“Statoil Fuel & Retail” mainīs nosaukumu uz “Circle K” 11

 
Statoil Fuel & Retail Latvia | 22.septembris 2015 16:59

“Statoil Fuel & Retail” visām  pilna servisa degvielas uzpildes stacijām Eiropā plāno mainīt nosaukumu no “Statoil” uz globālo ērtas iepirkšanās zīmolu “Circle K”. 

Sākot ar 2016. gada maiju, visās Statoil zīmola degvielas uzpildes stacijas Skandināvijā, Baltijas valstīs, Polijā un Krievijā tiks uzsākta zīmola maiņa uz jauno, globālo “Circle K” zīmolu. Jaunais ērtas iepirkšanās zīmols “Circle K” turpmāk aizstās esošos kompānijas “Couche-Tard” mazumtirdzniecības zīmolus “Mac’s”, “Circle K” un “Kangaroo Express” ASV un Āzijā, kā arī mazumtirdzniecības zīmolu “Statoil” Eiropā.

Foto: Publicitātes attēls

Līdz pat 2010. gadam “Statoil Fuel & Retail”  bija mazumtirdzniecības uzņēmums un daļa no naftas un gāzes ieguves kompānijas “Statoil ASA”. 2012. gadā mazumtirdzniecības uzņēmumu “Statoil Fuel & Retail” pārņēma viens no pasaules lielākajiem ērtas iepirkšanās un mazumtirdzniecības uzņēmumiem Alimentation Couche-Tard Inc. (“Couche-Tard”), un līdz ar uzņēmuma iegādāšanos tika iegūtas tiesības arī izmantot “Statoil” nosaukumu mazumtirdzniecībā līdz pat 2021. gadam.

“Couche-Tard” prezidents un izpilddirektors Braiens Hanašs (Brian Hannasch) norāda: “Viena globāla zīmola izveide mūs darīs stiprākus, palīdzēs mums stiprināt uzņēmuma kultūru un  atvieglos mūsu pircēju ikdienu. Viens no iemesliem, kādēļ iegādājāmies “Statoil Fuel & Retail”, bija mērķis nostiprināt mūsu pozīcijas arī Eiropā un izveidot vienotu pamatu turpmākai izaugsmei reģionā. Sasniegt šo mērķi ar vienu globālu zīmolu būs vienkāršāk.”

Foto: Publicitātes attēls

“Couche-Tard” vīzija ir izveidot jauno “Circle K” par pasaules iecienītāko ērtas iepirkšanās un degvielas iegādes vietu. “Lai kur arī jūs apmeklētu “Circle K” – Eiropā, ASV, Kanādā vai citur, mūsu mērķis ir piedāvāt ērtu iepirkšanos, ātru un draudzīgu apkalpošanu, vēl labākus produktus un pakalpojumus visiem, kas dodas ceļā.” stāsta B. Hanašs.

Zīmola maiņu no “Statoil” uz “Circle K”  Eiropā vadīs  “Statoil Fuel & Retail” izpilddirektors Jakobs Šrams (Jacob Schram). “Kļūt par daļu no globālā zīmola “Circle K” mums paver daudz iespēju. Apvienojot lielo starptautisko mazumtirgotāju saimi vēl ciešāk, mēs varēsim vēl vairāk paātrināt mūsu biznesa izaugsmi Eiropā,” norāda J. Šrams.

Esošais “Circle K” šobrīd ir viens no lielākajiem un pasaulē pazīstamākajiem kompānijas “Couche-Tard” zīmoliem. Tas jau šodien ir nosaukums tūkstošiem veikalu un degvielas uzpildes staciju 14 valstīs. Jaunais, globālais “Circle K” zīmols ir pielāgots izmantošanai jaunajos tirgos.

Pirmās degvielas uzpildes stacijas Eiropā, kurās tiks ieviestas pārmaiņas, būs Norvēģijā un Zviedrijā. Tās  būs daļa no starptautiska uzņēmuma ar turpat 15 000 “Circle K” ērtas iepirkšanās veikaliem un degvielas uzpildes stacijām,  kurās tiek nodarbināti 100 000 aizrautīgu mazumtirdzniecības darbinieku. Tādējādi kopā tie ik dienu apkalpos miljoniem cilvēku, kas dodas ceļā visā pasaulē.  

Par Alimentation Couche-Tard Inc.:
“Couche-Tard” ir vadošais Kanādas ērtas iepirkšanās segmenta mazumtirgotājs. ASV tas ir lielākais ērtas iepirkšanās veikalu operators, ņemot vērā uzņēmuma veikalu skaitu. Eiropā “Couche-Tard” ir līderis ērtas iepirkšanās un degvielas mazumtirdzniecībā Skandināvijā un Baltijas valstīsun Polijā.
2015. gada 19. jūlijā “Couche-Tard” tīklā bija 7 987 ērtas iepirkšanās veikali Ziemeļamerikā, ieskaitot 6 556 degvielas uzpildes stacijas. Ziemeļamerikā uzņēmumam ir 15 biznesa vienības, ieskaitot 11 ASV, kas koordinē darbību 41 ASV štatā, un četras biznesa vienības Kanādā, kas koordinē darbību visās 10 Kanādas provinces. Ziemeļamerikā uzņēmums nodarbina 80 000 darbinieku.

Eiropā “Couche-Tard” ir pārstāvēts ar plašu mazumtirdzniecības tīklu Skandināvijā (Norvēģijā, Zviedrijā un Dānijā), Polijā, Baltijas valstīs (Igaunijā, Latvijā un Lietuvā) un Krievijā, kopā 2 229 degvielas uzpildes stacijās (2015. gada 19. jūlija dati). Lielākā daļa no šīm tirdzniecības vietām ir pilna servisa degvielas uzpildes stacijas, kas piedāvā gan degvielu, gan produktus un pakalpojums, bet pārējās ir automātiskās degvielas uzpildes stacijas, kas tirgo tikai degvielu. Uzņēmums piedāvā arī stacionāro enerģiju, degvielu jūras transportam, aviācijas degvielu, smērvielas un ķimikālijas. Uzņēmumam ir arī degvielas uzglabāšanas termināli un degvielas bāzes sešās valstīs. Kopā ar franšīzes stacijām, Statoil tīklā ir nodarbināti 19 000 darbinieku visā Eiropā.
Papildus vēl 4 700 veikalu pārvalda neatkarīgi operatori ar “Circle K” zīmolu 12 valstīs un pasaules reģionos (Ķīnā, Guamā, Hondurasā, Honkongā, Indonēzijā, Japānā, Makau, Malaizijā, Meksikā, Filipīnās, Apvienotajos Arābu Emirātos un Vjetnamā), kas kopā veidot vairāk nekā 14 900 iepirkšanās vietu visā “Couche-Tard” tīklā.
Couche-Tard ir Kanādas uzņēmums, kura akcijas ir kotētas Toronto fondu biržā (TSE : ATD.A un ATD.B).

Foto: Publicitātes attēls

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
DE 22.septembris 2015 22:30
14 0 Atbildēt

Statoil man patīk labāk!

GB12 22.septembris 2015 23:40
13 0 Atbildēt

Piekrītu. tas Aplis K izklausās tād lēts un prasts.

VWfans 23.septembris 2015 7:03
12 0 Atbildēt

Žēl būs šķirties no ierastā Statoil zīmola... Skumji...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti