Īle pārdevis 14% no "Auto Īle un Herbst" daļām 1

 
Nozare.lv | 2.novembris 2013 11:22

Automašīnu "Volkswagen" un "Škoda" servisa partnera "Auto Īle un Herbst" īpašnieks Māris Īle pārdevis 14% uzņēmuma daļu.

Foto: Publicitātes attēls

Automašīnu "Volkswagen" un "Škoda" servisa partnera SIA "Auto Īle un Herbst" īpašnieks Māris Īle pārdevis 14% uzņēmuma daļu, liecina SIA "Firmas.lv" informācija.

Īle Valmieras uzņēmējam Uģim Bērziņam pārdevis 14% "Auto Īle un Herbst" daļu, kuru kopējā vērtība ir 5624 lati.

Līdz ar to Īlem patlaban uzņēmumā pieder 86% daļu 34 550 latu vērtībā.

"Volkswagen" tirgotājs "Moller" lauza līgumu ar "Auto Īle un Herbst" par "Volkswagen" vieglo auto tirdzniecību Latvijā. Tirdzniecība tika pārtraukta pērn 26.martā. "Moller" līgumu lauza, jo uzskatīja, ka dīleris nodarbojies ar nelegālu reeksportu lielos apmēros.

"Auto Īle un Herbst" apgrozījums pērn sarucis divarpus reizes un gads noslēgts ar zaudējumiem, liecina "Firmas.lv" informācija.

2011.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 22 715 007 lati, bet pērn - 9 186 123 lati.

Savukārt 2011.gadā tika gūta 354 603 latu peļņa, turpretī pērn strādāts ar 300 440 latu zaudējumiem.

"Auto Īle un Herbst" dibināts 1993.gada 8.oktobrī un līdz 2006.gada pavasarim bija Latvijas-Vācijas kopuzņēmums. Latvijas automobiļu tirgū "Auto Īle un Herbst" piedāvā gan jaunas, gan lietotas "Volkswagen" automašīnas, kā arī to rezerves daļas un nodrošina to tehnisko apkopi un remontu. Uzņēmums sniedz arī automašīnu "Škoda" servisa pakalpojumus.

 
Visi komentāri
 
es 2.novembris 2013 11:34
0 0 Atbildēt

Būtu darījis kā parukša un metalurga īpašnieki, izbrauktu cauri pamatīgos plusos un valsts varētu izstrēbt putru...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti