Jaunais "Peugeot 3008" maksās, sākot no 19 913 eiro (+ foto) 5

 

Foto: Publicitātes attēls

Peugeot.lv | 13.septembris 2016 11:38

Oficiāli jaunā krosovera Peugeot 3008 tirdzniecība sāksies oktobrī, bet jau šobrīd klientiem ir iespēja noformēt pasūtījumu, lai kā pirmie saņemtu automobili.

Jaunais Peugeot 3008 būs pieejams ar 2 dažādiem turbo-benzīna dzinējiem un 3 dažādiem dīzeļdegvielas dzinējiem ar jaudu 88 kW (120 Zs) un 133 kW (180 Zs), kā arī 6 pakāpju manuālo un automātisko pārnesumkārbu.

Jaunais Peugeot 3008 ir īstens krosovers – tam ir pats augstākais klīrenss (220 mm) savā segmentā, kā arī pilnveidota saķeres kontroles sistēma Advance Grip Control, kas ļauj izvēlēties piecus dažādus saķeres iestatījumus (parastais, sniegs, dubļi, smiltis, atslēgts ESP).

Jaunais 3008 ir kļuvis lielāks – 4,45 m garā virsbūve un 2,68 m attālums starp asīm nodrošina maksimālu ērtību un plašumu visiem pasažieriem. Vienlaikus ir paplašināts bagāžas nodalījums, kurā ietilpst 320 dm3 (591 litri VDA) un kuru iespējams papildus palielināt līdz 1482 dm3 (1670 litri VDA), nolokot sēdekļus.

Peugeot 3008 inovatīvā vadītāja vieta i-Cockpit® ir vēl kvalitatīvāka, tehnoloģiskāka un intuitīvāka. Visu versiju standarta aprīkojumā ietilpst 12,3'' augstas izšķirtspējas digitālais vadības ierīču bloks ar futūristisku grafiku.
Ienākot tirgū jaunajam Peugeot 3008, tiek piedāvātas iepazīšanās cenas bagātīgi aprīkotajām īpašajām Active Plus un Allure Plus versijām, kuras iespējams iegādāties gan ar 6 pakāpju manuālo, gan automātisko pārnesumkārbu, kā arī ar benzīna un dīzeļdegvielas dzinēju.

Piemēram, Active Plus īpašās versijas aprīkojumā ietilpst:
ērtības un drošības komplekts: kruīza kontrole un ātruma ierobežotājs, ceļazīmju atpazīšana un ātruma pielāgošana, autovadītāja noguruma mērītājs, priekšējie lukturi, kas automātiski ieslēdzas, lietus sensors, pašaptumšojošais atpakaļskata spogulis, tālo gaismu automātiskā pārslēgšanās funkcija
LED dienas gaitas lukturi un aizmugurējie lukturi
automātiskā divu zonu klimata kontrole
centrālajā konsolē 12,3'' augstas izšķirtspējas digitālais instrumentu bloks
centrālajā konsolē 8" skārienjutīgs ekrāns
18" vieglmetāla diski
multifunkcionāla stūre
aizmugurējie automobiļa novietošanas sensori
elektriskie spoguļi un logi
apsildāmi sēdekļi

Active Plus īpašā versija ir pieejama par pievilcīgu iepazīšanās cenu, sākot no 22 636 eiro (130 Zs PureTech benzīna dzinējs ar 6 pakāpju manuālo pārnesumkārbu) un sākot no 23 946 eiro (130 Zs PureTech benzīna dzinējs ar 6 pakāpju automātisko pārnesumkārbu).

Allure Plus īpašās versijas aprīkojumā, papildus Active Plus īpašajam aprīkojumam, ietilpst:
3D navigācijas iekārta
Elektriski nolokāmie sānskata spoguļi
priekšējie un aizmugurējie automobiļa novietošanas sensori, komplektā ar parkošanās kameru Visio Park
durvju atvēršana un automobiļa iedarbināšana bez atslēgas
tonēti aizmugurējie stikli

Allure Plus īpašā versija ir pieejama par pievilcīgu iepazīšanās cenu, sākot no 23 946 eiro (130 Zs PureTech benzīna dzinējs ar 6 pakāpju manuālo pārnesumkārbu) un sākot no 25 257 eiro (130 Zs PureTech benzīna dzinējs ar 6 pakāpju automātisko pārnesumkārbu).

Jaunā 3008 cenu diapazons sākas no 19 913 eiro, līdz GT augstākajai versijai ar izsmalcinātu aprīkojumu (35 971 eiro), kam ir 180 zirgspēku BlueHDi dīzeļdegvielas dzinējas ar 6 pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Papildus visiem Peugeot automobiļiem ir spēkā pagarinātā 5 gadu rūpnīcas garantija

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
aigi 14.septembris 2016 16:05
3 0 Atbildēt

3008tais ir vidējais krosovers. Ģimenes vajadzībam pilnība piemērots. Vai tu nejauc ar 2008, kas ir CX-3 un Mokas lielumā.

3008tais ir Kadjar, Sportage, Tiguan u.c. segmentā.

kasinsh79 14.septembris 2016 16:29
3 0 Atbildēt

Atzīstu - jaucu gan.

Ņemu savus vārdus atpakaļ.

Kā cilvēks, kuram vairs nav nekādu pretenziju pret Prugeot.

kasinsh79 14.septembris 2016 13:22
1 3 Atbildēt

Pievilcīgs auto, gluži tāpat kā MAZDA CX-3. Labā cenā arī.

Bet abi ir ļoti mazi auto arīdzan.

Ģimenei galīgi nepiemēroti, ja nu vienīgi kā otrais ģimenei auto pilsētai (piepilsētai).

Peugeot jāpērk HDi - un tikai tas PEUGEOT ir spēks (un to apgalvo dīlera cilvēki)!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti