Nissan dīleris martā sasniedz rekordaugstus pārdošanas rādītājus pateicoties "Nissan Qashqai" 8

 

Foto: iAuto.lv

Norde | 16.aprīlis 2015 10:38

Nissan oficiālais pārstāvis Latvijā Norde marta mēnesī ir pārdevis un reģistrējis 100 jaunas Nissan automašīnas, kas ir lielākais, jebkad vienā mēnesī pārdoto Nissan automašīnu skaits Latvijā.

Nemainīgs līderis pārdoto automašīnu sarakstā ir jaunās paaudzes Nissan Qashqai, kas sastāda 62% no pārdotajām automašīnām un pēc Latvijas Auto Asociācijas datiem ir pašlaik pirktākā pasažieru automašīna Latvijā. Nozīmīgas pozīcijas ieņem arī Nissan Juke (18%), un jaunais hečbeks Nissan Pulsar  (10%). Arī klientu sadalījums ir bijis nemainīgs, dalot līdzīgās daļās privātpersonas un juridiskās personas.

Nissan Qashqai Foto: iAuto.lv

„Būtiski, ka visas pārdotās automašīnas turpmāk brauks pa Latvijas ceļiem,” saka Norde tirdzniecības nodaļas vadītājs Eduards Ptičkins, „neviena no 100 pārdotajām automašīnām neuzlabos Auto Asociācijas reeksporta sadaļas statistiku.”

Nissan Pulsar Foto: iAuto.lv

Kopumā Nissan ir sasniedzis rekordlielus marta rādītājus, kas ir 14,66% no kopējā jauno automašīnu tirgus. Norde sasniegusi 11,36% no privātpersonu sektora, kas nozīmē, ka katrs devītais cilvēks, kurš iegādājies automašīnu martā, to ir iegādājies pie Norde.

Norde SIA vadītājs Dainis Bremze Foto: iAuto.lv

SIA Norde ir vadošais Nissan oficiālais pārstāvis Latvijā, kas šogad atzīmē savu 20 gadu pastāvēšanas jubileju. Norde ir vienmēr uz attīstību vērsts uzņēmums, kas klientiem piedāvā gan jaunu Nissan automašīnu tirdzniecību, gan mazlietotu automašīnu tirdzniecību, kā arī plašu servisu visu marku un modeļu automašīnām. Individuāla attieksme pret katru klientu un rūpīgs darbs ir Norde pamatvērtības. 

Jaunai ikgadējais žurnāls-katalogs "Latvijas Gada auto" Foto: iAuto.lv

Lasi jaunāko automobiļu testus, tai skaitā, par Nissan Qashqai, Nissan X-Trail un Nissan Pulsar, Latvijas ekspertu vērtējumā jaunajā ikgadējā žurnālā-katalogā "Latvijas Gada auto".

Jaunais ikgadējais žurnāls-katalogs "Latvijas Gada auto" jau ir nopērkams preses tirdzniecības vietās visā Latvijā! 160 lpp, 3.48 EUR Foto: iAuto.lv

Nissan X-Trail Foto: iAuto.lv

Nissan X-Trail Foto: iAuto.lv

Nissan Qashqai Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Nissan Qashqai Foto: iAuto.lv

Nissan Qashqai Foto: iAuto.lv

Nissan Qashqai Foto: iAuto.lv

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Juris 17.aprīlis 2015 0:29
4 1 Atbildēt

Tad beidzot cilvēki sākuši saprast un palikuši oriģināli savā izvēlē.Cik tad var braukt ar tiem neizturīgajiem vācu rūsas gabaliem VW un pārējiem brīnumiem.

Super, apsveicami.

IkdienasViesis 17.aprīlis 2015 11:27
4 1 Atbildēt

Diemžēl,JUKE auto lika man vilties. Mana meita jau 2 gadus brauc ar JUKE. Diemžēl, marta beigās viņai neveiksmīgi izdevās iekļut crachā. Nelielā ātrumā, pirms luksofora, viens uzblieza viņas JUKam pa pēcpusi un uzsita virsū priekšā jau pie luksofora stāvošajam džipam. Jāsaka, ka pie tik nelielas sadursmes bojājumi JUKam priekšpusē ir teju krimināli...Līdz šim biju pārliecināts, ka šie auto ir drošāki un izturīgāki. Bet, nekā. Droši vien, ka nākamais auto meitai būs jāpērk kāds no VOLVO modeļiem.

GB12 17.aprīlis 2015 16:10
2 3 Atbildēt

Vienai klientei (grūtniecei) pirms gada palika slikti pie stūres un ar Juke ieskrēja stabā, tieši pa mašīnas vidu. Auto tika norakstīts. Pašai meitenei tikai šoks un laikam pāris sasitumi, citādi viss OK, arī mazajam. Vīrs pēc tam man teica, ka negaidīja, ka Juke būs tik drošs auto, jo, spriežot pēc tā, kas no tā bija palicis pāri, sekām būtu bijis jābūt smagām. Bet salons, kāds bija, tāds arī palika.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 5

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 25

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti