Jaunais Ford Edge apvidus automobilis piedāvā klasē lielāko ietilpību un labāko braukšanas dinamiku

 
P.R.A.E. | 11.maijs 2016 10:45

Jaunais un pilnveidotais Ford Edge sporta apvidus auto piedāvā luksusa klases komfortu, izsmalcinātas autovadītāja palīgsistēmas un klasē vadošo braukšanas dinamiku lielākam skaitam klientu Eiropā pārdotāko transportlīdzekļu kategorijā.

Ford izsmalcinātais un elegantais jaunā dizaina apvidus automobiļa flagmanis klientiem Eiropā piedāvā tādas sistēmas kā:

• aktīvā trokšņa kontrole, kas darbojas kā troksni slāpējošas austiņas, lai neitralizētu nevēlamus trokšņus salonā;
• pirmssadursmes bremzēšanas palīgsistēma ar gājēju uztveršanas funkciju, kas automātiski bremzē, lai izvairītos no sadursmes ar citiem transportlīdzekļiem vai pat gājējiem;
• Ford adaptīvā stūres sistēma, kas automātiski pielāgo stūres iekārtas pārnesumskaitli braukšanas ātrumam, uzlabojot manevrētspēju un precizitāti.

„Ietilpīgais un progresīvais Ford Edge ir atbilde mūsu Eiropas klientu pieprasījumam pēc luksusa klases Ford apvidus automobiļa,” teic Ford of Europe Mārketinga, pārdošanas un pakalpojumu nodaļas viceprezidents Rolants de Vārds. „Piedāvājot pirmklasīgu stilu ar kontroles sajūtu un augstu specifikāciju, tostarp Ford inteliģento visu riteņu piedziņu, Edge padara progresīvas tehnoloģijas un luksusa klases kvalitāti pieejamāku arvien pieaugošajai Eiropas apvidus automobiļu klientu bāzei.”

Jaunais Ford Edge uzstāda jaunu plašuma latiņu savā klasē — tā smalki izstrādātais salons ir viscaur veidots no augstas kvalitātes materiāliem un piedāvā komfortu un ērtības, tostarp apsildāmus un dzesējamus priekšējos sēdekļus un panorāmas jumtu.

Ford ir izstrādājis Edge, lai braukšana pilsētā un ārpus tās noritētu bez stresa, piedāvājot progresīvu parkošanās tehnoloģiju, kas spēj atrast stāvvietas un iebraukt vai izbraukt no tām automātiski, priekšējo platleņķa kameru, kas spēj redzēt to, kas notiek aiz stūra pat tad, kad vadītājs to nespēj, mazinot stresu un pat novēršot sadursmes, kā arī standartaprīkojumā iekļauto inteliģento visu riteņu piedziņu labākai saķerei pat slidenos apstākļos.

Jaudīgs un ekonomisks dīzeļdzinējs, kas patērē 5,8 l degvielas uz 100 kilometriem, saražo 149 g CO2 izmešu uz kilometru un piedāvā līdz 210 ZS lielu jaudu, padara šo lielo, grezno apvidus automobili vēl izdevīgāku nekā jebkad agrāk.

Šogad Ford plāno Eiropā realizēt 200 000 apvidus automobiļu, kas ir par 200% vairāk nekā 2013.gadā. Klientu pieprasījums pēc apvidus automobiļiem aug — pagājušajā gadā apvidus automobiļu segments pirmo reizi kļuva par pārdoto automobiļu grupu Eiropā ar 24% pieaugumu salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu. Reģistrēto transportlīdzekļu skaits Edge vidēja izmēra apvidus automobiļu segmentā pieauga par 42% salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti