"Opel" tirgotājs "Auto Blitz" audzē apgrozījumu un samazina zaudējumus 4

 
Nozare.lv | 4.jūlijs 2014 12:01

2011.gada beigās dibinātais "Opel" automašīnu pilnvarotais pārstāvis SIA "Auto Blitz" otrajā darbības gadā audzējis apgrozījumu un samazinājis zaudējumus, liecina SIA "Firmas.lv" informācija.

"Auto Blitz" apgrozījums gada laikā audzis par 56% - no 3 728 773 eiro 2012.gadā līdz 5 821 882 eiro pērn.

Foto: iAuto.lv

Savukārt uzņēmuma zaudējumi sarukuši no 147 762 eiro 2012.gadā līdz 38 127 eiro pērn.

Kopumā "Auto Blitz" pērn pārdevis 222 jaunus "Opel" markas auto un 88 lietotas automašīnas. Pēc uzņēmuma rīcībā esošās informācijas, "Auto Blitz" pārdevis 44% no pērn Latvijā realizētajiem "Opel" markas auto.

Kā norādīts "Auto Blitz" vadības ziņojumā, labāki rezultāti pērn sasniegti automašīnu pārdošanas jomā un nozīmīgs pieaugums vērojams pēcpārdošanas - servisa pakalpojumu un rezerves daļu - segmentā.

Tāpat uzņēmuma vadība atzīst, ka "Auto Blitz" pērn izdevies audzēt klientu bāzi, kas nodrošinās arī turpmāku darbības paplašināšanu un labāku rezultātu sasniegšanu.

SIA "Auto Blitz" tika reģistrēta 2011.gada septembrī, un uzņēmuma pamatkapitāls ir 200 000 eiro. 50% "Auto Blitz" kapitāldaļu pieder SIA "Mūsa Motors Grupa", pa 20% Mārim Varkalim un Ģirtam Zemītim, bet 10% - Vitautam Tučkum.

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
GB12 4.jūlijs 2014 14:34
2 2 Atbildēt

Ak tu, atpalikušais un aizspriedumainais cilvēciņ...

Johnie 5.jūlijs 2014 2:43
1 0 Atbildēt

Nez cik ilgi vadiba samierinasies ar sadiem zaudejumiem?? Pa 2 gadiem kopa gandriz 200000 EUR... Cik tad gadus bus japasi, lai segtu ieguldijumus?:) Vai ari zaudejumi tapec, lai nebut jamaksa UIN?:))

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 2

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti