukti pilnveidoties.

“Iegūtais sertifikāts pierāda un liek mums turpmāk nodrošināt visaugstākos klientu apkalpošanas standartus, tiecoties pilnveidot gan pārdošanas, gan servisa pakalpojumus, lai sasniegtu augstāko klientu apmierinātību", uzsver R.Dūda.

Citroen automašīnu oficiālais importētājs Latvijā, SIA VEHO ir "VEHO Group Oy" meitas uzņēmums, kas pārstāv vadošo Somijas auto tirdzniecības uzņēmumu ar 70 gadu darbības pieredzi. VEHO Latvijas tirgū aktīvi un strauji ienāca 2004.gadā, mainot Citroen zīmola tēlu Latvijā un vairojot pircēju interesi par šīm automašīnām. 2005. gada nogalē SIA VEHO izveidoja jaunu automašīnu pārdošanas un apkalpošanas centru Rīgā, Ulmaņa gatvē. Jaunais centrs ir arī Citroen galvenā mītne Latvijā, kas koordinēs Citroen importētāja funkcijas un reģionālo pārstāvju darbību valstī.

Informāciju sagatavoja
Ēriks Matulis,
"MRS grupa" mediju attiecību konsultants
 
Visi komentāri
 
194945. viesis 14.marts 2006 11:08
0 0 Atbildēt

Diezi ar ko ISO sertifikācijas komisiju uzpirka :?

194947. viesis 14.marts 2006 11:11
0 0 Atbildēt

Mja bet nu ISO jau nenosaka piegaades terminjus, ja pareizi atceros tad shis sertifikaats apliecina tikai to ka darbinieki un vadiitaaji ieveero "pareizo" praksi attieciibaaa uz proceduuram un attieksimi pret klientiem un koleegjiem - nu kaut kaa taa.

Vsiaadaa zinjaa ta ir neslikta reklaama, bet praktiski tas kaut ko dod tikai taada uznjeemumaa kuraa taa nav vienkaarsha formalitaate. Jo iisteniibaa jau pat nav obligaati paarbaudiit visus darbiniekus uznjeemumaa uz attiecigo normu ieveeroshanu !!!

194948. viesis 14.marts 2006 11:12
0 0 Atbildēt

iso sertifikāts nosaka tikai un vienīg to, ka tiek ievērotas atbilstošās procedūras. var ražot un tirgot pēdējo sūdu, bet ja tas notiek stingri atbilstoši procedūrām, tad sertifikātu saņemt nav nekādu problēmu :)

194949. viesis 14.marts 2006 11:30
0 0 Atbildēt

Ar ISO standartu vari iepazīties par naudiņu. Bet priekš kam Tev tas interesē? Katrā ziņā, kā klientu Tevi tas maz skar, jo, ja es loģistikas procedūrā ierakstīšu, ka piegādāšu automašīnas reizi pusgadā, un ja es tā arī darīšu, tad man nebūs problēmu dabūt ISO sertifikātu.

Mēnesis līdz divi ir normāls sroks, ja pasūti mašīnu, kādu gribi, nevis kāda pusplika salonā stāv. Honda Civic vispār būs pieejams pēc pusgada.

194951. viesis 14.marts 2006 11:36
0 0 Atbildēt

hmm, manuprāt, ISO sertifikāts NEAPLIECINA, ka TIEK IEVĒROTAS PROCEDŪRAS, bet, ka procedūras un niansēti darbību un amata apraksti ir izstrādāti. Tb, birokrātija ir pietiekamā līmenī. Vai uzņēmumā tos arī ievēro, tas, šķiet, ir cits jautājums.

194959. viesis 14.marts 2006 11:52
0 0 Atbildēt

Nē, niekalbi, pievērot arī vajag! :-) Tik viegls tas sertifikāts nav, kā tu raksti. Bet citādi ir tieši tā, kā te jau daudzi rakstījuši - galvenais ievērot procedūras, un nav svarīgi, cik gudras vai stulbas tās ir.

Vispār, klientam - privātpersonai vai arī nelielam uzņemumam nav nekādas starpības, vai auto tirgotājam ir ISO sertifikāts vai nav. Tas varētu būt svarīgi valsts iestādēm, lai varētu iepirkuma konkursa noteikumos ierakstīt, ka jābūt ISO sertifikātam.

194963. viesis 14.marts 2006 12:16
0 0 Atbildēt

ISO noziimee ka tu jebkuraa laikaa vareesi noskaidrot kaadaa stadijaa ir tavas suudziibas, par servisa nekompetenci, izskatiishana.

194969. viesis 14.marts 2006 12:43
0 0 Atbildēt

sertifikāts jau nepadarīs to bodīti labāku

194971. viesis 14.marts 2006 12:50
0 0 Atbildēt

oooo, tagad arī šitas kantoris visus savus klientus čakarēs vienādi - tobiš pēc procedūras :)

195038. viesis 15.marts 2006 9:39
0 0 Atbildēt

Diezgan interesanti. Lai dabutu ISO sertifikatu ir nepiecieshams izpildit rindu prasibu, tobish, sakaartot proceduuras, aprakstiit uznemuma biznesa procesus, vidi utml. Tomeer shaads sertifikaats nenoziimee ka uzneemums peec audita to visu ieveero, uztur kaartiibaa + jociigi ka to ir dabuujis uzneemums par kuru ir dzirdeets pamataa tikai negatiivais. Shaadu sertifikaatu ieguushana ir lielaa meeraa arii sasitiita ar ... naudu.

195057. viesis 15.marts 2006 10:05
0 0 Atbildēt

Korupcija, korupcija! Iebrēcās vārna ar numuru 195038. :)

195081. viesis 15.marts 2006 10:50
0 0 Atbildēt

nea, cartman, tā nav korupcija. tā ir indulgence. nopietni.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti