Jaunā Nissan Qashqai tirdzniecība Latvijā tiek uzsākta 24. februārī (+ foto)

 
23.februāris 2014 11:54

Pilnīgi jaunais Nissan Qashqai ir klāt, un tā tirdzniecība Latvijā tiek oficiāli uzsākta pirmdien, šī gada 24. februārī.

Nissan Qashqai ilgu laiku ir bijis krosoveru segmenta top pozīcijās, un ir saražoti vairāk nekā 2 miljoni šī Nissan automobiļa modeļu. 7 gadu laikā, kopš Nissan Qashqai ir tirgū, tas ir bijis un ir vispārdotākais Nissan automobiļu modelis. Tas ir saņēmis neskaitāmus apbalvojumus un 2007. gadā tika atzīts par Latvijas Gada automobili, tas bija populārākais pasažieru automobilis Lietuvā 2013. gadā un viens no 5 vispārdotākajiem automobiļu modeļiem Igaunijā.

Nissan Qashqai Foto: Publicitātes attēls

Pilnīgi jaunā Nissan Qashqai iepriekšpārdošana ir bijusi ļoti veiksmīga, un Nissan ir saņēmis simtiem iepriekšēju pasūtījumu. Pat bez iespējas izmēģināt jauno automobili izmēģinājuma braucienā, redzot to tikai attēlos, cilvēki vēlās to iegādāties. "Mēs ļoti priecājamies redzēt, ka jaunais Qashqai rada tik lielu interesi. Kad Qashqai tika laists klajā 2007. gadā, tas radīja jaunu automobiļu segmentu, kļūstot par pionieri krosoveru segmentā, un tagad mēs esam lepni iepazīstināt ar pirmo otrās paaudzes krosoveru. Mēs esam pārliecināti, ka pircēji Latvijā, Lietuvā un Igaunijā iemīļos jauno Nissan Qashqai, un iepriekšējās paaudzes Qashqai panākumi un popularitāte turpināsies. Ar šo, nākamās paaudzes Qashqai, mēs esam veikuši soli tālāk un ceram, ka līdz 2016. gadam tas palīdzēs Nissan kļūt par Āzijas automobiļu ražotāju zīmolu Nr. 1 Eiropā. Bez kompromisiem tā daudzpusības ziņā un vērtībā, nākamās paaudzes Nissan Qashqai uzstāda jaunu latiņu inteliģentu tehnoloģiju, efektivitātes un drošības ziņā, paceļot krosoveru segmentu jaunā līmenī," saka Margus Mikk, Nissan Nordic Europe Baltijas valstu reģiona vadītājs.

Nissan Qashqai Foto: Publicitātes attēls

Februāra beigās jaunais Nissan Qashqai jau dodas tūrē pa Baltijas valstīm kampaņu "UNLOCKTALLINN.EE", "UNLOCKRIGA.LV", "UNLOCKVILNIUS.LT" ietvaros, kopā ar vietējām slavenībām atklājot Baltijas valstu galvaspilsētās jaunas un aizraujošas vietas. Vietas, kuras kampaņas ietvaros pēc interesentu pieprasījuma atrastas Rīgā, iespējams apskatīties mājas lapā: Unlockriga.lv, un apkopojums kopā ar pilnīgi jauno Nissan Qashqai būs aplūkojams arī 28. februārī un 1. martā Rīgā, tirdzniecības centrā "ALFA".

Pilnīgi jaunā Nissan Qashqai oficiālā tirdzniecība pie visiem Nissan dīleriem Latvijā sākas 24.02.2014. Jaunā Nissan Qashqai cena, ir sākot no 16 990 €.

Nissan Qashqai Foto: Publicitātes attēls

Nissan Qashqai Foto: Publicitātes attēls

Nissan Qashqai Foto: Publicitātes attēls

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti