Pērn Latakko holdinga apgrozījums sasniedzis 53,6 milj. EUR, bet peļņa 1,5 milj. EUR 1

 
Latakko | 18.jūnijs 2014 11:34

Latakko holdinga konsolidētie neauditētie finanšu rezultāti liecina, ka uzņēmuma apgrozījums 2013. gadā sasniedzis 53,6 milj. eiro. Uzņēmuma peļņa atskaites periodā sastādīja 1,5 milj. eiro.

Pērn Latakko holdings turpināja attīstību Baltijas valstīs, atverot Lietuvā un Igaunijā vairāk kā 30 jaunus riepu centrus Pirelli Key Point un Hankook Masters tīklos. Tā, uzņēmumam izdevies nostiprināties šajos tirgos un kāpināt pārdošanas apjomus attiecīgi par 26% un 20%. Savukārt Latvijas tirgū atskaites periodā tika novērota kopēja stabilitāte.

Jevgēnijs Kopilkovs, Latakko valdes loceklis: “Šogad Latakko atzīmē 20 gadu jubileju, un sīvās konkurences apstākļos sasniegti pagājušā gadā rezultāti – apgrozījums 53,6 milj. eiro apmērā – kļuva par iedvesmojošu faktoru. 2013. gada pozitīvos rezultātus ietekmēja gan Latakko holdinga realizētā politika, gan uzņēmuma darbības modelis, kura pamatā ir gan labi attīstītais loģistikas tīkls un modernas noliktavas, gan arī pirms dažiem gadiem uzņemtais kurss attīstīties Igaunijā un Lietuvā. Arī turpmāk koncentrēsimies uz kaimiņvalstu tirgiem, kā arī meklēsim citas ilgtermiņa attīstības un paplašināšanās iespējas, lai varētu pārliecināti teikt, ka šogad atzīmētā jubileja ir uzņēmuma “pirmie 20 gadi”, kam sekos veiksmīgs otrais un trešais divdesmitnieks”.

Šogad Latakko turpinās attīstību visā Baltijas reģionā, paplašinot specializēto riepu centru tīklus Pirelli Key Point un Hankook Masters, kā arī ciešāk sadarbojoties ar nozares spēlētājiem visās Baltijas valstīs. Tāpat, uzņēmums turpina attīstīt produktu portfeli. Tā š.g. maijā tika noslēgts līgums ar vienu no pasaules vadošajiem riepu ražotājiem – Michelin Group, saskaņā ar kuru, sākot ar 2014. gada 1. jūliju Latakko kļūst par vienu no diviem Michelin Group produkcijas oficiālajiem izplatītājiem Latvijā un Igaunijā. Tas nozīmē, ka turpmāk Latakko nodrošinās Michelin Group produktu grupas Michelin, BF Goodrich, Kleber, Kormoran un Tigar pasažieru automašīnu, vieglo kravas automašīnu, 4x4 automašīnu riepu pārdošanu un izplatīšanu Latvijas un Igaunijas tirgos.

Latakko birojs Foto: Publicitātes attēls

Par Latakko
Latakko holdings ir viens no vadošajiem auto nozares uzņēmumiem Baltijas valstīs. Tā galvenie darbības virzieni ir automašīnu un motociklu riepu, vieglmetāla disku, akumulatoru un eļļu imports, vairumtirdzniecība, kā arī specializēto riepu centru tīklu attīstība vieglajam un kravas transportam. Latakko pārstāv vairāk kā 40 starptautiskus zīmolus. Latakko holdingā ietilpst trīs uzņēmumi – Latakko SIA, Latakko UAB, Tyre Expert OU, un tajā strādā 250 darbinieku.

 
Visi komentāri
 
LMT 19.jūnijs 2014 9:50
0 0 Atbildēt

Nožēlojams raksts!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 4

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti