Nissan prezentē savu jaunāko automobiļu klāstu izstādē "Auto 2015” (+ foto)

 

Foto: iAuto.lv

Nissan Europe | 9.aprīlis 2015 7:37

No 10. - 12. aprīlim Rīgā norisināsies ikgadējajā, starptautiskā izstādē "Auto 2015", kurā Nissan parādīs un atklās daudz jaunumu.

Tikai mēnesi pēc atklāšanas pasaulei Ženēvas automobiļu izstādē izstādes laikā pirmo reizi Latvijā tiks parādīts jaunais Nissan Juke Nismo RS - Latvijā tik populārā, mazā krosovera jaunākā versija. Vēl viens jauns NISMO automobiļa modelis, kas “Auto 2015” izstādē liks asinīm ritēt straujāk, ir jaunais Nissan JukeNISMO RS.

Nissan JukeNISMO RS Foto: Publicitātes foto

 

Debitējis Ženēvas automobiļu izstādē šī gada martā, izslavētā Juke NISMO jaunākā versija pirms tā parādīšanās dīleru autocentros. Pilnā ražošanas aprīkojumā prezentētais 218 ZS Juke NISMO RS lepojas ar virkni tehnoloģijām un stila jaunumu, kas dāvā vēl koncentrētāku braucienu.

Nissan kaislība uz inovācijām un tehnoloģijām pēdējo septiņu gadu laikā likusi mums mainīt priekšstatu par ģimenes automobiļiem. Tagad, izmantojot to pašu pieeju dizainam un oriģinālo domāšanu, kas radīja Qashqai, X-Trail un Note, Nissan atkal paplašina savu produktu klāstu ar aizraujošu un pilnīgi jaunu izaicinājumu ģimenes hečbekiem - Nissan Pulsar.

Nissan Pulsar Foto: Publicitātes foto

 

Pateicoties garākajai riteņu bāzei segmentā (2700 mm) un atjautīgam iekārtojumam, Pulsar piedāvā ievērojami plašāku telpu kājām un pleciem aizmugurē sēdošajiem nekā tā konkurenti segmentā. Ar 692 mm vietu ceļgaliem aizmugurē Pulsar patiesi ir daudz plašāks par daudziem automobiļu „D" segmenta piedāvājumiem. Tomēr, neraugoties uz plašo automobiļa salona telpu, tā ārējie izmēri ir nelieli tāpēc šaurajā pilsētas vidē to ir viegli novietot stāvvietā.

Nissan piešķir sportisku akcentu jaunajam hečbekam - Pulsar, ieviešot trešo automobiļa modeļa versijas izvēles iespēju, kam jaudu nodrošina 190 ZS 1,6 l DIG-T dzinējs ar turbīnu. 1,6 l DIG-T dzinējs ir viens no modernākajiem savā segmentā, tā maksimālā grieze ir 240 Nm pie 1600 apgr./min. (līdz pat 5200 apgr./min.) un 190 ZS pie 5600 apgr./min.

Nissan Qashqai Foto: Publicitātes foto

Izstādē būs redzamas arī pilnīgi jaunais Nissan Qashqai - pirmās paaudzes automobiļa modeļa veiksmes stāsta turpinājums, kas jau iemantojis ļoti lielu popularitāti pircēju vidū. Šo panākumu noslēpums ir Qashqai modernās drošības sistēmas - tās ir atjautīgi apvienotas, kopā veidojot Nissan „drošības vairoga" tehnoloģijas.

Paredzētas, lai nodrošinātu maksimālu drošību kā braucējiem, tā citiem ceļu satiksmes dalībniekiem un gājējiem, Qashqai „drošības vairoga" tehnoloģijas ir pierādījušas savu efektivitāti neatkarīgās drošības organizācijas Euro NCAP testu laikā. Pateicoties iespaidīgajam sniegumam visos svarīgākajos triecienu un aizsardzības testos, organizācija Qashqai nodēvēja par drošāko mazo ģimenes automobili tirgū - tas ieguva vairāk punktu, nekā spējis jebkurš cits testētais automobilis.

Jaunais Qashqai “Auto 2015” prezentē līdz šim plašāko versiju klāstu, jo Nissan nesen to papildināja ar jauno, moderno DIG-T 163 ZS benzīna dzinēja versiju. Jaunais 1,6 litru, četru cilindru agregāts ar turbīnu pilnībā atbilst stingrajām Euro 6 izmešu līmeņa direktīvām un apvieno strauju veiktspēju ar zemu CO2 izmešu apjomu un izcilu degvielas ekonomiju.

Jaunais agregāts dāvā 163 ZS (120 kW) jaudu pie 5600 apgr./min. un 240 Nm griezi starp 2000 un 4000 apgr./min. Šie iespaidīgie skaitļi apliecina Nissan „izmēru samazināšanas" filozofiju un pierāda, ka nav nepieciešams liels tilpums, lai nodrošinātu spēcīgu paātrinājumu un dinamisku veiktspēju.

Nissan X-Trail Foto: Publicitātes foto

Nissan stendā būs aplūkojama arī jaunais Nissan X-Trail braukšanas piedzīvojumus pacels jaunā līmenī. Visā Eiropā 2014. gadā klajā laistais jaunais X-Trail nevainojami iemieso Nissan piedzīvojumu garu. X-Trail apvieno Nissan izslavēto 4x4 „mantojumu" ar svaigām idejām un tehnoloģijām, ko iedvesmojuši zīmola satriecošie krosoveru modeļi. Visi kopā tie rada automobili, kas no jauna definē mūsu prasības pret kompakto SUV segmentu.

Kā visiem Nissan krosoveru modeļiem, arī X-Trail būtības pamatā ir neticams spēks. Tā visaptverošās drošības tehnoloģijas - kas kopā veido Nissan „drošības vairoga" tehnoloģijas - jau ir pierādījušas savu efektivitāti. Pēc pērn oktobrī veiktajiem testiem neatkarīgā drošības organizācija Euro NCAP piešķīrusi X-Trail savu augstāko - piecu zvaigžņu drošības novērtējumu, un tas ir rezultāts, kas nozīmē, ka visi trīs Nissan krosoveri ir saņēmuši augstāko drošības novērtējumu.

Līdztekus jaunajiem un aizraujošajiem Nissan automobiļu modeļiem, Nissan saviem pircējiem būs sarūpējis arī īpašu, tikai šajā izstādē pieejamu piedāvājumu.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti