Møller Gruppen un bērnu ciemati

 
Volkswagen | 15.jūlijs 2013 8:44

MøllerGruppen izveido sadarbību ar SOS bērnu ciematiem. Sadarbības līgumā noteikts, ka ik gadu darbam ar visneaizsargātākajiem bērniem visās trijās Baltijas valstīs tiks atvēlēts viens miljons Norvēģijas kronu.

MøllerGruppen ir viens no lielākajiem autonozares uzņēmumiem Ziemeļeiropā. Ģimenei piederošais uzņēmums Baltijas valstīs darbojas kopš 1997. gada, šobrīd Igaunijā, Lietuvā un Latvijā to pārstāv 550 darbinieki. Sadarbības līgums ir noslēgts ar SOS bērnu ciematu Norvēģijas filiāli, tas nodrošinās līdzekļus darbam ar visneaizsargātākajiem bērniem visās trijās Baltijas valstīs.

- Sadarbības līgums ar MøllerGruppen būs ļoti nozīmīgs bērniem, kuriem mēs sniedzam palīdzību. Baltijas valstīs joprojām pastāv ievērojamas problēmas, un mēs par MøllerGruppen palīdzību esam ļoti pateicīgi, teica Sveins Gronnerns (Svein Grønnern), SOS bērnu ciematu Norvēģijas filiāles ģenerālsekretārs.
MøllerGruppen palīdzība tiks novirzīta galvenajiem mērķiem. Puse līdzekļu tiks izmantoti, lai palīdzētu bērniem, kuri SOS bērnu ciematos dzīvo vai nu tādēļ, ka viņi ir bāreņi, vai tādēļ, ka viņu vecāki nespēj viņus apgādāt un aprūpēt. Pārējā daļa tiks izmantota, lai, nodrošinot mājokļus un veicot citus pasākumus, palīdzētu ģimenēm funkcionēt vietējā sabiedrībā un novērstu ģimeņu izjukšanu.

- Mēs jau ilgāku laiku vēlējāmies izveidot šāda veida sadarbību Baltijas reģionā. Jau pašā sākumā mēs sapratām, ka mums ir tādas pašas galvenās vērtības kā SOS bērnu ciematiem un ka arī mēs koncentrējamies uz ģimenēm un drošību, teica Pauls Hegna (Paul Hegna), MøllerGruppen Korporatīvās komunikācijas un korporatīvās sociālās atbildības nodrošināšanas nodaļas direktors.

- Caur šo sadarbību mēs vēlamies dot savu ieguldījumu to bērnu aizsardzībā, kam tas nepieciešams visvairāk, vienlaikus nostiprinot mūsu kultūru un pamatvērtības, šī projekta ietvaros sadarbojoties ar mūsu darbiniekiem Baltijas reģionā. Mēs ar nepacietību gaidām, kad sāksies sadarbība un mēs varēsim palīdzēt bērniem un jauniešiem izkļūt no sarežģītām situācijām un dot viņiem iespēju piepildīt savus sapņus, teica Hegna.
Korporatīvā sociālā atbildība ir ļoti svarīga MøllerGruppen darbības daļa, jo tā ļauj radīt vērtības, lepnus darbiniekus un labu reputāciju. Mērķis ir uzņēmumā gūtās zināšanas un pieredzi izmantot tā, lai tās būtu noderīgas pēc iespējas vairāk cilvēkiem, un tādējādi iedvesmot un motivēt uzņēmumus ārpus MøllerGruppen koncerna tiekties pēc zināšanām un rast labus risinājumus.

MøllerGruppen atbalsta organizācijas un iniciatīvas, kas veido cēlsirdīgāku un labāku sabiedrību. Šīs prioritātes piemēri ir sadarbība ar organizāciju Kirkens Bymisjon tās projektā ‘Lønn som fortjent’ (darba programma cilvēkiem ar atkarības problēmām), darbība Norvēģijas Sarkanā Krusta projektā ‘Ferie for alle’ (brīvdienas visiem) un skolu kuģis ‘Christian Radich’.

Par SOS bērnu ciematiem:
SOS bērnu ciemati (SOS Children's Villages) ir starptautiska humanitārā organizācija, kas bērniem nodrošina aprūpi un mājas. SOS bērnu ciematiem ir vairāk kā 60 gadu pieredze bērnu aprūpē, tie darbojas neatkarīgi no nacionalitātes, kultūras un reliģijas 520 vietās 133 valstīs visā pasaulē. SOS bērnu ciemati palīdz visneaizsargātākajiem bērniem pasaulē – bāreņiem un bērniem bez pienācīgas aprūpes. Pasaulē ir 153 miljoni bāreņu (avots: Unicef 2009).

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti