Pludmales volejbolisti Šmēdiņš un Samoilovs šogad brauks ar Audi Q5

 

Foto: Publicitātes foto

Moller Auto Latvia | 4.februāris 2015 6:08

Otro gadu pēc kārtas Pasaules kausa tūrē uzvarējušie pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš jaunajai sezonai gatavosies, braucot speciāli viņiem sagatavotās Audi Q5 automašīnās. Turklāt abi sportisti varēs izmantot Audi oficiālā dīlera Latvijā Moller Auto Lidosta piedāvāto «Audi lidostas servisu», kas paredz iespēju apkopt automašīnu, kamēr tās īpašnieks atrodas ārzemēs.

Personalizētie Audi pilnpiedziņas krosoveri ar divu litru dīzeļa dzinēju aizstās abu volejbolistu līdz šim īpašumā esošos Audi A3 Limousine.

«Aleksandram drīzumā gaidāms ģimenes pieaugums un arī Jānis rudenī otrreiz kļuva par tēvu. Vajadzības mainās un mēs, Moller Auto Lidosta, esam priecīgi, ka varam sarūpēt lielākas automašīnas. Kā zināms, Audi Q5 ir plašs salons, kurā ērti jutīsies visi ģimenes locekļi un ietilpīgs bagāžas nodalījums sporta somām un iepirkumiem. Trīs sadarbības gadu laikā sportistu vēlmes un intereses jau labi iepazītas,» atzīst Moller Auto Lidosta Automašīnu tirdzniecības vadītāja Madara Krūmiņa.

Foto: Publicitātes foto

«Audi ir ekstra klases auto, kas nodrošina drošu un komfortablu braukšanu, līdz ar to esam ļoti gandarīti, ka Moller Auto Lidosta jau trešo gadu nodrošina mūs ar jaunākajiem Audi modeļiem. Šogad man personīgi ir īpašs prieks par piešķirtajiem jaunajiem Q5, jo esmu ģimenes cilvēks. Tagad varēšu uz treniņiem un sacensībām ērti ņemt līdzi visu ģimeni - vietas pietiks visiem!» priecājas Jānis Šmēdiņš.

«Vēlos pateikt lielu paldies Moller Auto Lidosta, direktoram Andrim Griķim un tirdzniecības vadītājai Madarai Krūmiņai personīgi par sadarbību šo trīs gadu garumā. Jaunais Audi Q5 ir labākais, ko jebkurš sportists var vēlēties - skaists, moderns, ērts un ietilpīgs auto, ar kuru ērti tikt uz treniņiem un spēlēm, līdzi paņemot visu nepieciešamo. Papildu drošību mūsu klimatiskajos apstākļos nodrošina quattro funkcija - ar pilnpiedziņu uz Latvijas ceļiem jūtamies daudz stabilāk,» saka Aleksandrs Samoilovs.

Tā kā pludmales volejbolistiem bieži sanāk doties uz treniņnometnēm un sacensībām ārzemēs, šogad Aleksandram un Jānim būs pieejams Audi lidostas serviss. Tas nozīmē, ka pirms iekāpšanas lidmašīnā viņi varēs atstāt savus auto lidostas teritorijā, kur tos sagaidīs Moller Auto Lidosta pārstāvji un aizvedīs apkopt automašīnas. Kad sportisti atgriezīsies Latvijā, automašīnas viņus sagaidīs jau lidostā, līdz ar to Aleksandram un Jānim vairs nebūs jādomā par automašīnu uzturēšanu kārtībā, un viņi varēs veltīt vairāk laika ģimenei un sportam.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti