Jaunais Jeep Grand Cherokee jau Latvijā (+ foto)

 
Autobrava | 16.augusts 2013 11:47

Svarīgi jaunumi apvidus auto cienītājiem Latvijā - "Jeep" pilnvarotais pārstāvis Latvijā SIA "Autobrava" šo automobiļu entuziastus iepazīstina ar jauno 2014. gada modeli - "Jeep Grand Cherokee". Vairāk nekā pirms diviem gadu desmitiem pirmoreiz priekšā stādītais un līdz šim visvairāk apbalvojumu guvušais SUV kategorijas visurgājējs varēs lepoties ar jaunu ārējo un iekšējo dizainu, progresīvām tehnoloģijām un jaunu astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Kā apgalvo ražotājs, kad pirmoreiz "Jeep Grand Cherokee" ienāca tirgū, tas iedzīvināja brīvības, autentiskuma, piedzīvojumu un aizraušanās vērtības - to visu atspoguļo arī jaunās paaudzes "Grand Cherokee", taču tas sola noteikt jaunus augstākā līmeņa standartus lielākas caurgājības automobiļu kategorijā.

Foto: Publicitātes foto

Salīdzinājumā ar priekšgājēju izteiktas un pamanāmas izmaiņas jaunajā modelī ir jaunais "Grand Cherokee" ārējais un iekšējais dizains. "Grand Cherokee" ir jauni biksenona priekšējie lukturi ar LED dienas gaismas lukturiem (DRLs), jauna dizaina riteņi, turklāt tas var lepoties ar unikālām iekšējām un ārējām krāsu kombinācijām.

Šā apvidus auto interjers ir īpašas uzmanības vērts. Roku darba interjers un augstākās kvalitātes apdares materiāli - Natura Plus āda un kvalitatīva koka apdare - jauno "Jeep" modeli padara izsmalcinātāku, bet jaunā trīs spieķu stūre veido īpašu raksturu.

Foto: Publicitātes foto

Braucot pa dažāda seguma ceļiem, lielāku "Grand Cherokee" manevrētspēju, komfortu un stabilitāti nodrošina pilnīgi jauna standarta komplektācijā esoša astoņu pakāpju automātiskā pārnesumkārba. Tā arī ietekmē zemāku degvielas patēriņu, CO2 daudzumu, uzlabo paātrinājumu un nodrošina raitāku un ātrāku pārnesumu pārslēgšanu.

Tāpat kā citiem "Jeep" modeļiem, "Grand Cherokee" piemīt unikālas šiem automobiļiem raksturīgas caurgājības īpašības, kuras nodrošina trīs četru dzenošo riteņu sistēmas - Quadra-Trac II, Quadra-Drive II un SRT-exclusive Quadra-Trac, kā arī Jeep Quadra-Lift hidrauliskā šasija un Selec-Terrain un Selec-Track saķeres vadības sistēmas. Teicamas sportiskas braukšanas īpašības labi palīdz sajust "Jeep Grand Cherokee SRT" modelis, kas attīsta līdz 470 ZS.

Turklāt "Grand Cherokee" piedāvā progresīvākos drošības elementus - atjaunotu Forward Collision Warning ar Crash Mitigation un pilnīgi jaunu Selec-Speed Control sistēmu. Tās abas papildina automobiļa standarta aktīvās un pasīvās drošības sistēmas.

Jaunajā "Jeep Grand Cherokee" tiek piedāvāts arī jauns informatīvo izklaižu saturs, kuru nodrošina jaunā, ar balsi vadāmā UConnect sistēma ar 8,4 collu skārienjutīgo ekrānu un pavadoņu navigācijas sistēmu, kā arī 7 collu TFT vadāms klastera ekrāns, kas ir īsts šā zīmola jaunums. Ekskluzīva augstākās klases "Grand Cherokee Summit" un "Grand Cherokee SRT" modeļu pircēji varēs priecāties arī par 825 vatu "Harman Kardon" telpisko audiosistēmu ar deviņpadsmit modernākajiem skaļruņiem.

"Autobrava" salonos jau apskatāmais jaunais "Jeep" modelis tiek piedāvāts pēc izvēles ar "Laredo", "Limited", "Overland" un SRT apdares līmeņiem. Šo modeļu sortimentu ir papildinājis arī ekskluzīvs augstākās klases "Summit" modelis. Jaunā "Jeep Grand Cherokee" cena Latvijā sākot no 42 500 EUR.

Kopš 1992. gada, kad parādījās pirmais "Jeep Grand Cherokee", visā pasaulē jau ir pārdoti gandrīz 5 miljoni šā modeļa automobiļu.

Foto: Publicitātes foto

 

Foto: Publicitātes foto

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti