Mercedes-Benz Star Experience ierodas Rīgā (+ foto)

 
Mercedes-Benz | 28.jūnijs 2013 7:18

1. un 2. jūlijā Biķernieku trasē notiks Domenikss un Daimler AG organizētais Mercedes-Benz Star Experience Wild Beauties starptautiskās tūres prezentācijas pasākums. Tā laikā būs iespēja atklāt jaunākos ekskluzīvos Mercedes-Benz CLA, E, SL, SLK - klases un AMG automobiļu modeļus, iepazīties ar modernākajiem tehnoloģiskajiem aprīkojumiem, kā arī izbaudīt testa braucienus Daimler AG instruktoru pavadībā.

Publicitātes foto.

"Zvaigžņoto Mercedes-Benz modeļu ierašanās Rīgā ir unikāls notikums, jo tā ir vērtīga un reta iespēja iepazīties un izbaudīt šāda līmeņa ekskluzīvus automobiļus, kas aprīkoti ar pēdējās paaudzes tehnoloģijām. Tūkstošiem Mercedes-Benz klientu visā pasaulē tūres ietvaros atklāj jaunāko modeļu priekšrocības, uzklausot ekspertu konsultācijas un dodoties izmēģinājuma braucienos," uzsver Viktors Troicins, Domenikss ģenerāldirektors.

Publicitātes foto.

Mercedes-Benz tūres Star Experience Wild Beauties testa braucieniem tiks pielāgota Biķernieku trase, imitējot dažādas situācijas, ar kurām autovadītājs sastopas ikdienā. Katrs dalībnieks, ik pēc 5-10 minūtēm mainot automobili, varēs veikt testa braucienu ar visiem tūres modeļiem. Tāpat būs iespēja Daimler AG instruktoru vadībā izmēģināt jaunākās paaudzes tehnoloģijas, kas sniedz atbalstu un drošību braukšanas laikā - Distronic Plus, Lane Keeping Assist, Blind Spot Assist, Speed Limit Assist, Passing Maneuver Assist, Speed Limit Assist un Wrong Way Alert. Papildu testa braucieniem ikviens interesents tūres mobilajā paviljonā varēs klausīties Daimler AG instruktoru lekcijās un interaktīvā vidē iepazīt visus piedāvātos automobiļu modeļus.

Publicitātes foto.

Domenikss klientiem un sadarbības partneriem būs iespēja doties testa braucienā ar augstas drošības un komforta līmeņa jaunajiem E-klases automobiļu modeļiem, sportiskajiem rodsteriem - SLK 55 AMG, kas ir jaudīgākais savas klases pārstāvis, un sestās paaudzes SL modeli, kura korpuss pirmo reizi ir veidots gandrīz tikai no alumīnija, padarot to ievērojami vieglāku. Īpašs notikums ir iespēja testēt ekskluzīvos C 63 AMG, SL 63 AMG un CLS 63 AMG Shooting Brake modeļus, kuri izceļas ar jaudīgākiem motoriem, uzlabotu dizainu un zemākām CO2 emisijām.

Starptautiskā Daimler AG Star Experience tūre Eiropā no 7.maija līdz 10.jūlijam norisinās jau piekto reizi, apceļojot deviņas valstis - Slovēniju, Ungāriju, Serbiju, Bulgāriju, Rumāniju, Ukrainu, Lietuvu, Igauniju un Latviju. Iepriekšējās tūres norisinājās no 2007.gada līdz 2010.gadam, pēdējo reizi pulcinot vairāk nekā 2500 dalībnieku. Rīgā tūre ierodas otro reizi, un iepriekšējā tūres pieturā 2009.gadā tika rīkoti Mercedes-Benz M-klases un citu 4MATIC pilnpiedziņas automobiļu testa braucieni.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti