UniCredit Leasing 15 gadu laikā izsniegusi finansējumu viena miljarda eiro apmērā 1

 
Nozare.lv | 16.decembris 2013 14:35

Līzinga kompānija "UniCredit Leasing" 15 gadu laikā sniegusi līdzfinansējumu gandrīz viena miljarda eiro (700 miljonu latu) apmērā, radot iespēju Latvijas uzņēmumiem palielināt savu konkurētspēju, kā arī dodot būtisku pienesumu Latvijas tautsaimniecībā, informēja "UniCredit Leasing" pārstāve Agnese Buče.

"UniCredit Leasing" sniegtais līdzfinansējums daudziem Latvijas uzņēmumiem ļāvis īstenot savas ieceres. 85% no "UniCredit Leasing" izsniegtā finansējuma saņēmuši tieši mazie un vidējie uzņēmumi, norāda Buče.

Šo 15 gadu laikā "UniCredit Leasing" izsniedzis 262 miljonu eiro (183,4 miljonu latu) finansējumu vieglo automašīnu iegādei, kā arī sniedzis būtisku atbalstu daudzām tautsaimniecības nozarēm, piešķirot līdzfinansējumu pamatlīdzekļu - tai skaitā 217 miljonus eiro (152 miljonus latu) kravu pārvadājumu, 87 miljonus eiro (61 miljonu latu) būvniecības tehnikas, 68 miljonus eiro (47,6 miljonus latu) mežistrādes tehnikas, 40 miljonus eiro (28 miljonus latu) poligrāfijas iekārtu, vairāk nekā 17 miljonus eiro (11,9 miljonus latu) lauksaimniecības tehnikas un 17 miljonus eiro (11,9 miljonus latu) ceļu būves tehnikas - iegādei.

Foto: iAuto.lv

Savu darbību uzņēmums sāka 1998.gada decembrī kā Vācijas lielāko finanšu institūciju "Vereins und Westbank" un "HVB Leasing GmbH" meitasuzņēmums. Jau sākotnēji tika pozicionēts, ka līzinga kompānijas galvenais darbības virziens būs industriālās tehnikas finansēšana. Šo gadu laikā kompānija ir veiksmīgi attīstījusies un paplašinājusi savu darbību Baltijas reģionā, izveidojot vienotu Baltijas valstu līzingu ar struktūrvienībām visās trijās valstīs - Latvijā, Lietuvā (kopš 2010.gada) un Igaunijā (kopš 2007.gada decembra). Uzņēmums specializējas autotransporta, komerctransporta, tehnikas un industriālo iekārtu finansēšanā.

SIA "UniCredit Leasing" ir viena no lielākajām līzinga kompānijām Latvijā un iekļauta vienā no vadošajām finanšu grupām Eiropā - "UniCredit". "UniCredit" ir nozīmīga finanšu kompānija, kuras pamatdarbības tirgus aptver 20 valstis. Kopumā "UniCredit" ar gandrīz 9200 filiālēm un vairāk nekā 152 000 darbinieku darbojas gandrīz 50 valstīs.

Centrāleiropas un Austrumeiropas reģionā "UniCredit" ir lielākais starptautiskais tīkls, kas darbojas banku sektorā ar apmēram 3700 filiālēm un norēķinu grupām. Grupas darbības valstis ir Austrija, Azerbaidžāna, Bosnija un Hercegovina, Bulgārija, Čehija, Horvātija, Igaunija, Itālija, Krievija, Latvija, Lietuva, Polija, Rumānija, Serbija, Slovākija, Slovēnija, Turcija, Ukraina, Ungārija un Vācija.

 
Visi komentāri
 
IkdienasViesis 17.decembris 2013 11:03
0 0 Atbildēt

Normāla kompānija - es arī paris auto esmu lizējis no viņiem. Sakarīga attieksme pret klientu, nekasās klāt par nebūtiskiem kredita biografijas pārkāpumiem. Ja ir kādas problemas, vienmēr iespējams vienoties par risinājumu. Vienīgais mīnuss - vienu reizi viņi mani apšmauca ar KASKO ligumu, kurš bija izcili neizdevīgs. Šīs lietas tomēr iesaku katram kārtot individuali.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti