Operdziedātāja Inese Galante kļūst par Mercedes-Benz vēstnesi Latvijā

 
Domenikss | 18.augusts 2014 9:25

Turpinot ilggadējo Domenikss un Ineses Galantes fonda sadarbību mūzikas festivāla Summertime ietvaros, pasaulslavenā operdziedātāja Inese Galante kļuvusi par Mercedes-Benz vēstnesi Latvijā. Lai atzīmētu šo nozīmīgo notikumu, Summertime koncerta Duetu vakars ar Inesi Galanti ieskaņā māksliniece no Domenikss valdes priekšsēdētājas Benitas Sadauskas saņēma jaunās C klases automašīnas atslēgas.

Foto: Publicitātes attēls

Domenikss valdes priekšsēdētāja Benita Sadauska: ”Inese Galante ir viena no Latvijas un pasaules opermūzikas spožākajām zvaigznēm, kuru raksturo ne tikai unikāls muzikālais talants, bet arī izcilas cilvēciskās īpašības. Jau desmit gadus Inese Galante festivālā Summertime uz vienas skatuves pulcē labākos māksliniekus no visas pasaules, bet projekta Ineses Galantes talanti ietvaros atklāj un sniedz atbalstu bērniem un jauniešiem, kas ir ceļā uz izcilību. Viņas būtība un darbs iemieso visas tās vērtības, ko jau vairāk nekā gadsimtu pasaulei nozīmē Mercedes-Benz vārds – izcilība, drosme, atvērtība un sadarbība.”

Domenikss jau vairākus gadus atbalsta Ineses Galantes fonda veidoto mūzikas festivālu Summertime, nodrošinot visaugstākā līmeņa transporta pakalpojumus festivāla rīkotājiem un māksliniekiem. Atzīmējot festivāla desmit gadu jubileju, Domenikss un Ineses Galantes fonds ir parakstījis sadarbības līgumu uz gadu, kas paredz, ka turpmāk Mercedes-Benz vēstnese Latvijā būs pasaulslavenā latviešu operdziedātāja Inese Galante.

"Gan ikdienā, gan festivāla Summertime - aicina Inese Galante organizēšanā saskaros ar to, ka liela nozīme ir tieši stilam. Mūzika, ar kuru iepriecinu savus klausītājus, ir pasaulē novērtēta, bet tajā pašā laikā iemieso eleganci un mieru. Arī Mercedes-Benz auto ir labo sajūtu iemiesojums, kas pazinējam sniedz ne mazāk svarīgo stila un elegances sajūtu. Esmu priecīga, ka šo gadu laikā Domenikss mums ir bijis līdzās un atbalstījis vērtības, kas ir svarīgas arī mums, tāpēc novērtēju, ka šī sadarbība turpinās un jau ir kļuvusi par ciešu draudzību," savā pieredzē dalās Inese Galante.

Māksliniece turpmāk brauks ar jauno Mercedes-Benz C klases auto baltā krāsā ar Cranberry Red sarkanu ādas salona apdari. Automašīna ir aprīkota ar BlueTEC tehnoloģiju dīzeļdzinēju, Avantgarde eksterjeru un AMG līnijas interjeru. Automašīna ir jaunākās autobūves tehnoloģiju paraugs, tajā uzstādīta arī Keyless Go bezatslēgas aizdedzes sistēma, navigācija, inteliģentās LED gaismas, Agility Control piekare u.c. modernākās iekārtas.

Mercedes-Benz C klases auto ar savu aerodinamisko dizainu, elpu aizraujošo siluetu un efektīgajiem dzinējiem jau ir nodēvēts par mazo S klasi, jo sniedz neatkārtojamu braukšanas pieredzi un fantastisku komforta līmeni.

Foto: Publicitātes attēls

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 34

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti