Mazos pacientus iedvesmo spēcīgie motokrosisti, bet Dr.Klauns dāvanā saņem veselības apdrošināšanas polises

 

Foto: Publicitātes attēls

Anda Treija | 8.jūnijs 2016 14:45

Motosporta tēmai veltītajā prieka pēcpusdienā Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā (BKUS), Rīgā Dakteriem Klauniem talkā nāca apdrošināšanas kompānijas AAS “Gjensidige Baltic” darbinieki un moto komandas “Moto Mafia” piloti, lai mazos pacientus iedvesmotu veseļoties, sportot un sasniegt dzīvē lielus mērķus.

BKUS mazos pacientus apciemoja un ar savu sportisko garu iedvesmoja motokrosa komanda “Moto Mafia”. Puiši pastāstīja par motokrosu, panākumiem Latvijas Kausā, Latvijas Čempionātā un Superkausā. Viņi līdzi bija paņēmuši arī savus krosa motociklus, uz kuriem bērni ar interesi izmēģināja uzsēsties, piemērīja ķiveres, krosa zābakus un iejutās, kā ir būt īstam motosportistam.

“Lai biedrības “Dr.Klauns” kolektīvs arī turpmāk aktīvi spētu iepriecināt bērnus, bez kreņķiem vienmēr ātri un laicīgi paši tiktu pie dakteriem, AAS “Gjensidige Baltic” 27 organizācijas dalībniekiem dāvina Veselības apdrošināšanas polises. Tas nesavtīgais darbs, ko veic Dakteri Klauni, ir apbrīnojams, un esam lepni, ka varam pievienoties iepriecināt bērnus. Mēs ar prieku uzņemamies rūpes par pieaugušajiem, lai viņi vienmēr varētu palīdzēt bērniem,” priecīgajā brīdī dalās AAS “Gjensidige Baltic” Veselības apdrošināšanas nodaļas vadītāja Ludmila Ščegoļeva.

“Ikreiz, kad iegūstam jaunu atbalstu, saņemam arī spēku darboties tālāk, jo šādi apzināmies, cik Dakteru Klaunu darbs ir nozīmīgs mazajiem pacientiem. Protams, Dakteriem Klauniem arī ir svarīgi būt veseliem, tādēļ prieks, ka papildus iespēju parūpēties par sevi viņiem turpmāk sniegs jaunās Veselības apdrošināšanas polises. Turklāt bērniem liels piedzīvojums bija satikt īstus motokrosistus! Vienreizēji, kā bērni ar viņiem aprunājās, izpētīja tehniku, un, kas zina, tas viņus varbūt iedvesmos pašiem trenēties, paveikt savā dzīvē kaut ko ievērojamu,” paredz biedrības Dr.Klauns vadītāja Marianna Milovska.

Savukārt komandas “Moto Mafia” piloti atzīst, ka Dakteru Klaunu pavadībā bijis gandarījums savās sportiskajās gaitās dalīties ar mazajiem, jo bērnībā ikviens ir slimojis, un slimnīca noteikti nav tā vieta, kas asociējas ar prieka un laimes mirkļiem - vairāk ar bailēm, neziņu un svešiem cilvēkiem: “Reizēm līdzcilvēku atbalsts, smiekli un domu novēršana arī ārstē, vismaz uz laiku aizmirstas nobrāzumi un sāpes, domas ir citur. Sports ļauj disciplinēt sevi, motivēt izvirzītajiem mērķiem un nebaidīties, iemāca cīnīties ar neveiksmēm un pārvarēt sevi. Arī šiem bērniem ir jāvirzās uz mērķi, jāizveseļojas un jāpalīdz arī pašiem sev!”

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti