Vasarīgā noskaņā Latvijā prezentē jauno Mazda CX-3 (+ video) 2

 

Foto: iAuto.lv

Inchcape Motors | 23.jūnijs 2015 9:36

Mazda CX-3 ir pavisam jauns un nebijis auto modelis Mazda klāstā.

Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā vasarīgā noskaņā tika prezentēts jaunais Mazda CX-3, kas ir pavisam jauns un nebijis auto modelis Mazda klāstā. Pasākuma apmeklētājiem bija iespēja pirmajiem iepazīt izteiksmīgo un tehnoloģijām bagāto auto, kā arī pozitīvā noskaņā baudīt sarūpētos pārsteigumus.

Par viesu labsajūtu rūpējās atraktīvais šefpavārs Elmārs Tannis. Viņš klātesošo garšas kārpiņas lutināja ar īpašām uzkodām, kas bija pagatavotas no jaunās zemeņu ražas. Muzikālo priekšnesumu sniedza viens no labākajiem Latvijas dīdžejiem DJ Monsta un kokles virtuoze Laima Jansone, radot neparastu mūzikas performanci. Savukārt klātesošās dāmas priecēja vasarīga zīmola Black Swan modes skate.

Taču pasākuma kulminācija bija sarkanā pārvalka noņemšana: visu acīm atklājās lielākā vakara intriga – Mazda CX-3. Jau no šodienas tā ir pieejama Latvijas tirgū. Tāpat jau no šodienas ikvienam interesentam ir iespēja pieteikties arī Mazda CX-3 izmēģinājuma braucieniem, lai izbaudītu pasaulē un Latvijā strauji augošās kompakto krosoveru klases sniegtās priekšrocības.

Lai vairotu klientu braukšanas prieku, jaunais CX-3 ir aprīkots ar Mazda jaunāko tehnoloģiju klāstu — automobiļa savienojamības sistēmu MZD Connect, uzlaboto i-ACTIVESENSE aktīvās drošības aprīkojumu, kurā iekļauta aizmugurējās satiksmes uzraudzības sistēma, kas brīdina autovadītāju par satiksmi automobiļa aizmugurē, braucot atpakaļgaitā, kā arī adaptīvo priekšējā apgaismojuma sistēmu ar LED lukturiem.

Šīs paaudzes automobiļos tiek izmantota SKYACTIV tehnoloģija un KODO – Kustības dvēsele dizaina tēma. Jaunais CX-3 ir apveltīts ar visām īpašībām, kādas cilvēki vēlas redzēt savā automobilī, — neatkārtojami gaumīgu un kvalitatīvu dizainu, ergonomiku un tehnoloģijām, kas izstrādātas, domājot vienīgi par klientu ērtībām, kā arī atsaucīgo vadāmību, ko Mazda pilnveido līdz ar katru modeli.

Foto: iAuto.lv

Jaunā Mazda CX-3 ar jaunās paaudzes visu riteņu piedziņas sistēmu pieejama gan ar benzīna dzinēju, gan dīzeļdzinēju, un tos iespējams kombinēt gan ar automātisko, gan manuālo pārnesumkārbu.

Mazda CX -3 cena Latvijā būs no 16 250 līdz 29 250 eiro.

 
Visi komentāri
 
ezis71 28.jūnijs 2015 8:41
0 0 Atbildēt

Video kvalitāte nožēlojama,varbūt pienācis laiks iegādāties labu kameru?

GB12 29.jūnijs 2015 8:48
0 0 Atbildēt

Par pašu auto runājot - manuprāt, priekš krosovera par zemu. Īpaši ar mazajiem diskiem izskatās nekādi. Plus cietās plastmasas panelis. Kopumā šķiet neslikts auto, bet tādam jau visu noteiks cena. 29700 ir stipri par dārgu. Pilns Juke Turbo ar 190 zirgiem maksā 24000 EUR.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti