Jauns izskats un jauns aprīkojums – Audi A6 un A7 kļūst vēl pievilcīgāki 1

 
Audi Latvia Lithuania | 22.aprīlis 2016 11:29

Audi padara tā lielizmēra A6 un A7 Sportback* automobiļu sērijas vēl ekskluzīvākas. Modeļu Sedan un Avant eksterjers kļūs izteiksmīgāks, tiks uzlabots visu modeļu interjers un paplašināts to aprīkojuma klāsts.

Modelim A6 allroad quattro* pieejams jauns, visaptverošs aprīkojuma komplekts. Uzlabotos lielizmēra automobiļus visā pasaulē drīz būs iespējams pasūtīt. To piegādes tiks veiktas vasarā. Kvalitāte, dizains un tehnoloģijas – tās ir galvenās Audi liela izmēra automobiļu raksturīgās iezīmes. Sākoties jaunajam tirdzniecības gadam, zīmols turpina uzlabot tā modeļus. No ārpuses automobiļu priekšdaļā veiktās izmaiņas izceļ horizontālo dizainu – Audi A6* un Audi A6 Avant* modeļiem ir izteiksmīgas kontūras, kas jaunajā priekšējā bamperī apņem gaisa ieplūdes atveres, kā arī spīdīgi melnas līstes, kas horizontālā virzienā sadala malējās ventilācijas restes. Arī sānu apakšdaļas uzlikām un aizmugurējam bamperim ir izteiktākas formas. Aizmugurē apakšējās daļas dizainu papildina jauns izkliedētājs.

Ar papildaprīkojumā pieejamo S līnijas eksterjera komplektu A6 modeļi iegūst jaunu radiatora resti ar matēti melnu ietvaru. Stieņiem ir spīdīgi hromēta apdare. Sānu gaisa ieplūdes atveres izceļ iespaidīgas hromētas līstes, bet modeļus ar adaptīvo kruīza kontroli rotā arī hromēti gredzeni.

Audi A6 un Audi A7 modeļu krāsu klāstu atsvaidzina divas jaunas, izteiksmīgas krāsas – Matador Red un Gotland Green; pēdējā ir pieejama arī S modeļiem. Modeļiem Audi A6, A6 Avant un A7 Sportback tagad ir pieejama arī krāsa Java Brown, kas līdz šim bija ekskluzīvs modeļa Audi A6 allroad aprīkojums. Modeļiem Sedan un Avant pieejami divi jauni disku veidi, bet modelim A7 Sportback – trīs jauni disku veidi.

Uzlaboto modeļu A6 un A7, kā arī atbilstošo S modeļu interjerā un bagāžas nodalījumā jauna dizaina iezīme ir LED apgaismojums. Papildaprīkojumā Audi piedāvā jaunus dekoratīvos elementus Aluminum Ellipse Silver un Fine Grain Birch Natural Agate Gray krāsās. Pēdējā krāsa dekoratīvajiem elementiem ir pieejama arī modeļos Audi S6* un Audi S7*. Modelim A6 allroad tos iespējams pasūtīt Aluminum Ellipse Bronze krāsā.

Visiem A6 un A7 modeļiem pieejams papildaprīkojums, kas tajos nodrošina vēl vairāk savienojamības un izklaides iespēju. Audi viedtālruņu saskarne MMI sistēmā piedāvā personalizētas Apple Car Play un Android Auto funkcijas. Vēl viena jauna iezīme modeļos A6 un A7 ir Audi tālruņu turētāja induktīvās uzlādes funkcija. Tā uzlādē atbilstošus mobilos tālruņus, izmantojot Qi standarta tehnoloģiju. Lai nodrošinātu izklaidi aizmugurējiem pasažieriem, pieejami divi Audi planšetdatori, kas savienojas ar automobili, bet ko var izmantot arī ārpus tā. Šis aprīkojums ir jaunums arī S līnijas modeļu klāstā.

Audi aprīko modeli A6 allroad quattro ar vizuāli atšķirīgām iezīmēm, lai izceltu tā bezceļu raksturu. Kā papildaprīkojums visām dzinēju versijām ir pieejams visaptverošs uzlabotā aprīkojuma komplekts. Tajā ietilpst jauna virsbūves krāsa Soho Brown un jauna virsbūves sastāvdaļu krāsa Structure Gray. Tā spēcīgo raksturu papildina 20 collu diski un pastāvīgā visu riteņu piedziņa ar sporta diferenciāli. No interjera aprīkojuma komplektā ietilpst sporta sēdekļi ar augstākās kvalitātes Valcona ādas apdari. To Santos Brown krāsa un jaunās, kontrastējošās sudrabkrāsas šuves lieliski saskan ar Aluminum Ellipse Silver un Fine Grain Birch Natural Agate Gray krāsas dekoratīvajiem elementiem. Grīdas paklājiņi ir no velūra.

Audi uzlabotie lielizmēra automobiļi visā pasaulē drīz būs pieejami pasūtīšanai. To piegādes tiks veiktas vasarā. Bāzes cenas nav paaugstinātas.

Minēto modeļu degvielas patēriņš:

Audi A6 Sedan:
Degvielas patēriņš kombinētajā ciklā, l/100 km: 7,6 - 4,2**;
CO2 izmešu daudzums kombinētajā ciklā, g/km: 177 - 109**

Audi S6 Sedan:
Degvielas patēriņš kombinētajā ciklā, l/100 km: 9,4 - 9,2***;
CO2 izmešu daudzums kombinētajā ciklā, g/km: 218 - 214***

Audi A6 Avant:
Degvielas patēriņš kombinētajā ciklā, l/100 km: 7,8 - 4,**;
CO2 izmešu daudzums kombinētajā ciklā, g/km: 182 - 114**

Audi S6 Avant:
Degvielas patēriņš kombinētajā ciklā, l/100 km: 9,6 - 9,4***;
CO2 izmešu daudzums kombinētajā ciklā, g/km: 224 - 219***

Audi A6 allroad quattro:
Degvielas patēriņš kombinētajā ciklā, l/100 km: 8,0 - 5,5**;
CO2 izmešu daudzums kombinētajā ciklā, g/km: 185 - 145**

Audi A7 Sportback:
Degvielas patēriņš kombinētajā ciklā, l/100 km: 7,8 - 4,5**;
CO2 izmešu daudzums kombinētajā ciklā, g/km: 182 - 118**

Audi S7 Sportback:
Degvielas patēriņš kombinētajā ciklā, l/100 km: 9,5 - 9,3***;
CO2 izmešu daudzums kombinētajā ciklā, g/km: 220 - 215***

**Rādītājus ietekmē izmantotās riepas/diski, kā arī dzinēja/transmisijas versija.

***Rādītājus ietekmē izmantotās riepas/diski.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 22.aprīlis 2016 17:19
1 0 Atbildēt

Ui, labs. Gandrīz kā B4!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti