Audi Q2 cena Latvijā būs, sākot no 24 000 eiro

 

Foto: Publicitātes attēls

Moller Baltic Import SE | 6.septembris 2016 10:15

Jaunais “Audi Q2”, kurš šī gada sākumā tika prezentēts Ženēvas auto šovā, tagad pieejams pasūtīšanai arī Latvijā. Tā standarta aprīkojuma cena Baltijas tirgū ir sākot no 24 000* eiro, savukārt sporta modeļa cena sākot no 26 070* eiro. Pirmie “Audi Q2” automobiļi uz Latvijas ceļiem parādīsies jau novembra vidū.

Līdz šim tirgū mazakais, kompaktās klases apvius auto “Audi Q2” ir pieejams 12 dažādās krāsās, sākot no koši dzeltenas, sarkanas un jaunās – oranžās “Coral Orange” krāsas, līdz pelēkai un elegantai sudraba krāsai. Papildus ir iespējams pasūtīt ekskluzīvo zilo “Audi” virsbūves krāsu “Ara Blue” ar kristāla efektu, kas auto īpašniekam izmaksās 1117* eiro, vai arī, pasūtot “Audi Q2” sporta modeli, izvēlēties pelēko “Daytona Grey” krāsu ar pērļu efektu.

Jaunais “Audi Q2” paplašina Q saimi un kalpos kā pilsētas tipa transportlīdzeklis ikdienai un atpūtai, apvienojot progresīvo dizainu un augstu funkcionalitāti. Modeļa savienojamība un informācijas, un izklaides sistēmas ir pielīdzināmas augstāko segmentu auto klases līmenim. Tā, piemēram, modeļa standartaprīkojumā iekļautā “Audi pre sense” sistēma, kas automobiļa priekšpusē izmanto radaru, lai uztvertu bīstamas situācijas uz ceļiem – gājējus, transportlīdzekļus, vai citus kustīgus objektus, kas šķērso ceļu. Sistēma brīdina autovadītāju un nepieciešamības gadījumā strauji bremzē, mazā ātrumā pilnībā apstādinot automobili. Autovadītājam palīdzēs arī jaunākās paaudzes parkošanas palīgsistēma.

Jaunajā “Audi” modeļa standartaprīkojumā iekļauta arī progresīva stūres sistēma, kuras stūres rata zobi ir izstrādāti tā, lai pielāgotu stūres mehānisma pārnesumskaitli atkarībā no stūres kustības, tādējādi padarot braukšanu dinamiskāku.

Ievērojot “Audi” dzinēju optimizācijas filozofiju, arī Q2 dzinēja darba tilpums ir piemērots ikviena prasībām – gan standarta, gan sporta modelim pieejams TFSI 1,4 litru dzinējs un trīs TDI 1,6 – 2,00 litru dzinēji ar jaudu no 85 kW (116 ZS) līdz 140 kW (190 ZS). Jaudīgākie TDI dzinēji ir aprīkoti ar quattro pastāvīgo visu riteņu piedziņu.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti