“Inchcape Motors Latvia” iegūst augsto bronzas kategoriju "Ilgtspējas indeksā"

 

Foto: Publicitātes attēls

Madara Liepa | 14.jūnijs 2016 9:08

Ceturtdien, 9. jūnijā “Ilgtspējas indeksa” apbalvošanas ceremonijā bronzas kategorijas atzinības plāksni saņēma uzņēmums “Inchcape Motors Latvia”, kurš ir pirmais un līdz šim vienīgais uzņēmums auto nozarē Latvijā, kas iegūst šādu apbalvojumu.

“Esam ļoti priecīgi par šo augsto pagodinājumu, par to, ka spējam celt autoindustrijas prestižu Latvijas tirgū. Mēs esam pirmais uzņēmums auto nozarē Latvijā, kurš saņēmis šādu kategoriju un tas viss, pateicoties tam, ka stingri sekojam saviem principiem, ” stāsta “Inchcape Motors Latvia” valdes locekle Inese Avotiņa “Vēlamies visiem pierādīt, ka mūsu uzņēmums ievēro visas prasības un visas darbības, ko veicam, ir likumīgas. Ņemot vērā pēdējā laika auto industrijas situāciju pasaulē, esam lepni, ka spējam ievērot caurspīdīgumu mūsu biznesā un attiecīgi tiekam novērtēti. ”

Atbildīga biznesa nedēļas ietvaros tika sveikti septītā “Ilgtspējas indeksa” dalībnieki. "Ilgtspējas indekss" ir stratēģisks vadības instruments, kas balstīts uz starptautiski atzītu metodoloģiju, palīdzot uzņēmumiem novērtēt savas darbības ilgtspēju un korporatīvās atbildības līmeni piecās jomās - stratēģijā, tirgus attiecībās, darba vidē, vidē un sabiedrībā. Iniciatīvas partneri ir Korporatīvās ilgtspējas un atbildības institūts un nacionālā līmeņa sociālie partneri Latvijas Darba devēju konfederācija un Latvijas Brīvo arodbiedrību savienība.

Jau septīto gadu “Ilgtspējas indekss” Latvijas uzņēmumiem palīdz pārskatīt nepieciešamos uzlabojumus un novērtēt savu sniegumu. Salīdzinājumā ar citiem gadiem, šis gads ir īpašs, jo indeksā pieteicās vairāk kā 80 Latvijas drosmīgākie un atbildīgākie uzņēmumi, kas ir pēdējo gadu lielākais skaits. Kopš 2010. gada, kad pirmo reizi norisinājās “Ilgtspējas indeksa” pilotprojekts, pašvērtējuma iespējas ir izmantojuši vairāk nekā 200 uzņēmumu.

Inchcape ir pasaulē vadošais autotirdzniecības uzņēmums, kas pārstāvēts 26 pasaules valstīs un nodarbina vairāk kā 14000 darbinieku. Inchcape ir pārstāvēts tādās valstīs kā Lielbritānija, Singapūra, Austrālija, Honkonga, Grieķija, Beļģija, Krievija, Somija un Baltijas valstis. Inchcape Latvija pārstāv Jaguar, Land Rover, BMW, BMW Motorrad, MINI, Mazda un Ford zīmolus Latvijā. Uzņēmums nodarbina vairāk kā 150 darbiniekus, kuru darbs un kaislība ir automašīnas.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti