Drošas braukšanas skolai - ISO sertifikāts 3

 
17.oktobris 2006 0:00

Drošas braukšanas skola (DBS) ir saņēmusi ISO 9001:2000 sertifikātu; sertifikātu izsniedza Bureau Veritas Certification, apliecinot uzņēmuma vadības sistēmas spēju nodrošināt pakalpojumu sniegšanu atbilstoši augstākajiem kvalitātes standartiem.

Kā atzīst DBS skolas dibinātājs un apmācību direktors Artūrs Priednieks: „Sertifikāta iegūšana prasīja pusgadu ilgu darbu, taču galvenie ieguvumi ir ļoti nozīmīgi uzņēmuma attīstībai:

• sertifikāts ir kā starptautisks DBS kvalitātes garants;
• sertifikāta esamība apliecina DBS (vienīgā sertificētā drošas braukšanas skola Latvijā!) līderpozīcijas potenciālu darbā ar korporatīviem uzņēmumiem un konkursos;
• pateicoties kvalitātes sistēmas ieviešanai, ir skaidri definēta DBS turpmākās attīstības politika un galvenie mērķi”.

Biznesa vidē pieaugošas konkurences un straujas ekonomiskās attīstības apstākļos ISO sertifikāta esamībai ir svarīga nozīme; starptautiski saprotamā valodā ISO simboliski garantē reāli pastāvošas vērtības, kas pasūtītāja - klienta attiecībās nozīmē paļāvību, uzticamību un teicamu rezultātu.



„Sertifikācijai biznesa vidē ir daudz kopīga ar Drošas braukšanas skolas apmācības uzdevumu – justies droši, samazināt riskus un paredzēt turpmāko maršrutu,” uzskata Artūrs Priednieks .

Bureau Veritas Cetification vadošais auditors Artis Gailītis: „Ikdienas straujais ritms rada vēlmi pārvietoties no vienas vietas uz otru ātrāk, operatīvāk un ērtāk. Bet palielinoties labklājībai, pieaugot “dzīves ātrumam”, palielinājusies arī auto plūsma uz ceļiem. Kā būtisks aspekts parādās nepieciešamība pārvietoties droši – apzināties, cik bīstami patiesībā esam sev un apkārtējiem, kā mazināt šo risku un kā rīkoties, ja rodas reālas briesmas uz ceļa.

Bureau Veritas Certification sadarbībā ar DBS uzņēmuma kvalitātes sistēmas sertifikācijas procesā ļāva pārliecināties, cik nopietnu darbu DBS vadība un darbinieki iegulda katras mācību programmas izveidē, pamatošanā un īstenošanā, tādējādi pamazām, neatlaidīgi un ar vislielāko atbildības sajūtu apmācot auto vadītājus, samazināt risku piedzīvot kritiskas situācijas. Par cik šāda apmācība ir pieejama ikvienam, tā var būt gan labs ieguldījums personiskās pilnveides procesā, gan arī uzņēmuma ekonomisko risku samazināšanā.

DBS tika dibināta 2005. gadā. Skola dod iespēju jau pieredzējušiem braucējiem gūt papildu zināšanas, kas būtiski samazina iespējas piedzīvot kritiskas situācijas. Ar drošas braukšanas apmācības palīdzību ir iespējams samazināt ekonomiskos riskus, kam ir pakļauti darbinieki un uzņēmumi.

Bureau Veritas Certification ir viens no vadošajiem uzņēmumiem pasaulē sertifikācijas pakalpojumu jomā ar pārstāvniecībām vairāk kā 140 pasaules valstīs.
 
Visi komentāri
 
214375. viesis 17.oktobris 2006 16:24
0 0 Atbildēt

Būtu jau jauki,ja varētu tauta masveidīgi meistarību trenēt,bet diemžēl baigi dārgi.Cik zinu,piemēram,Vācijā cenas ir ļoti demokrātiskas,līdz ar to arī cilvēki,kas jūt vajadzību pēc šādiem kursiem,var atļauties sevi attīstīt.

214457. viesis 17.oktobris 2006 23:57
0 0 Atbildēt

Neiedziljinoties neta dzilles, gan jau var atrast summu, cik tad maksaa, individuaali/organizaacijai (kaadi 3-5 darbinieki buutu ar mieru), tas prieks?

214492. viesis 18.oktobris 2006 11:49
0 0 Atbildēt

vari ieskatiities www.dbs.lv.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti