BALTA noslēgusi lielāko auto apdrošināšanas darījumu

 
BALTA | 22.novembris 2013 9:45

Latvijā kopējā visa autoparka apdrošinājuma summa ir 20 898 227 eiro, bet Baltijā tā sasniedz teju 50 miljonus eiro.

Latvijā lielākā apdrošināšanas sabiedrība BALTA (RSA Grupa) sadarbībā ar brokeru kompāniju „Aon Baltic” ir parakstījusi līgumu ar vienu no Eiropā lielākajiem autoparku vadības un pilna servisa līzinga pakalpojumu sniedzējiem „ALD Automotive”. Kopā ar māsas kompānijām Lietuvā un Igaunijā parakstītais līgums ir lielākais Baltijā un paredz trīs autoparku apdrošināšanu. Latvijā kopējā visa autoparka apdrošinājuma summa ir 20 898 227 eiro, bet Baltijā tā sasniedz teju 50 miljonus eiro.

Foto: iAuto.lv

„ALD Automotive” Baltijā pārvalda vairāk nekā 3 000 spēkratu, tādējādi noslēgtais sadarbības līgums ir lielākais autotransporta apdrošināšanas darījums Baltijā. BALTA ar brokera palīdzību sniegs KASKO un OCTA apdrošināšanas pakalpojumus vairāk nekā 1 100 automašīnu lielajam autoparkam Latvijā, taču kopumā pakalpojums tiks sniegts visu trīs Baltijas valstu autoparkiem. BALTA to palīdzēs realizēt māsas kompānijas - „Lietuvos Draudimas” Lietuvā un „RSA Kindlustus” Igaunijā, kā arī „Aon Baltic” tīkls visā Baltijā. Noslēgtais līgums paredz individuāli klienta vajadzībām pielāgotu atlīdzību izmaksas procesu, kas ļaus paātrināt apdrošināšanas gadījumu izskatīšanu un atlīdzību izmaksu.

„BALTA un „RSA Group” kā lielākais apdrošinātājs Baltijā spēj sniegt tādu servisa kvalitāti, kas ir nepieciešama reģiona nozīmīgākajam auto nomas uzņēmumam. Turklāt mūsu sadarbība jau ir ilggadēja, kas nodrošina efektīvu sadarbības modeli, uzsverot abu uzņēmumu starptautiskumu un pakalpojumu kvalitāti,” skaidro BALTA stratēģisko klientu apkalpošanas pārvaldes vadītājs Ermīns Sniedze.

„Izvēloties savu partneri apdrošināšanā, ir svarīgi, lai tas būtu uzticams un atbilstu mūsu kvalitātes standartiem, taču pats galvenais ir mūsu klientu apmierinātība. Tāpēc pārbaudītā un veiksmīgā sadarbība jau vairāku gadu garumā strādā kā labi ieeļļots mehānisms - esam pārliecinājušies, ka vienotais pakalpojuma sniegšanas standarts visās Baltijas valstīs sniedz pozitīvu atdevi,” stāsta „ALD Automotive” vadītājs Latvijā Valdis Dzilnavs.

Savukārt „Aon Baltic” Latvijas filiāles vadītājs Aigars Milts uzsver, ka darījumā iesaistīto partneru plašā pieredze un zināšanas starptautiskā līmenī sniedz optimālu risinājumu klientam. Gan „AON Baltic”, gan „RSA Group” raksturo stabilitāte, uzticamība, kā arī veiksmīga pieredze tieši lielu autoparku apdrošināšanā, kur jāņem vērā dažādi specifiski aspekti un nepieciešama individuāla pieeja.

Par „ALD Automotive”
„ALD Automotive” ir viens no vadošajiem un lielākajiem autoparku vadības un pilna servisa līzinga pakalpojumu sniedzējiem Eiropā ar vairāk nekā 60 gadu pieredzi. Uzņēmums darbojas 37 valstīs visā pasaulē, nodarbinot 4 200 cilvēku un pārvaldot 988 000 automašīnu.

Baltijā „ALD Automotive” darbojas kopš 2005.gada, kad tika uzsākta uzņēmuma darbība Igaunijā. 2006.gada sākumā tika nodibināts uzņēmums Lietuvā, bet kopš 2006.gada vidus pakalpojumi ir pieejami arī Latvijā. Baltijā „ALD Automotive” pārvalda 3 000 automašīnu lielu autoparku un nodarbina 36 darbiniekus.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti