Izstādē „Auto 2014” izrādīs jauno Volkswagen Golf R (+ foto)

 
Moller Baltic | 8.aprīlis 2014 11:59

Volkswagen oficiālais pārstāvis Moller Auto Lidosta nolēmis pārsteigt izstādes „Auto 2014” apmeklētājus ar retu un neparasti jaudīgu eksponātu – jaunāko Volkswagen Golf R modeli. Tas aprīkots ar 2,0 litru TSI benzīna turbodzinēju, kas attīsta 300 zirgspēku jaudu. Pusotru tonnu smago Golf R līdz 100 km/h turbodzinējs paātrina tikai 5,1 sekundēs, bet versijā ar DSG pārnesumkārbu, izmantojot Launch Control starta iekārtu - vien 4,9 sekundēs. Turbodzinēja apjomīgā jauda tiek realizēta vētrainā kustībā ar 4Motion visu riteņu piedziņas palīdzību. Golf R ir arī vienīgais 7. paaudzes VW Golf modelis ar pilnībā atslēdzamu ESP stabilitātes sistēmu.

Foto: Publicitātes foto

Drive Profile braukšanas režīmu sistēmā ieviests papildus režīms Race, kas saasina reakciju uz gāzes pedāli, kā arī padara dobjāku četru izpūtēju skaņu. Daļu akustiskā efekta veido delikāts skaņas sintezators salonā. Volkswagen Golf R cena Latvijā ir 36 905 eiro ar sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu un 38 671 eiro ar DSG divsajūgu transmisiju.

Foto: Publicitātes foto

Unikālā automašīna izstādē tiks demonstrēta Latvijas VW Golf kluba stendā. „Moller Auto Lidosta jau kopš darbības uzsākšanas aktīvi sadarbojas ar Golf entuziastiem,” saka Moller Auto Lidosta direktors Ilgvars Ļubka, „tāpēc grūti iedomāties piemērotāku vidi tik aizraujošas Golf versijas pirmizrādei.” Latvijas VW Golf klubs dibināts 1998. gadā un šobrīd tajā ir 38 aktīvo biedru un vairāk kā 3000 entuziastu. Starptautiskā izstāde „Auto 2014” notiks no 11. līdz 13. aprīlim Ķīpsalas izstāžu centrā.

Foto: Publicitātes foto

VW mobilitātes garantija – arī vecākiem automobiļiem

Papildus VW Golf R pirmizrādei praktiskajā izstādes sadaļā „Auto mehānika” Volkswagen centra Moller Auto Lidosta stendā būs iespējams pieteikties un bez maksas saņemt Volkswagen mobilitātes garantiju, kura būs spēka līdz 2014. gada beigām visā Baltijā. Tā ir 24 stundu palīdzība gadījumos, kad ar automobili nav iespējams pārvietoties tehnisku bojājumu dēļ- neatkarīgi no tā, vai tas noticis mājās vai ceļā. Programma piedāvā operatīvo tehnisko palīdzību, bezmaksas automobiļa transportēšanu uz servisa centru, nepieciešamības gadījumā nodrošina maiņas automobili vai, pat izmitināšanu viesnīcā.

Foto: Publicitātes foto

„Ja tehnisko apkopju plānā paredzētās apkopes turpmāk tiks veiktas Volkswagen autorizētajā servisā, mobilitātes garantija būs spēkā visu automobiļa kalpošanas laiku jebkurā Eiropas valstī – pat tad, ja automašīna ir vecāka par desmit gadiem ,” uzsver Moller Auto Lidosta servisa vadītājs Artūrs Ernstsons.

Foto: Publicitātes foto

Lai uzlabotu automašīnu tehnisko stāvokli un remontdarbu kvalitāti, Moller Auto Lidosta aicina uz sadarbību autoservisus, piedāvājot oriģinālās VW rezerves daļas par īpašām cenām. Informāciju par pieejamo oriģinālo rezerves daļu spektru varēs iegūt Volkswagen dīlera stendā izstādes sadaļā „Auto mehānika”.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti