Autofavorīts - SEAT un SUZUKI tirgotājs Kurzemē 2

 
6.oktobris 2006 10:36

SIA “Autofavorīts”, kas ir viens no lielākajiem auto rezerves daļu un servisa iekārtu tirdzniecības, kā arī auto remonta un apkopes uzņēmumiem Latvijā, kā arī SsangYong automašīnu dīleris no šī gada pavasara, 2006.gada 14.septembrī noslēdza līgumu par tiesībām pārdot un apkalpot tādas automašīnu markas kā SEAT un SUZUKI.

Sākotnēji šo automašīnu tirdzniecību un apkopi SIA “Autofavorīts” organizēs Kurzemes reģionā, savā filiālē Ventspilī, Zvaigžņu ielā 13, kur par kvalitatīvu SEAT UN SUZUKI automašīnu tirdzniecību būs atbildīgs Zigmunds Kampmanis, kurš ir SIA “Autofavorīts” Kurzemes reģiona autotirdzniecības vadītājs.

Automašīnu pēcpārdošanas apkalpošanu tuvākā nākotnē plāno veikt arī citos SIA “Autofavorīts” servisa centros Rīgā – G.Astras ielā 8a un Graudu ielā 68, kā arī Talsos, Miera ielā 39.

Šī gada rudens beigās SIA “Autofavorīts” plāno atvērt jaunu tirdzniecības centru Rīgā, Valgales ielā 2a, kur tiks veikta SsangYong markas automašīnu pārdošana un apkope, kā arī tiek plānota SEAT un SUZUKI automašīnu tirdzniecība un apkope.

 
Visi komentāri
 
213246. viesis 7.oktobris 2006 21:01
0 0 Atbildēt

par kvalitatīvu SEAT UN SUZUKI automašīnu tirdzniecību būs atbildīgs Zigmunds Kampmanis, kurš ir SIA “Autofavorīts” Kurzemes reģiona autotirdzniecības vadītājs.

Kurš būs atbildīgs par nekvalitatīvu?

213367. viesis 9.oktobris 2006 13:37
0 0 Atbildēt

Ir OK., tagat varēs konkurēt VW jo cik es noprotu SEATAM ir tās pašas iekārtas un kompji kas VW.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 23

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti