Pirmo reizi izdots žurnāls-katalogs „Latvijas Gada auto 2014”

 

Žurnāla - kataloga „Latvijas Gada auto 2014” vāks Foto: Publicitātes attēls

Latvijas Gada auto | 20.aprīlis 2014 12:18

No ceturtdienas lielākajās preses tirdzniecības vietās un lielveikalos ir nopērkams žurnāls „Latvijas Gada auto 2014”.

Kā jau liecina nosaukums, izdevuma tiks izdots reizi gadā, un tā galvenais temats – automobiļi, kuri piedalījušies konkursā un ir galvenie Latvijas auto tirgus „spēlētāji” šogad.

Kataloga „Latvijas Gada auto 2014” Foto: iAuto.lv

Kāpēc šāds žurnāls vajadzīgs? Pētot Latvijas auto tirgus jaunumu publicitāti, konkursa organizatori nonāca pie visai paradoksāla secinājuma. Šķietamajā informācijas pārbagātības laikmetā ātri atrast auto izvēlei pietiekamu informāciju nemaz nav tik vienkārši. „Māte Google” gan baro ar citu valstu ekspertu vērtējumiem, bet tajos parasti pietrūkst elementāru, mums svarīgu tehnisku datu - izvēles kritēriji un produktu cenas atšķiras no mūsējām. Cilvēki, kas raksta par Latvijā pieejamiem automobiļiem ir kļuvuši visai kūtri.

Žurnāla - kataloga „Latvijas Gada auto 2014” stends izstādē "Auto 2014" Foto: iAuto.lv

Konkursa organizatoru rīcībā ir 30, ar katru auto krietnu ceļa gabalu braukušu, žūrijas biedru viedokļi. „Latvijas Gada auto” ir unikālas tiešas konfrontācijas iespējas, jo tikai konkursa testos visi konkurenti ir līdzās, uz viena ceļa, vienādos apstākļos, kas nenotiek parastajās marku un modeļu preses prezentācijās. Un ir secinājumi, kuri, var būt potenciālajam auto pircējam visai noderīgi.

„Latvijas Gada auto 2014” žūrijas priekšsēdētājs Atis Jansons Foto: iAuto.lv

Žurnāla ievadā raksta konkursa organizators Māris Ozoliņš: „Mazliet, tā teikt, par spīti interneta laikmetam, ejam pie lasītāja klasiskā, drukātā, taustāmā formātā.” Izdevuma saturs tapis žūrijas biedru kopīgiem spēkiem. Pietam, viņi raksta ne tikai par konkursu un automobiļiem, bet arī par drošu ātrumu, pareizu riteņu un riepu izvēli, Latvijas ceļu problēmām un citām mums visiem aktuālām tēmām.

„Latvijas Gada auto 2014” organizators, portāla iAuto vadītājs Māris Ozoliņš Foto: iAuto.lv

Žurnālā „Latvijas Gada auto 2014” vesela atvēruma apjomā ir raksti par: Audi A3 Limousine, Fiat Panda 4x4, Ford Kuga, Honda CR-V, Hyundai Santa Fe, Jeep Grand Cherokee, Lexus IS, Mazda 6, Nissan Juke Nismo, Nissan Note, Opel Mokka/Chevrolet Trax, Opel Adam, Opel Ampera, Peugeot 308, Peugeot 2008, Renault Captur, Renault Clio, Subaru Forester, Suzuki SX4 S-Cross, Škoda Octavia, Toyota Auris/Toyota Auris Touring Sport, Toyota Corolla, Toyota RAV4, Volkswagen Golf Variant un Volkswagen Jetta Hybrid.

Konkursa „Latvijas Gada auto 2014” dalībnieki Foto: iAuto.lv

Cena ir 1,98 EUR

Žurnāls „Latvijas Gada auto 2014” Foto: iAuto.lv

Žurnāla - kataloga „Latvijas Gada auto 2014” stends izstādē "Auto 2014" Foto: iAuto.lv

„Latvijas Gada auto 2014” žūrijas priekšsēdētājs Atis Jansons Foto: iAuto.lv

Konkursa „Latvijas Gada auto” stends izstādē "Auto 2014" Foto: iAuto.lv

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 7

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti