Trīs auto pirmizrādes „Latvijas Gada auto” stendā Ķīpsalā 1

 
Latvijas Gada auto | 10.aprīlis 2014 14:52

No šā gada 11. līdz 13. aprīlim „Latvijas Gada auto” stendā Ķīpsalā būs redzamas veselas trīs pirmizrādes. Jaunā „Jeep Cherokee” prezentācijai šo vietu izvēlējies „Auto Brava”, kuram vienlaikus izstādē ir arī pašam savs stends. Zem „Latvijas Gada auto” karogiem Latvijai pirmo reizi parādīsies „Mini Cooper S”, kura dīleris „Inchape BM Auto” ar citiem saviem produktiem izstādē nepiedalīsies. Un – būs pārsteigums. Kaut kas tāds, ko pat dienu iepriekš konkursa organizators Māris Ozoliņš nevēlas vārdā saukt („ka nenoskauž... ziņosim piektdienā, kad būsim zem prožektoriem nolikuši”).

Jeep Cherokee Foto: Publicitātes attēls

Šīs nedēļas nogalē norisināsies Latvijas auto pasaules lielākais notikums – Ķīpsalas izstāžu centrā. Tur vienlaikus notiks ekspozīcijas "Auto", "Transporta tehnika", "Auto mehānika" un "Auto Exotica".

Mini Cooper S Foto: Publicitātes attēls

Šogad Ķīpsalā tikai „Latvijas Gada auto” stendā redzēsim Škoda automobiļus – „Octavia” būs kā „Latvijas Gada auto 2014” konkursa uzvarētājs, bet „Rapid Spaceback” kā jaunā konkursa dalībnieks. Vēl turpat atradīsiet jauno „Nissan Qashqai”, „Mazda3”, „Opel Insignia Tourer”. Kā arī jaunā „Honda Civic Tourer”, kas ir vienīgais modelis, ko Ķīpsalā šogad rāda „Nippon Auto”.

Honda Civic Tourer Foto: Publicitātes attēls

Pie katra automobiļu stenda būs sastopami arī pārdevēji, taču pat vislabākie no viņiem ir lieli meistari sava produkta izcelšanā, un visai negribīgi to salīdzina ar spēcīgākiem konkurentiem. Bet tikai „Latvijas Gada auto” stendā interesenti varēs satikt konkursa žūrijas biedrus, kuri, pateicoties ilggadējai jauno auto testēšanas un vērtēšanas pieredzei, iespējams, ir viskompetentākie sarunu biedri. Vislabākais laiks, lai viņus satiktu ir sestdienā.

Nissan Qashqai Foto: Publicitātes attēls

Pirmo reizi konkursa vēsturē „Latvijas Gada auto” organizators ir izdevis žurnālu. Tajā ietverta vērtīga informācija par pērnā konkursa 27 dalībniekiem ar žūrijas biedru vērtējumiem, komentāriem un pārdomām ne tikai par auto izvēli, bet arī par ikdienā noderīgām lietām - degvielu, riepām un riteņiem, apdrošināšanu, mūsu braukšanas stilu un paradumiem, kā arī Latvijas ceļu patieso stāvokli un iespējamos risinājumus nākotnē.

Opel Insignia Tourer Foto: Publicitātes attēls

„Latvijas Gada auto” savā 220 m2 lielajā stendā ir apvienojuši vairāku ražotāju spilgtākos jaunumus, kuri pieteikti dalībai konkursam. Tā ir lieliska iespēja apmeklētājiem apskatīt pašus jaunākos modeļus vienuviet, kā arī tādas automašīnas, kuras nekur citur izstādē nebūs atrodamas, piemēram, tikai konkursa stendā būs redzami „Mini”, „Škoda”, „Honda” un „Mazda” jaunākie modeļi.

Uz tikšanos Ķīpsalā, konkursa „Latvijas Gada auto” stendā!

"Latvijas Gada auto 2014" Škoda Octavia Foto: Publicitātes attēls

 
Visi komentāri
 
iAuto 10.aprīlis 2014 22:40
0 0 Atbildēt

Trešā pirmizrāde būs no dārgā premium auto klases!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti