„Amserv Krasta” līderis jaunu Opel automašīnu pārdošanā starp Opel pārdevējiem Baltijā 1

 
Amserv Krasta | 30.janvāris 2015 8:01

Opel automašīnu oficiālais pārstāvis Latvijā - autocentrs „Amserv Krasta” atzīts par 2014. gada līderi jaunu auto pārdošanā starp Baltijā esošajiem 16 autorizētajiem Opel pārdevējiem.

No Latvijā pērn kopumā pārdotajām 550 M1 (vieglais pasažieru auto ar maksimāli 8 sēdvietām bez vadītāja vietas) un N1 klases (vieglais komerctransports ar pilnu masu līdz 3.5 tonnas) jaunajām Opel automašīnām autocentrā „Amserv Krasta” pārdotas 293 automašīnas, sasniedzot 54% Opel tirgus daļu Latvijā.

  • Ar pārdoto jauno Opel modeļu skaitu „Amserv Krasta” sasniedz 54% Opel tirgus daļas Latvijā.
  • Salonā piedāvāto modeļu vidū jaunākās paaudzes Opel automašīnas ar ekonomiskiem un videi draudzīgiem risinājumiem.
  • Vienmēr pieejami testa braucieni.

Latvijā patlaban darbojas trīs autorizētie Opel pārdevēji, Lietuvā - seši, bet Igaunijā - septiņi autorizētie pārdevēji. Šobrīd „Amserv Krasta” ir tradicionāli zināmākais Opel pārdevējs Latvijā ar plašu autosalonu un specializētu Opel servisu. Autosalonā pieejams daudzveidīgs, vairāk nekā 20 jauno Opel modeļu klāsts. To vidū arī tādas Opel „zvaigznes” kā jaunā Corsa, kas ieguvusi prestižo AUTOBEST balvu kā „Labākais auto Eiropas tirgum 2015. gadam ” un Mokka, kas 2014. gadā atzīta par labāk pirkto mazo apvidus auto Latvijā un Vācijā.

Amserv Krasta Foto: Publicitātes attēls

Šobrīd Opel ir viens no Eiropas flagmaņiem, kas tirgū piedāvā vairākus modeļus, kas rūpnieciski aprīkoti gan ar LPG, gan CNG gāzes dzinējiem. Piemēram, VAS „Latvijas Gāze” pērn novembrī sadarbībā ar autocentru „Amserv Krasta” iegādājās sešas, īpaši aprīkotas Opel Combo automašīnas ar CNG dzinējiem. Opel rūpnieciski ražotie gāzes auto piedāvā vēl zemākas izmaksas uz vienu kilometru, kas ir būtisks ieguvums ikvienam autoparka uzturētājam. „Amserv Krasta” autocentrs ir viens no nedaudzajiem auto tirdzniecības uzņēmumiem Latvijā, kurā var pasūtīt un iegādāties gan M1, gan N1 klases jaunas automašīnas ar to ražotājrūpnīcā uzstādītām gāzes iekārtām un dzinējiem, kuri ir īpaši pielāgoti darbam ar maināmiem degvielas veidiem – gāzi un benzīnu.

Jaunākās paaudzes Opel automašīnas tiek aprīkotas ar arvien mūsdienīgākā tehnoloģijām, tāpēc „Amserv Krasta” darbiniekiem tiek nodrošināts regulārs apmācību process, kas ļauj sekmīgi veikt jauno modeļu tehnisko apkopi un remontdarbus. Ņemot vērā modeļu komplicēto uzbūvi, „Amserv Krasta” servisā uzstādītas inovatīvas diagnostikas iekārtas un tiek izmantotas modernas tehnoloģijas, kas pieejamas tikai autorizētiem servisiem. Visiem „Amserv Krasta” autosalonā esošajiem Opel modeļiem pieejami testa braucieni, kas ļauj precīzāk izvērtēt auto atbilstību klienta vēlmēm un vajadzībām.

Informācijai:
o Igaunijas uzņēmums „Amserv Group” ir viens no lielākajiem auto tirdzniecības un pēcpārdošanas servisa uzņēmumiem Baltijā ar pārstāvniecībām Tallinā, Pērnavā, Tartu, Paidē, Viljandi, Rīgā un Liepājā.
o “Amserv Grupā” Latvijā ietilpst SIA „Hansa Auto“, kas ir operators autocentram „Amserv Krasta“ Rīgā, Krasta ielā 66; SIA “Amserv Motors”, kas ir operators autocentriem “Amserv Motors” Rīgā, Krasta ielā 3 un “Amserv Liepāja” Liepājā, Brīvības ielā 146 b; kā arī SIA „Amserv Latvija“, kas nodrošina finanšu un IT pakalpojumus Grupas ietvaros, un SIA „Amserv Financial Services“, kas piedāvā apdrošināšanas starpniecības (brokera) pakalpojumus. “Amserv Grupa” Latvijā piedāvā Opel, Peugeot un Toyota automašīnas, kā arī nodrošina Chevrolet oficiālā servisa pakalpojumus.

 
Visi komentāri
 
LMT 31.janvāris 2015 23:37
0 1 Atbildēt

Prātīgi, ka nepielaiž toijotai to rūsu!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti