Peugeot auto izstādē „AUTO 2014” prezentēs jauno modeli 308 SW

 
Peugeot | 11.aprīlis 2014 5:54

Foto: Publicitātes foto

Rīgā notiekošajā auto izstādē „AUTO 2014“, kas apmeklētājiem ir atvērta no šodienas, Peugeot prezentēs jauno Peugeot 308 ar universāļa virsbūvi. Līdztekus Peugeot 308 SW pirmizrādei Baltijas valstīs, izstādē tuvāk varēs apskatīt arī citus Peugeot modeļus.

Peugeot ekspozīcija sastāv no 12 automobiļiem, kuru centrā atrodas Eiropas „Gada Auto 2014” titulu ieguvušais Peugeot 308 un jaunais 308 SW modelis. 

Foto: Publicitātes foto

Peugeot jaunais modelis ar universāļa virsbūvi Peugeot 308 SW (Sport Wagon) ir ievērojami plašāks un garāks par savu priekšgājēju, bagāžas nodalījuma tilpums ir 610 litri un automašīnas garums ir 4,58 metri. Pateicoties jaunajai moduļa platformai (EMP2) 308 SW ir par 140 kilogramiem vieglāks. Peugeot 308 modelim ir minimālisma stilā izveidota intuitīva autovadītāja vieta i-Cockpit ar kompaktu stūri, 9,7-collu skārienjutīgo ekrānu un augstu vidus konsoli. Jaunajam Peugeot 308 SW modelim ir iespēja izvēlēties starp Euro6 normām atbilstošiem benzīna un dīzeļa dzinējiem, kas nozīmē to, ka CO2 izmeši ir tikai 85g uz kilometru un vidējais degvielas patēriņš ir samazināts līdz 3,1 l/100km.

Foto: Publicitātes foto

Top Gear Baltijas konkursā „Gada Auto 2014“ Peugeot 308 tika atzīts par viszaļāko un visekonomiskāko modeli.

Jaunais Peugeot 308 SW modelis ir paguvis iegūt arī dizaina balvu „Red Dot Award 2014”.

Foto: Publicitātes foto

Rīgas auto izstādē Peugeot prezentēs ne tikai jaunumus, bet arī jau zināmos modeļus: pilsētas apvidus automobili 3008, ģimenes universāli 5008, 508 GT modeli ar augstākās klases aprīkojumu, kompakto crossover Peugeot 2008, sportisko 208 GTi un RCZ.

Stendā var iepazīties ne tikai ar vieglajiem pasažieru automobiļiem, bet arī ar komerctransportu. Izstādē šoreiz var aplūkot Partner pilnpiedziņas speciālo versiju Dangel, kā arī ietilpīgo Boxer un Expert.

Foto: Publicitātes foto

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis 2

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti