Brīvdienu lasāmvielā jaunais žurnāls-katalogs „Latvijas Gada auto 2015” (+ video) 6

 
Latvijas Gada Auto | 6.jūnijs 2015 18:10

Preses tirdzniecības vietās atrodams ikgadējais žurnāls-katalogs „Latvijas Gada auto 2015” – no “klasiskajiem” auto žurnāliem krasi atšķirīgs un savā ziņā unikāls izdevums. Šogad tas ir kļuvis vēl bagātāks ar ceļa satiksmes dalībniekiem vērtīgu un noderīgu informāciju, kurā būtu jāiedziļinās ikvienam no mums. Lūk neliels ieskats žurnāla saturā.

Žurnāla "Latvijas Gada auto 2015" vāks

Konkursa „Latvijas Gada auto” organizators SIA „EON” jau otro gadu izdod žurnālu ar konkursa rezultātu kopsavilkumu un aktuālām auto industrijas tēmām. Tajā ir aprakstīt praktiski visi jaunākie modeļi, kuri šogad „spēlē” Latvijas tirgū. To tehniski–ekonomiskie apraksti papildināti ar modeļu vēsturi un pēdējo desmit gadu pārdošanas rezultātiem – nacionālo popularitātes reitingu. Katram automobilim ir pievienots Latvijas ekspertu, žūrijas biedru komentāri, kuri sastāv no daudz kritikas, kura brīžiem ir visai skarba, un praktisko ērtību vērtējuma.

Komentārus sniedza vispieredzējušākie un pazīstamākie auto žurnālisti (Atis Jansons, Normunds Avotiņš, Aldis Zelmenis, Ingars Tenis un Guntis Vīksna (Valmiera)), auto nozares profesionāļi, kuri atbild par Latvijas lielāko uzņēmumu autoparkiem (Jānis Bite – „Latvijas Valsts meži”, Jānis Rapa – „Lattelecom” un Edgars Utāns – „Latvenergo”), pieredzējuši auto lietotāji un autosportisti (Ivars Caune un Uldis Hmieļevskis), kā arī tādu citu profesiju pārstāvji, kā autoservisu vadītāji Raimonds Volonts un Uldis Rolis, ar kuru pilnīgu neatkarību no savas preces „bīdīšanā” konkursa organizators pamatoti lepojas.

VIDEO par žurnālu:

Žurnālā esošā informācija ir ne tikai saistoša potenciālajiem jauno auto pircējiem, tajā arī ir publicēta informācija, kas noderēs visiem automobiļu lietotājiem. Piemēram, satiksmes drošība un ātrums, apskatīti no visai neparasta skatu punkta. Tāpat lasiet to, kā tieslietu eksperts (arī konkursa „Latvijas Gada auto” žūrijas biedrs) Oskars Irbītis mēģina izdarīt to, ko Latvijas oficiālie negadījumu uzskaitītāji pagaidām nav spējuši veikt – analizēt un klasificēt cēloņus. Un tika nonākts pie secinājuma – ātrums pats par sevi nav galvenais vaininieks. Savukārt Atis Jansons kārtējo reizi cenšas vērst braucēju uzmanību uz nepieciešamību braukt lēnāk par limitiem, situācijās ar paaugstinātu riska iespēju, piemēram, tumsā vai spilgtā pretgaismā. Kā arī par nepieciešamību iekļauties satiksmē.

Konkursa "Latvijas Gada auto 2015" dalībnieki

Vēl žurnālā atradīsiet plašu Borisa Sebjakina (krievu valodā iznākošo mediju žurnālists, žūrijas biedrs) interviju ar autotirgotāju asociācijas viceprezidentu Ingusu Rūtiņu. Tajā uzzināsiet par jaunu un lietotu auto tirgus kopējām tendencēm. Kamēr apdrošināšanas eksperts Ēriks Griģis (portālā iAuto.lv eksperts) palīdzēs jums saprast, kāpēc pa ceļiem reizēm mētājas baļķi.

Un, protams, žurnālā atrodami arī detalizēti konkursa balsojuma rezultāti un žūrijas locekļu vizītkartes, kas palīdzēs saprast, kurš viedoklis jums pieņemamāks, kā arī kurš no visiem jaunajiem auto iegūs jūsu personīgās izvēles balvu jau šogad. Vai tuvākajā nākotnē.

Konkursa "Latvijas Gada auto 2015" žūrija

Žurnāls-katalogs „Latvijas Gada auto 2015” ir 160 lappušu biezs un tā cena ir 3,48 EUR. Tas ir nopērkams lielākajās preses tirdzniecības vietās, kā Narvesen, Rimi, Maxima, Stockmann, SKY u.c.

Meklē žurnālu-katalogu "Latvijas Gada auto 2015" Narvesen, Rimi, Maxima preses tirdzniecības vietās u.c. visā Latvijā

Žurnālā var lasīt informāciju un vērtējumu par visiem 32 konkursa „Latvijas Gada auto 2015” dalībniekiem: „Audi A6”, „Citroën C4 Cactus”, „Dacia Duster”, „Fiat 500L Trekking”, „Fiat Ducato”, „Ford Mondeo”, „Ford Tourneo Connect”, „Ford Transit”, „Ford Transit Courier”, „Honda Civic Tourer”, „Jeep Cherokee”, „Maserati Ghibli”, „Mazda3”, „Mini Cooper S”, „Mini Cooper 5Door”, „Nissan Pulsar”, „Nissan Qashqai”, „Nissan X-Trail”, „Opel Insignia Country Tourer”, „Peugeot 508”, „Peugeot Boxer”, „Renault Megane Grandtour”, „Renault Twingo”, „Renault Trafic”, „Seat Leon ST”, „Subaru WRX STI”, „Škoda Octavia Scout”, „Škoda Rapid Spaceback”, „Toyota Aygo”, „Toyota Yaris Hybrid”, „Volkswagen Golf Sportsvan” un „Volkswagen Passat”.

„Latvijas Gada auto 2015” titulu ieguva „Ford Mondeo”, kurš par 12 punktiem apsteidza „Volkswagen Passat”. Katra žūrijas balsojuma punkta sadalījumu atradīsiet jaunajā žurnālā.

"Latvijas Gada auto 2015" stends izstādē "Auto 2015"

Ja interesē auto tematika, bet žurnālu šonedēļ vēl nesanāks nopirkt, tad var pamēģināt to laimēt iAuto jubilejas konkursā!

Lai piedalītos izlozē:

1) SEKO iAuto Draugos un, vai Facebook un, vai Twitter un

2) IESAKI vienu vai vairākus zemāk norādītos šī konkursa ierakstus (spied uz saites):

         Draugiem.lv/iAutolv (izlozēsim 3 žurnālus)

         Facebook.com/iAutolv (izlozēsim 3 žurnālus)

         Twitter.com/iAutolv (izlozēsim 1 žurnālu)

Vairāk par konkursu un izlozi lasi šeit >>>

Prestižo "Latvijas Gada auto 2015" titulu ieguva "Ford Mondeo"

Otrajā vietā "Volkswagen Passat"

Žurnāls-katalogs "Latvijas Gada auto 2015"

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
And64 5.jūnijs 2015 22:30
8 1 Atbildēt

Ceru, ka paveiksies konkursā un varēšu šo žurnālu lasīt mājās!

TDIOTS 6.jūnijs 2015 10:53
1 0 Atbildēt

Labāk balvā kādu ZEWA 6paku izlozē , vai varbūt pat kādu 8paku... :):):)

iAuto 6.jūnijs 2015 20:20
1 0 Atbildēt

tas jau būtu pārāk lepni

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti