“Mūsas trase” meklē investorus 1

 
SIA "Sporta komplekss "Mūsa" | 30.septembris 2014 10:45

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Sporta komplekss Mūsa" aicina visus ieinteresētos investorus līdz 2014. gada 10. novembrim iesniegt pieteikumu piedalīties sporta kompleksa “Mūsa” pārdošanas procesā.

Sporta komplekss “Mūsa” tiek izmantots Eiropas un nacionāla mēroga autokrosa un rallijkrosa sacensību rīkošanai, un piedāvājuma mērķis ir piesaistīt papildu līdzekļus tā vispārējās attīstības nodrošināšanai, trases un saistīto ēku uzlabošanai, kas nodrošinātu iespēju sporta kompleksam “Mūsa” ilgtermiņā saglabāt Eiropas mēroga sacensību norises vietas statusu un kļūt par autosporta attīstības centru reģionā.

Investoram tiks piedāvāta iespēja nopirkt sporta kompleksu “Mūsa” kā lietu kopību, kuras sastāvā ietilpst nekustamais īpašums, iekārtas un sacensību rīkošanai nepieciešamais aprīkojums, kā arī nemateriālais aktīvs – leģendārā un atpazīstamā “Mūsas trase” preču zīme.

Ieinteresētie investori tiek lūgti līdz 2014.gada 10.novembrim iesniegt nesaistošus piedāvājumus sporta kompleksa “Mūsa” pārdošanas procesā. Pēc sākotnējās intereses apstiprināšanas potenciālajam investoram tiks nodrošināta iespēja iepazīties ar nepieciešamo informāciju un veikt apskati sporta kompleksā “Mūsa”.  Investoru atlases procesa galvenie kritēriji būs:

  • iegādes cena un samaksas nosacījumi;
  • finanšu resursu pieejamība;
  • pieredze liela mēroga sporta vai kultūras pasākumu organizēšanā;
  • stratēģiskais plāns ilgtermiņa darbības nodrošināšanai.

Par Sporta kompleksu "Mūsa"

Sporta kompleksa “Mūsa” vēsture aizsākas 1978. gadā, kad Bauskas rajonā Mūsas upes krastā tika izveidota motokrosa trase. Šobrīd sporta komplekss “Mūsa” ar kopējo platību 320 400 m2 sevī ietver autokrosa un rallijkrosa trasi, tribīnes, ēkas un stāvlaukumus, kas nodrošina nepieciešamo infrastruktūru sporta sacensību un aktīvās atpūtas aktivitāšu organizēšanai. Ar Ministru kabineta rīkojumu sporta kompleksā “Mūsa” ietilpstošajiem nekustamajiem īpašumiem ir piešķirts Nacionālās sporta bāzes statuss.

Sporta kompleksa "Mūsa" autokrosa trasei vienīgajai Baltijā līdz 2016. gadam ir piešķirta Starptautiskās Automobiļu Federācijas (FIA) licence, kas kopumā ir piešķirta tikai astoņām autokrosa trasēm Eiropā un ļauj trasē rīkot dažāda mēroga sacensības. Attiecīgi sporta kompleksa "Mūsa" trasē bez vietējā mēroga autosporta sacensībām tiek rīkots arī FIA Eiropas, Ziemeļeiropas (NEZ) un Baltijas čempionāta posmi autokrosā un rallijkrosā.

Kontaktinformācija:

Visi informācijas pieprasījumi un komunikācija ir jārisina ar Mērķa sabiedrības juridisko un finanšu konsultantu Zvērinātu advokātu biroju “Visa Vērte”, adresējot:

Rolandam Bortaščenokam, ZAB “Visa Vērte”, Dzirnavu iela 16/2, Rīga, LV-1010, Latvija; e-pasts: rolands.bortascenoks@visaverte.lv; tālruņa Nr.:+37129219378;

Edgaram Muceniekam, ZAB “Visa Vērte”, Dzirnavu iela 16/2, Rīga, LV-1010, Latvija; e-pasts: edgars.mucenieks@visaverte.lv"lv; tālruņa Nr.: +37126868750.

Plašāka informācija:

www.musa.lv

 

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Crankshaft 1.oktobris 2014 8:02
1 1 Atbildēt

Nja, ilgus gadus vienīgā Eiropas trase, kura ik gadu cīnījās

ar Mūsu par labākās nosaukumu, bija Luzada Portugālē.

Citur tādu kompleksu nav bijis un nav. Nja, var rīkot

augstākā līmeņa autokrosus, rallijkrosus, var rīkot sacensības

"amatieriem", īpaši ziemā, nepelnīti jau sen ir aizmirsts

hipodroma aplis, kurā kādreiz notika arī PSRS čempionāti ...

jācer, ka atradīsies "labās rokas", jo trases prasa uzturēšanu

365 dienas gadā,tās nevar pēc sacensībām "nomest un

aizmirst", un Mūsas posms arī 2014. gadā tika atzīts par 2.

labāko, tikai 1 punktu atpaliekot no 1. vietas ieguvēja,

sacensību organizācijas ziņā.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 28

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 2

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti