Sportiskais mazulis „Fiat 500S” (+ foto)

 
Autobrava | 7.marts 2014 11:13

Stilīgā mazuļa „Fiat 500” cienītāji Latvijā ir sagaidījuši priecīgus jaunumus — kopš šīs nedēļas „Fiat” oficiālā pārstāvja Latvijā SIA „Autobrava” salonā Rīgā jau var izmēģināt un iegādāties jauno „Fiat 500S”. Tas ir pilnveidots „Fiat 500” modelis ar tam raksturīgo īpašo sportiskumu un dinamiskumu. Jaunā „Fiat 500S” cena Latvijā — sākot no EUR 13 000.

Foto: Publicitātes foto

„Šis modelis neapšaubāmi patiks tiem autovadītājiem, kas novērtē „Fiat 500” kompaktumu un ekskluzīvo dizainu, kā arī sportiskā dizaina cienītājiem. „Fiat 500S” ir saglabājis visas labās „Fiat 500” īpašības ar jaunu piegaršu”, — tā „Autobrava” direktors Andris Sivickis.

Foto: Publicitātes foto

Visticamāk, ka pamanāmākais „Fiat 500S” jaunums, kas ļauj saprast, ka tas nav tas pats 500, ir pārveidotais ārējais dizains, kas izstaro īpašu dinamiskumu un enerģiju. „Fiat 500S” izceļas ar sportisku priekšējo un aizmugurējo buferi, papildu sānu sliekšņu apdari un aizmugurējo spoileri, tumša hroma un atjaunota dizaina 15 collu sportiskiem vieglmetāla diskiem.

Foto: Publicitātes foto

Jauninājumi automobiļa interjerā rada īpašu sportiskuma sajūtu. „Fiat 500S” īpašās interjera iezīmes — jauna sportiska dizaina stūre un ātrumu pārslēgs, matēta sudraba instrumentu panelis, kā arī jauni sportiski sēdekļi ar sarkanām šuvēm, kas smalki atgādina par tā sportisko raksturu.

Foto: Publicitātes foto

Kā apgalvo ražotājs, „Fiat 500S” ir gatavs turpināt oriģinālā „Fiat 500” veiksmes stāstu. Stilīgais „Fiat 500” ir populārākais „Fiat” modelis visā pasaulē.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 9

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

Jaunais CUPRA Leon - vēl viens trumpis spāņu ražotāja piedāvājumā (+ FOTO)

29. aprīlī Madridē notika jaunā CUPRA Leon pasaules pirmizrāde, iezīmējot nozīmīgu pagrieziena punktu zīmola attīstībā. Iespaidīgajā pasākumā tika prezentēts gan CUPRA Leon piecdurvju hečbeks, gan Sportstourer. Lasīt vairāk

 

Ar tehniskajiem līdzekļiem konstatētas braukšanas bez OCTA gadījumā sodīs ne biežāk kā reizi diennaktī 13

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā nosakot, ka par ar tehniskajām ierīcēm konstatētu braukšanu bez apdrošināšanas vai valsts tehniskās apskates sodu piemēros ne biežāk kā reizi 24 stundu laikā. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 6

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti