Tikai 3 dienas - aicina uz jaunā Nissan Note testiem

 
Skandi Motors | 10.septembris 2013 14:12

Tikai trīs dienas, no 12.septembra līdz 14.septembrim, oficiālais Nissan automobiļu izplatītājs Latvijā Skandi Motors piedāvā iespēju aplūkot un izmēģināt jauno Nissan Note, kas ambiciozi mērķē uz līdera pozīciju pieprasītāko kompaktklases automobiļu vidū.

Nissan Note ir Eiropā būvēts automobilis ar pilnīgi jaunu dizainu, tas ir aprīkots ar unikālām drošības tehnoloģijām un ārkārtīgi plašu funkciju klāstu. Note galvenās priekšrocības ir augstākā līmeņa degvielas patēriņa efektivitāte, dinamisks dizains un modernās tehnoloģijas, kas nodrošina savā klasē labāko ietilpību un daudzpusīgu pielietojumu.

Skandi Motors mārketinga vadītāja Jana Krūmiņa: "Jaunā Nissan Note ir progresīvs, ekonomisks un drošs automobilis, kura standarta komplektācijā ir iekļautas nebijušas, izcili noderīgas tehnoloģijas mūsdienu aktīvajam dzīvesveidam. Tāpat Nissan Note sevi ir pieteikusi ar pilnībā jaunu eksterjera dizainu un mūsdienīgu salona apdari, un citiem interesantiem interjera risinājumiem. Aicinu izmantot izdevību izmēģināt braukšanā šo lielisko automobili mēnesi pirms tas ir oficiāli pieejams pārdošanā, turklāt, pasūtot jauno Nissan Note līdz 30.septembrim, bez maksas saņemsiet Tech pack papildaprīkojumu, kurā ietilpst Inteliģentā atslēga ar dzinēja iedarbināšanas pogu, Nissan Connect 5,8 collu ekrāna integrētā navigācijas un audio sistēma, apkārtskata monitors, "drošības vairoga" tehnoloģijas un 6 skaļruņi."

Braukšana ar šo automobili ir izteikti droša, ko nodrošina Nissan "drošības vairoga" unikālās tehnoloģijas, kas ietver "aklās" zonas brīdinājuma sistēmu, brīdinājumu par izbraukšanu no savas braukšanas joslas un kustīgu objektu noteikšanas sistēmu. Līdz šim šāda līmeņa sistēmas bija pieejamas tikai daudz dārgākos, augstāka segmenta automobiļos. Modernais apkārtskata monitors izmanto četras uz automobiļa izvietotas kameras, lai autovadītājam attēlotu reālā laika attēlu ar skatu uz jauno Note no augšas, kas padara automobiļa novietošanu stāvvietā patiesi vienkāršu. Lai nodrošinātu vienmēr skaidru attēlu, atpakaļskata kamera ir aprīkota ar inovatīvu un inteliģentu patstāvīgas tīrīšanas sistēmu, kas darbojas, uzsmidzinot uz objektīva nelielu mazgāšanas šķidruma strūkliņu no standarta vējstikla mazgāšanas šķidruma tvertnes un nožāvējot ar nelielu saspiesta gaisa plūsmu. Būtiski ir tas, ka sistēma darbojas arī mums ierastajos mīnus grādu temperatūras laika apstākļos.

Jaunā Nissan Note ir pieejama ar 5 pakāpju manuālo transmisiju un divu veidu dzinējiem - 1.2 litru benzīna dzinēju, kas nodrošina 80 zirgspēku jaudu un kura kombinētais degvielas patēriņš ir tikai 4.7 l/100 km, un 1.5 l dCi dīzeļdzinēju, kas nodrošina 90 zirgspēku jaudu un kombinēto patēriņu 3.6 l/100 km. Kas padara jauno Nissan Note tik ekonomisku? Automobilim ir samazināts kopējais svars un dzinēji tiek aprīkoti ar Stop/Start sistēmu, kas samazina gan degvielas patēriņu, gan CO2 izmešu līmeni. Papildus tam, lai palīdzētu popularizēt ekonomisku braukšanu, Nissan Note ir aprīkota ar "Eco" pogu, ar kuru aktivizēt "Eco" režīmu, kurš reāllaikā parāda akseleratora pedāļa izmantošanas datus, kā arī visus "Eco" rādītājus un pēc katra brauciena novērtē autovadītāju ar "Eco" atzīmi, tādā veidā burtiski iemācot autovadītājam ekonomisku braukšanu.

Jaunā Nissan Note ir pieejama trīs dažādās komplektācijās ar trīs papildu aprīkojuma komplektiem, tāpat automobilis ir aprīkots ar Nissan Connect 2 sistēmu ar uzlabotu pakalpojumu klāstu. Automobiļa oficiālā pārdošana Latvijā tiks uzsākta 23.oktobrī, un tā cena būs, sākot no 8 140 Ls.

Jaunā Nissan Note apskatei un izmēģinājuma braucieniem ir pieejama Skandi Motors autocentrā Lielirbes ielā 32, Rīgā un Brīvības ielā 136 c Liepājā. Lūdzam veikt iepriekšēju pieteikšanos testa braucieniem www.skandimotors.lv.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti