Dodge Caliber SRT4 jau Latvijā! 4

 
11.aprīlis 2008 18:35

Dodge Caliber sportiskā versija SRT4 jau ir sasniegusi Latviju un ir apskatāma Dodge dīlera autosalonā.

Dodge Caliber standarta versijas Latvijā ir iespējams iegādāties jau kopš 2006. gada, savukārt ilgi gaidītais modelis Dodge Caliber SRT4 Latviju sasniedzis tikai nupat. 280 zirgspēku Caliber ir pilntiesīgs SRT saimes loceklis.



Ar SRT (Street and Racing Technology) apzīmētajiem ChryslerGroup modeļiem ir piecas pamatiezīmes: nosaukumam atbilstošs automašīnas eksterjers, sacensību iespaidots interjers, lieliskas vadāmības īpašības, izcilas bremzes un jaudīgi dzinēji. Dodge Caliber SRT4 atbilst visiem šiem nosacījumiem.

Jau standarta izpildījumā Dodge Caliber ir visnotaļ agresīvi virsbūves vaibsti, taču SRT4 versijā šis iespaids ir vēl izteiktāks. Aerodinamiskā pakete, kas ietver jaunus buferus, sliekšņus, motora pārsegu un antispārnu, padara Caliber SRT4 daudz sportiskāku. Caliber piedzīvojis arī nopietnas pārmaiņas piekarē – tā ir daudz cietāka, proti, automašīnas jaudai un sportiskajai dabai atbilstošāka.

Dodge Caliber SRT4 šobrīd viennozīmīgi ir viens no jaudīgākajiem sērijveida kompaktklases automobiļiem, kas ir brīvi nopērkami Latvijā. Caliber SRT4 ir aprīkots ar 2.4 litru turbo dzinēju, kas attīsta 285 Zs un 358 Nm. Ar šādiem parametriem Caliber SRT4 bez problēmām sasniedz ātrumu 100 km/h nieka 6.7 sekundēs. Maksimālais ātrums – 243 km/h.

Zīmīgi, ka, lai arī tendēts uz sportiskumu, SRT4  tomēr ir spējis saglabāt gan komforta, gan drošības aprīkojumu. Tāpat automašīnu iespējams aprīkot ar infoizklaides sistēmu MyGIG, kas sevī ietver navigācijas sistēmu, 7” skārienjūtīgu ekrānu, DVD, un 20GB cieto disku mūzikai vai filmām.

Video, kur redzams Huana Pablo Montojas veiktais Caliber SRT4 tests:

 
Visi komentāri
 
255275. viesis 11.aprīlis 2008 19:59
0 0 Atbildēt

da nevar buut :):):)

255283. viesis 12.aprīlis 2008 11:21
0 0 Atbildēt

laps.es gribu. eju njemt.

255294. viesis 12.aprīlis 2008 19:46
0 0 Atbildēt

tik pat labi vareetu reklameet GETZ SPORT GTI F1 TURBO BITURBO AWD LIMITED EDITION :D :D :D

255300. viesis 12.aprīlis 2008 23:06
0 0 Atbildēt

Jā ! Man Montojais kungs nevisai patīk kā personāžs ! Tātad jebkusra "subaru" ir labāka !

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti